107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Entex
    No offense, de vehetnéd a fáradtságot, hogy egy pár posztot visszaolvass!
  • bucsher
    min? :)
  • Norby646
    Végre egy jó hír! :) Sajnálnám ha kedvenc játékom online része behalna.
  • Entex
    Just to update everyone we are actively looking into this and trying to fix! More updates to come as we get them.

Dolgoznak rajta!
  • Norby646
    Na jah... Legalább lehetne átkapcsolni offlineba a mentésed. Egy csomó autó meg a progress is odaveszik így. Hát azért bízom benne hogy visszakapcsolják vagy csinálnak vele valamit mert a tdu 2 számomra kicsit se váltja ki az 1-et... :S
  • mtibee
    Át lehet konvertálni a mentéseket, annak idején én az offline mentésemből csináltam online-t, de visszafelé is működik a dolog. Itt van leírva, hogy hogy kell megcsinálni.
  • [HUN]FaTaL
    Nem egy szerver van, hanem sok, de nem a felhasználók üzemeltetik. Gondolod, hogy egy gép kiszolgálna ennyi játékost? Ne viccelj.

A globális szerverek is leállnak ennyi idő után, pl. szólj, ha működik még a Fifa 2007 multija :D (már vagy 2 éve nem)

Pedig az EA egy sokkal nagyobb cég, de egyszerűen nem is éri meg tovább üzemeltetni, sajnos. Itt az a legnagyobb baj, hogy aki offline gurulna se tud, mert nem működik a mentés, a kettőben már megoldották ezt.
  • Bronx South
    Sok más játéküzemeltető, vagy gyártó cég nagyobb költségvetésből gazdálkodik mint az Atari, tehát például egy EA játékkal össze se hasonlítsd. Ha meg az Atarinak kicsi a költségvetése, akkor ilyen szempontból meg is értem hogy pár száz ember miatt nem akar már üzemeltetni egy nagy erőforrást. Egy akkora szerverpark ami kell egy ilyen játékhoz sok pénzt megeszik, főleg ha bérelve van.
  • Norby646
    Örülök. Nem 1 játék még régebbi mint ez és megy a szeró hiba nélkül. Csak az atari képes ilyen szarul üzemeltetni mindent. Mondjuk itt gondolom az okoz gondot hogy nem a felhasználók üzemeltetnek 1-1 szerót, hanem egy globális szeró van.
  • [HUN]FaTaL
    Örülj, hogy még néha-néha megy a szerver, öt éves játék.
  • Norby646
    Írtam nekik a server problemmel kapcsolatban, meghogy jó lenne ha javítanák mert így nem lehet online játtszani...stb. Nincs meg az üzenet amit elküldtem de ez volt a lényege. :)

Becsiati:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://thepiratebay.se/torrent/3645784/Test.Drive.Unlimited.PROPER-ViTALiTY
  • becsiati
    tudnátok adni 1 linket? nagyon hálás lennék érte.
  • Bronx South
    Az a warez verzió alternatív neve. Szedj le egy warezt ha a mini image megoldás nem jó, feltelepíted de nem crackeled, megadod a serialt azt ennyi.
  • Dj Tommy
    Akkor sajna nincs több ötletem, én ezt használom és jól működik vele.
  • Entex
    Ezt mire írták?
  • becsiati
    mi az a virágbolti verzió?? :D
  • becsiati
    adott még 1 vitlity verziót is, ami rendesen van hozzá crack is, meg van yasu is!
  • Norby646
    Gondolom mini image amit kaptál. Vagy azt használod, vagy leszeded a virágbolti verziót, felrakod, csak nem krekkeled be hanem megadod neki a serial-od és ennyi. :)
  • becsiati
    kellene nekem 1 KIS segítség!!!
    az a helyzet, hogy az eredeti lemezem megrepedt 3 helyen és nem tudja olvasni, hogy lehetne az megcsinálni, hogy újra tudjak vele játszani?
    a szomszédomnak is megvan eredetibe, és adott mellé 1 olyan tömörített fájlt, aminek az a neve, hogy NS-TDU_MI...
    De viszont, azt a fájlt se kicsomagolni, se bevinni daemontoolsba, nem lehet.
    azért repedt meg a lemezem 3 helyen,.... szóval a sok ki-be pakolástól
    tud e valaki segíteni??
  • Norby646
    "Greetings!

Thank you for your report, Unfortunately we are unable to resolve in game bugs immediately or provide any in game compensation. but we can refer this to the developing team to work a possible fix on a patch or update you may also post this directly at the game bug forums so our developers can look into it as soon as possible, sorry for the inconvenience.

Sincerely,"

