Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:) Semmi okosság :P
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ford-al nálam 1-2% az esély,hogy be ad játékosokat míg S7-el 50%-nál több.
Hirtelen berak 5-6 játékost az fps-em ekkor úgy lecsökken,hogy szinte lefagy a játék.Majd amikor a játékos felé veszem az irányt,hogy guruljunk egyet egyszercsak eltûnik.Semmi pause,csak eltûnik mindenki...
Utoljára 2010 decemberben mûködött minden tökéletesen.
Prince of Máté (#102402): Ja hát van benne az is, amúgy HC mód.
0Diaz0: <#eljen>#eljen> <#wink>#wink> És thx a linket, ha úgy állok majd idõvel és pénzel meglesem. 😊
Nézegettem a régi képeket és baszki aki nemvolt ott a krúzokon az már bumlizott 😄(+1 feketepont)De a legdurvább h voltak olyanok akik akár 1 órát vártak h bekerülhessenek a layerünkbe.Az éjjeli krúzok a hc királyokkal meg <#eljen>#eljen> nocomment.
Jövõ7végére meg is hírdethetnél egy 2 napos télapó krúzt.Akár Opelos Winter móddal
Az egyhez csinálhattak vna egy plusz szigetet (v 2-t) és max a civil bugot javít6ák vna és simán büntetne még mindenki.A mostani TDU2 off road kidobható.Az autómosó kidobható.Törés kidobható.
Setleg a krúz elõtt tol6nánk a 197 km-es versenyen 1et
Most is látom vannak páran, és én is fent vagyok csak a térkép még mindig gáz!
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
http://goo.gl/gd6Zi5
Viszont a CD nélküli indítás még mindig nem sikerül, a Securom védelem inaktív :S (legújabb Daemon tools lite van fent, de az eredeti advenceddel sem aktív az opció)

1.Install
2.Patch 1.66!
3.Mini Image
4.Play
Igazi gamespy accountal.
"Ha a csalakozáskor megjelenik a következõ üzi:"sikerten csatlakozás. Próbája..., akkor a következõt kell tenni: Bemész a C://Documents and Settings/All Users/Appliclation Data(rejtett)/Test Drive Unlimited mappába, és onnan törlöd ki a addon.txt fájlt, és sikeres!"
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Ezt megpróbálnád, hogy neked milyen üzenet ír ki?