107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • bboyatty
    Nincs most keretem rá, tényleg. Ha volna is, hogy juttatom el a pénzt neked? (erdélyi vagyok)
  • 0Diaz0
    Hát írj rá egy árat azért.. :)
  • Norby646
    A modokkal vigyázz mert (ez persze leginkább a telepítős, azaz exe-s modokra vonatkozik) sok beletúrkál a database-be meg egyéb fájlokba és lehet nem működik rendesen ha csak úgy ottmarad. De egyébként az 1.66-ot ne rakd fel ha telepíted a megapack-ot mert az is tartalmazza az 1.66-ot.

ui: Megy egyébként a megapack jelenleg, de jó kérdés hogy meddig. Bár végülis ez a szeróra is vonatkozik... :D
  • bboyatty
    Érdekelne a dolog de sajnos csóró vagyok mint a templom egerének az örökségből kitagadott fia. Egy kis idővel ezelőtt írta valaki, hogy működik kód nélkül a pack, szóval mikor kéri a kódot cancel és lehet menni az autókkal anélkül, hogy ledobna a szerver.
    Tegnap újra telepítettem a játékot csak a vehicules mappát tartottam meg, mert nincs kedvem megint bepakolászni a modokat. Újratelepítés után visszamásoltam, lehet ez volt a hiba, megpróbálom úgy, hogy minden hivatalos cuccot először (tehát 1.66 patch majd a mega pack) és aztán másolom vissza az vehicules mappát, lehet az volt a baj.
  • 0Diaz0
    megapackosok...
    de ha meg beraktad őket,akkor passz..
  • 0Diaz0
    Kóddal megy csak a megapack.. de ha gondolod.. és írsz rá egy árat privátban ,megegyezhetünk.. mivel én már nemhasználom a megapackom..
  • bboyatty
    Na ha lesz motoros gyorsulás akkor viszem a két MV Augusta-t. Ne lógjak ki a sorból. Holnap ellenőrzöm az autókat, amit kell még feltuningolok és gyakorlok egy keveset.
  • Norby646
    Et egy gyorsulási verseny lesz, autókkal csak a végén lehet lesz 2 motoros kategória is. De kicsit lentebb leírtam midnent! :)
  • RYO21
    A motoros az ilyen gyorshajtás lenne, vagy egy lazább gurulás? Mert nem vagyok valami jó rájder.
  • bboyatty
    Jó nagy hülye vagyok, újratettem a játékot és közbe jutott eszembe, hogy külön bnk map-ot kell használni mega pack-hez. Mostmár csak az a kérdés, hogy miért nem látom az új kereskedéseket és az új autókat?
  • bboyatty
    Mindegy, megpróbálom, ha nem működik max csak nézem őket.
  • Norby646
    A motoros dolgot azért kérdeztem hogy van-e egyáltalán gény rá mert ha nem annyira akkor ne teleportáljunk össze vissza fölöslegesen. :) A megapackos dologban sajnos nem tudok segíteni.
  • bboyatty
    Nekem szerintem ok kedd.
    Motor nekem annyira nem jön be, szeretem őket de a játékba nem sokat megyek velük, persze mehettek csak az engem nem vonz annyira.

(Még most is megy a mega pack kód nélkül?)
  • Norby646
    Amúgy a motoror dolog az tettszik a többieknek vagy hagyjuk?
  • Norby646
    A kedd mindenkinek jó? meg egy időpontot nyomjunk már. :D Én 8.30-ra megyek vezetni szal délben tuti itthon leszek, bár sztem ilyen 6 körül jó lenne a dolog.
  • bboyatty
    Ja bocsi, azt kifelejtettem, hogy nekem ma nem lesz jó. Szóval akkor marad a kedd, úgyis kicsit gyakorolni kell még, mert rég nem vezettem, igaz csak egyenesen kell menni de akkor is.
  • bboyatty
    Hy én ezekkel indulok:

G: Chevrolet Camaro
    F: Golf V
    D: Aston Martin V8 Vantage
    C: Lotus Sport Exige 240R
    B: Ferrari F430

Motor gyorsulásból kimaradnák, ha nem gond.
  • Entex
    "Nem a győzelem a lényeg, hanem a fontos" Besenyő Pistabácsi :D
  • 0Diaz0
    Az advanced emulationt kell kipipálnom.. és újrainditással jólenne.. DE HIÁBA INDITJA UJRA A GÉPET MÉG MINDIG SZ.R....
  • 0Diaz0
    Felvan már rakva.. hiába csinálok bármit,nem indul el..
  • Norby646
    Hát sajnálom, jó lett volna ha jössz... :S
  • [HUN]FaTaL
    Rakd már fel az SPTD-t, hányszor írjuk már le?:)