Hát bekaphatják... Még jó hogy azért veszi meg a játékot az ember hogy tudja online nyomni. Ezekután azt mondják hogy bocs majd egyszer javítunk rajta!? Hát igen... Ez az atari.
  • janihunk
    Hát pedig nem is régi játék, és nem is rossz. Én boldogan emlékszek a sok sok vezetéssel eltöltött órára.
  • 0Diaz0
    áhh.. ahoz meg végképp nincs energiám..
  • Bronx South
    Akkor így jártál, nem hiszem hogy van megoldás, rakd újra a rendszert de jelenleg felesleges mert le vannak lőve a szerverek.
  • 0Diaz0
    Hát Tommy.. ez szintén mellékvágány.. ezzelsem jó.. sptd fentvan, advanced emulation-t kipipálom ( daemonban, utána reseteli a gépet ) és semmisem történik.. minden marad "gyári"..
  • 0Diaz0
    amúgy tényleg nemtudom hol a gond, nagyobb esély van rá hogy én toltam el a DT-t.. dehát annyi mindent csináltam már hogy csak na..
  • 0Diaz0
    azt most felpróbálom rakni.. idáig lusta voltam.. ma pihenőnapot tartok.. van időm kivételesen...
  • Dj Tommy
    Amit küldtem PÜ-ben DT verziót, az sem működött nálad?
  • Entex
    Nálam is egyből ment, annyi, hogy az SPTD-t fel kellett tenni és egy SCSI meghajtót hozzáadni. Szerintem ő ott cseszte el, hogy mindenféle dolgokat turkált a registrybe meg telepítgetett amit talált a googleba. A Win7 pedig 1000x jobb mint az XP, de ebbe ne menjünk bele.
  • The Best
    Sziasztok olyan gondom van hogy valamitöl a játék elkezdet szagatni, nem tom mitöl idáig minden rendben volt és egyik napmég jó volt a másik nap már nem újraraktam meg minden de nem oldota meg a dolgokat. Valakinek volt ilyen. eredeti a lemez.
  • Bronx South
    Nem tudom, nálam meg még sok más embernél működik, a problémád egyedi, biztos hogy nem a Win 7 -el van a gond.
  • 0Diaz0
    Nemsikerült sajnos.. ehez a w7 is fos.. XP az jobb volt ilyen szempontból.. ott oké volt neki.. itt nemaz..
  • Entex
    Majd felveszem x-re én is. Sikerült megoldani a mini imaget? Bár úgy látom, hogy már nem sok értelme van ha lelőtték a szervereket..
  • 0Diaz0
    Maciuk az tolja egésznap szinte a tdu1et..
    Reggel megnézem, fentvan.. este megnézem fentvan..
  • Entex
    Most nézegettem az Atari fórumot, pár nappal előtte, hogy megálltak a PC-s TDU szerverek lelőtték az X360-as szerókat is. Így lesz vége a TDU-nak? Már egy rohadt közleményt sem adnak ki?

Ezt maciuk írta, régi TDUsoknak nem kell bemutatni:

After year of playing tdu2 I lounched tdu1 when TDU2 servers where down and ..... omg! This is so mutch more fun and good driving awarding driving game. Cars actually brakes, not stop like in tdu2. Cars have 4 wheels not just front and back axel like in tdu2. I dont know why but when rear wheels slide, the front looses grip automaticly too in tdu2. No way to keep lost grip on the back, and keep grip on the front wheels - thats why no drift is possible in tdu2.
    I have to brake before corners, braking on bands is pointless - in tdu2 it common driving style. When you accelarate "the nose goes up" and when you break it goes down. There are stiff cars like mclaren LM, and soft like lexuses. N way that "truck" as Mercedes LM will be faster on the mountain roads than f430 like in tdu2. Traficcars have working tail lights, and there is no night! Break lights are visible in the players cars. That all lead to very clear and smooth driving in large group of drivers. No stupid collisions with 'I hadns seen you have been braking. Sorry."

I must say that Eden/Atari lost dedicated 9 players. All our club that plays this game i think will be back in tdu1. We all had same thoughts. TDU1 is better drivng game. Cars has suspencion, touqe, power, no stupid speed walls (only exception is mercedes sl i tdu1, but it feels so good in driving...it is still fun), working pedals, force feedback .....why we should play in broken tdu2 ???We have working good driving open world game - Test Drive Unlimited!

Sorry for spelling, and gramma mistakes but I think message is clear. Ppl, just try play tdu1 afetr year of horror in tdu2 and you will get it.

Thanks

Ezekszerint még mindig jobb az 1 mint a 2.
  • Entex
    Értem amit mondassz, de mivel a munkámhoz kell a hordozhatóság és nem volt annyi pénzem, hogy asztali gépem is legyen, ezért kompromisszumos megoldás kellett. A monitor meg nem téma, mert itthon egy 22"-os TFT van, azzal használom.
  • Bronx South
    Na ja, de a nagy képernyő mellett nálam kikötés a full graff is. Ha tudom azt hogy a játékom nincs full graffon (még ha nem is látszik a különbség) akkor akár várok fél évet is egy játék játszásáig, ha épp nincs anyagi keret a gépfejlesztésre (lehet hogy ez valami defekt). Egy olyan laptop ami meg az én igényeimnek megfelelne fél millió ft körül van, két kilóval olcsóbban jöttem ki egy asztali géppel, ráadásul nagyobb a monitor is.

Általában magamból indulok ki, ha nagyon mobil akarnák lenni akkor is max egy új telefont vennék, játszani amúgy se utcán fogok, itthonra meg minek mobil eszköz. Majd ha nem kérnek extra lóvékat csak azért mert nincs drót és kicsi, esetleg. :)
  • Entex
    Nem kell bemutatnod, játszottam én is GTX260-al ;)

@Bronx: Ez pont az, amit játékra találtak ki, de sajnos nem mai gép.link
  • SuSu1992
    Ettől független faszán kiélheti magát az ember:)
    Hiányzik a játék:'(
  • Lovver2010
    Jó ez a BMW brutál gépet csináltam belőle 360KMH a vége kb és úgy húz mint az állat.
  • Bronx South
    A mobil eszközök sose fogják kiváltani az "élményt", de nem is játékra találták ki őket. :)