Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
hidd el,sokkal szebb lesz a kép😉
C documents n settings all users apllication data test drive unlimited
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
<#falbav>#falbav><#banplz>#banplz><#crazya>#crazya>
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Eddig tatott?
Majd csak utána indulok el valamerre
Spirit of Perfomance Koenigsegg
piros lámpánál megállás? mmmuuuuuuhhhhhaaaahhhhhaaa, ugyan már, dehogyis! <#ravasz1>#ravasz1>
Xbox Live: Lunatic HUN
ÕÕ azért nem vettem meg, mert most újítottam gépet, a warez meg szaggatott..thx.
Jelentkeztem az USA-ITALY CARS FAN CLUB -ba. Remélem esti krúzon elég lesz a teljesítményem, hogy felvételt nyerjek 😊
T.D.U. Nick: rexaly T.D.U. Club: $-STREETKINGS-$ \"Mikor megszülettél, mindenki örült, csak te sírtál. Úgy élj, hogy amikor meghalsz, mindenki sírjon, csak te örülj!\"

Figyeljetek, Este mindenki maserati talira megY? nem tolunjk majd egylájtos kruzt szabályok betartásával erearra?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
195akárhányas kabrió corvette, sétatempó, rám akaszkodott egy ascari-s srác. Kulturált volt, nagyjából, nem jött nekem, és hasonlók, csak kihívott. Hoszzú esélylatolgatás után (gyak 0,1mp) visszautasítottam az ajánlatot, majd hogy vegye a lapot, pause. Ki James Bond helység, csak 7-es nélkül, Visszahuppanok, pause ki, a kocsim motorháza, ami eddig fehér-gyöngyház volt, most kék, és a formája sem stimmel.... lenézek, az ascaris feje a karim lábai közt... (Nõi karival vagyok) Ha nem onnan jövök, bemegy a röhögéstõl, úgy elkapott... Kis perverz, nem kihasználta az alkalmat, és belesett a mini-m alá?
Azért akadnak érdekes fazonok....
http://www.freetvmaci.info/
Xbox Live: Lunatic HUN
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
komolyasrác!!4444
Este megyek kruzra g25el ha lehet 😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h