Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

somdav95
Tetszik az ötlet, csak az a baj hogy kezdem megszokni a HC-t és mikor ki próbáltam tegnap hogy milyen "simába" kicsavarta a kormány a kezem <#vigyor2> Szóval abba már nemtudok vezetni, HC-be meg még csak most tanulom. Hétvégén megrendezhetnénk a gyorsulási versenyt, ki lenne benne??

Tinky
Na srácok nem tudom menyire emlékeztek a TDU sg.hu Kupára, amit kitaláltam.

Kiválogattam pár online versenyt e célra.
És elkeztem össze szedni a gondolataimat<#idiota>

Szoval még mindig van érdeklõdés erre? <#zavart1>

TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törő.

HUNMemphis
Jó ötlet!Sõt arra is gondoltam hogy esetleg Én a magamét fel is venném Frapszal.Amm szeretnék rábeszélni a videóra de lövésem sincs hogyan lehetne.Ismeritek a Fifth Gear sorozatot igaz?Youtubon rengeteg van belõle.Nah szeretném (majd ha idõm lesz) a TDU-ba átültetni.Magyar szöveggel stb.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

milk41
én pedig NONHC-ban nem tok vezetni😄

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

[HUN]FaTaL
A Gallardohoz nincs LP560 MOD?

Dante: Az ötlet jó lenne de én nem tudok HCban vezetni😄 De lehet hogy megpróbálkozom vele😊

http://goo.gl/gd6Zi5

mrmilan
TDU-n belüli autós magazin. Tesztelés, majd tapasztalatok leírása.
Nem rossz ötlet.
Kis színt visz a játékba, afféle játékon belüli játék.

milk41:
Olvasd el Dante elsõ mondatát!

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

milk41
sztem ez fölösleges,mindenki azzal megy amelyik éppen bejön neki.nem kell másokat meggyõzni arról hogy igenis ez a legjobb autó...

Dante73
5let, elsõsorban fan-oknak.
Összeálhatnánk páran, tesztelési céllal. Mindenki kedvenc verdáját tesztelnénk. Úgy képzelem, hogy minden héten másik kocsi kerüljön sorra. Tehát egyik héten egyikünk, következõ héten másikunk verdáját tesztelnénk. Minden héten találkoznánk a szigeten 2-3 alkalommal, az azonos verdákban ülve, csavarognánk, tesztelnénk a gépeket. Elsõ alkalommal NOHC, többi alkalommal HC mod-ban, aztán mindegyikünk ír a géprõl egy rövid, szubjektív tesztet, mi tetszett, mi nem tetszett, hol, hogyan viselkedett a verda, melyikünk kormánya, gamepad-ja, billentyüzete milyen hatással volt a dologra, etc...
Így a többiek szempontjából is látnánk a kis kedvencünk, és lenne alkalmunk bebizonyítani, hogy a mi választásunk maga a tökély!!
Érdekelne ez valakit?

http://www.freetvmaci.info/

kérsz képet 9 wow gamecardról? 😉

TDU nick: Mancs[HUN]

Pepsi Twist
ezt bárki mondhatja az IP cím végérõl...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Kérlek ne, nemvagyok warezolós tipus. Mondom éppen a boltba tartok😄😄 még 300 forint 😄 Nemszoktam élni illegal dolgokkal, elég sok eredeti van a polcon 😉

somdav95
tedolgod 😄

Pepsi Twist
nekem ez a gyerek nagyon warez gyanus... törölgessem?

somdav95
4000Ft, nem nagy összeg, simán megéri!!! Jah mikor szervezünk gyorsulási versenyt?? 😊

[HUN]FaTaL
Másik profil kell a multihoz, a gamespy ID-t be kell pipálni. De nem fog felengedni csak eredeti játékkal.

http://goo.gl/gd6Zi5

Tehát ha nem eredeti a cdkulcs, akkor aztmondja alapból h server offline? =)

Online csak eredeti játékkal, eredeti cd-kulcsal tudsz játszani. Minden felcsatlakozáskor ellenõrzi a cd-kulcsot.
Én januárban vettem a játékot és nem bántam meg.<#finom>