Utána meg futtasd adminként a DT-t.
  • 0Diaz0
    Entex már próbált segiteni.. de semmi... 4féle daemon verzió.. és egyikse..
  • Norby646
    Időpont: A mai nap folyamán mikor lenne jó nektek lehetőleg este fele? Vagy ha a mai nap nem jó akkor max kedd-en de akkor is csak délután mert délelőtt vezetek.
  • Norby646
    Basszus... Ha kicsit jobban értenék hozzá akkor teamviewer-en segítenék de így... :S
  • 0Diaz0
    Norbi! : Köszi a privátot,meg a meghivást.. de az egy dolog hogy jó a szerver.. viszont nekem a tdu-m nem indul el, a securom miatt.. mivel bármit csinálok a daemonban nemlehet engedélyezni.. = nemjó az ns_tdu image.. = nemmegy a tdu..
  • Norby646
    Egy kis segítség az autóválasztáshoz:

TDU car list

Ha lehet akkor ugyanazt az autót ne válasszuk úgyhogy aki szeretne jönni nézze meg az eddig jelentkezők választásait, ha pedig "ütközés" van akkor meg ki kell egyezni valamiben, de mondom nem vérre megy a játék, nem az a lényeg hogy midneképpen első legyél, hanem az hogy jól érezzük magunkat. Elvileg 1x legalább midnenki fog futamot nyerni pontosan az autók összeállítása miatt, szal nyugi. :)
  • Norby646
    Jó lesz, köszönöm! Írok a többieknek is! :)
  • Entex
    G: Shelby GT500
    F: Audi TT Quattro Sport
    D: Audi RS4 Quattro Saloon
    C: Ferrari 575M Maranello
    B: Noble M12

Mb: MV Augusta F4 Brutale
    Ma: Kawasaki Ninja ZX-10R
  • Norby646
    Na ez lenne az én választékom, és meglátjuk ki mit szeretne:

G: ac 289
    F: alfa gt 3.2
    D: cls 55amg
    C: spyker c8 laviolett
    B: ruf rturbo

Mb: ducatti supersport 1000ds
    Ma: Ducatti 999r

Ebben van lassabb is gyorsabb is, megapack-os is meg megapack nélküli is. ;) Így írja le midnen leendő résztvevő a választékát!
  • Norby646
    :) Ezt már leírtam párszor hogy nem tudok vele mit kezdeni, mert nálam működik így nem tudhatom hogy nálad miért nem megy. Elképzelhető hogy egy másik mod miatt nem megy, de még legalább 100000 lehetőség előfordulhat. Sajnos nem tudom így megjavítani, én a zmodban mindent rendben találtam. Rakd vissza az eredetit és nézz utána hátha vki átkonvertálta a mustangot másik játékból.
  • Norby646
    Erről lenne szó aki eesetleg elfelejtette volna:

hsz 1

hsz2

Még 1-2 dolog ami eszembe jutott:

Ezúttal a megapackos autókkal is lehet jönni, ennek oka hogy minnél több autó közül válogathatunk annál kissebb az esélye hogy autó választásnál ugyanazzal akarjanak menni. Minden kat-hoz írja le midnenki az elképzelését. Ezt úgy kéne összehozni, hogy ne a legelső válaszoló válassza ki a leggyorsabb autókat hanem 1ik kat.-nál egy gyorsabb (nem feltétlen a leggyorsabb) másiknál egy lassab (itt pedig nem feltétlen a leglassabb). Erre rögtön írok majd egy összeválogatást a részemről hogy lássátok hogy gondoltam.
  • Norby646
    Na ennek örömére, illetve hogy mostmár látom az embereket a layerben rendesen, jó lenne összehozni a versenyt! :) Na ki van akkor benne?
  • Entex
    1:46-kor még 43an voltunk a szerveren, működik a players fül is a layerek meg olyan stabilak mint az álom, egyből összerak akárkivel.

Csaptunk is egy kis rögtönzött motoros csapatást, amúgy majdnem mindenki krúzol a szigeten, nagyon nagy feeling.

• Entex
    Zsír, köszi hogy szóltál, holnap megyek is csapatni :) Jó a TDU2, de ez az igazi.
  • FevaLas
    Aki esetleg még nem tudja, már van szerver!
  • becsiati
    Hali
    Nincsen meg valakinek a tdu 1 hez a kocsik hexa kódjai?
    Privibe írjatok....
    köszi
  • Entex
    Talán majd ha lecseng a DLC2 mizéria :D semmi változás
  • 0Diaz0
    G.cijó cucc!
  • mtibee
    Virtuális túra Hawaii szigetén