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Hmm. Leszedtem a patcht, de megint TDU servers offline? O.o Tegnap is azvolt, de ma délelött jó volt. Most mivan?😄

milk41
crack miatt van,amúgymeg gamershell.com-ról töltsed le a patchet

Sziasztok! Egykis segitséget szeretnék tõletek kérni. Nemrég találtam egy kis szösszenet videót errõl a jó kis játékról, és nagyon megtetszett, szal szivesen kipróbálnám. Mocskosul letöltöttem az internetrõl, kipróbálás erejéig és nagyon megtetszett singleben. Az elsõ kérdésem a következõ lenne: megpróbáltam elinditani a multiplayert, patchet kér, amit ha leokézok akkor kifagy a játék. /leszedtem az itt linkelt radialeng-et de ugyanúgy/ Kidob lent valami két dosos ablakot, de igyis, úgyis beledögilk/ Ez a reakció a játék részérõl takarja azt hogy "Niccs eredetid, sicc!"? Nem az az ember vagyok aki nem áldozna pénzt egy játékra, szóval ha erre kapok egy bólintást, akkor megyek szerintem megvenni originalban a játékot. Válaszotokat elõre is köszönöm!

milk41
mitörténik itt?????senkisem írt még ma?

betegek vagytok vagy mi?<#confused><#confused><#confused><#confused><#confused><#confused>

most hogy nem volt server, offlineban toltam, és komolyan élveztem a tetves zsarukat 😄 onlineban is jo lenne, persze ne legyen utlezárás, meg ne 4en üldözzenek, de ha mondjuk 1 rádtapadna az jo lenne, pl ha megyünk 8an és 1 jard rádtapad kurva jo lenne, 8an ráverni hogy befosson <#mf1>

HUNMemphis
Okés nemgond Dante.11-jor én már szundikálok.Majd ha neked jó akkor majd igazodom hozzád.<#nyes>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

1280*1024be high HDR 4X vista 64bit.ELég a X1950XTX?huzva lesz.eladom a 2900XT-met.

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

ok én nem is ordibálok csak be nyomtama caps lock-ot
de mért nem tom telepiteni ezzel a szöveggel jön a hiba jelzés meg nem tomki választani hogy hova teleptse a mega packot
Pepsi Twist
bad boy 2:

Itt a tápigban nincs dühkitörés sem ordibálás, itt mindenki kulturált emberke...

ui.: Megszoksz vagy megszöksz!

csak nem tomtelepiteni
Carlos
Ha nem tudsz angolul, akkor hogy tudtad megvenni a car packot?

Þór vígi þessi rúnar

cicai
LOL, szegény Porsche😞(

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

hellosztok egy olyan problémám van hogy le szedtem egy mega pack nevû dolgot de telepitésnél ezt irja ki : there is no testdrive unlimited installed on your system mi lehet a baj ??
milk41
ez már volt egy párszor itt linkelve

Nathan66
nyomodban a zsarukkal nehezebb értelmes döntést hozni. ot van benned, h h elkapnak akkor gas van és ez összezavar. bár ez a porsche-s arc sztem drunkenmasterstylbe nyomta😊

Dante73
Sajna lessz vagy fél 11 mire összejöhetne... Közbejött egy kis meló. Bocsi, talán holnap, remélem...
De ha nem túl késõi az idõpont, én valsz fentleszek akkortól.

http://www.freetvmaci.info/

trogerzsiger
az elején hogy letépett már. Az szép volt, de utána már kevésbé

Norbi1990
Nem értem minek kellett nyomnia annyira azon az autópályára bevezetõ szakaszon.Ha az nincsen akkor simán meglógott volna.
bertino
ez nagyonszar gecc, kissé benézte az egészet... 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Norbi1990
Bameg ez ökör <#wow3><#vigyor>
HUNMemphis
Dante akkor ma megtudod tartani a HC-s találkozót?Örülnék neki.Jó mondjuk mindenki örülne neki.

Gaben17
hát ezzz buta😄 de yo video.

Spirit of Perfomance Koenigsegg

jofer
Tök jó volt a szerver! Pillanatok alatt 7 magyar is összejött, igaz a végére 2-en is elmentek, Peti meg lemaradt a képrõl:

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

somdav95
Öh ma épp odaugrottam Ferkéhez a térképen, és autózgattak páran együtt, de el kellett jönnöm sajnos, nézz körül a játékosok között, és csatlakozz 😊

valaki csinál ma találkozót?

TDU Nick: olika99 PC: ASUS P4V8X-MX, Pentium 4 3,2Ghz Prescott Core Hyper-Threading, Sapphire Radeon X1650 Pro 512MB, 1,5Gb DDR ram, Windows XP SP2 Mac: G4 Mac Mini: Mac OS X Leopard

kár... pedig 90%nál tartottam. 😞

TDU nick: HUNHanzi14

Norbi1990
Akkor nem tudom miért nem látja.Bocsi<#nemtudom>
Igen.

Norbi1990
C:\Documents and Settings\teneved\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\teneved mappában?
Persze.

Norbi1990
A Dokumentumok mappába van??
Köszi! Ezer hála. Már mûködik, de most amikor belépek akkor nem tudok ráklikkelni a continue game-ra az miért van? (Pedig van elmentett profilom...)