Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChuckyHUN
ook megyek

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

oké, a reptéri autókölcsönzõnél vagyok...
(ahol a játék kezdõdik..)

ChuckyHUN
De nekem ahol talizunk oda kell bookmark mert nincs még bejárva egy csomó ut:S

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
Tökmindegy csak talizzunk valahool😄

ott nem lehet talizni......

ChuckyHUN
Na eszaki vilagitotorony bookmarkot adjon valki

ChuckyHUN
ahha😄
Bebugolja az alaplapi hangkarit😄

V43 1105
NembirjagépeG25ötXDDDD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ChuckyHUN
Eszaki vilagitotornyal 4kor?
Bookmarkot léccci😄

ChuckyHUN
Meglett az insert gomb is^^
Ha az esti krúzra billentyûtzettel megyek az baj?? mert a kormányomat most különbözö okok miatt nem tudom bekötni

rexaly
4kor egy hc kruz? vagy akar elobb?

T.D.U. Nick: rexaly T.D.U. Club: $-STREETKINGS-$ \"Mikor megszülettél, mindenki örült, csak te sírtál. Úgy élj, hogy amikor meghalsz, mindenki sírjon, csak te örülj!\"

Pepsi Twist
ezzel lehet szabályozni a ventilátor sebességét is 😄 potméter szerûség van a elektromostûzhelyben is 😛

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

milk41

ez küldi el a jelet a gépnek,hogyha mondjuk elforditjuk a kormányt(nem FFB-s),joystickokban 2van(X;Y)

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

trogerzsiger
mijaza potméter? 😮

<#nyes>

milk41
leo bodnar lapkát veszel,arra asszem 10+ potot rálehet kötni meg vagy 20-30gombot és nem is kerül olyan sokba

(én majd ffb lapkát fogok venni tõle mikor befejezi,és majd arra fogom rákötni a dfp motorját meg potját és a ffb 1000x jobb lesz)

rexaly
legjobbakal is elõfordul <#vigyor>

T.D.U. Nick: rexaly T.D.U. Club: $-STREETKINGS-$ \"Mikor megszülettél, mindenki örült, csak te sírtál. Úgy élj, hogy amikor meghalsz, mindenki sírjon, csak te örülj!\"

milk41
Garancia: 1 év

sok sikert...thrustmastert leejted és minden eltörik benne(tapasztalatból mondom...tesóm lelökte 10cm-rõl a kormányt és megadta magát(thrustmaster enzo,meg egy másik dfp féleség))

Pepsi Twist
ezt mondtam én is 😄 de ahhoz minimum kell 4 potméter 😄 vagy 5 ha lábon lesz a hátsó fék 😄

milk41
vegyél egy igazi motorkormányt,vegyél 3potmétert(vagy nemtudom hogy egy igazi motoron hány dolgot lehet elforditani),egy sok gombos gamepadot és ha tudsz a vassal bánni akkor köss be mindent(vagy elviszed haverhoz aki ért hozzá)

Synit HUN
Csak egy insert gombod bánta...

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

ChuckyHUN
Mûködik háhááá
Hangkártya hardveres gyorsítása ki volt kapcsolva -.-''😄DDD
De most JÓÓÓ ÉS MEGYEK VELETEK JEEE

Pepsi Twist
köff

Pepsi Twist
jajaja 😄

(meglesz nemsoká' az 55555-õs ték x-)

<#rolleyes>

Pepsi Twist
hol van USB-s mert most azonnal rendelek 😄 mondom kormányt át told alakítani ilyenné

Pepsi Twist
Whats The Problem?

ChuckyHUN
MEgpróbáltam a sky al is. azzal is kifagy:S
Rávertem a billentyûzetemre kiesett az inster be az ágy alá 😄DD

oké, az nem packos <#pardon1>

ChuckyHUN
Lambo murci coupe

#54995 : útsó 2 szót olvasd el 😉

[HUN]FaTaL
Radialt töröld.

http://goo.gl/gd6Zi5

milyen kocsival ?

ChuckyHUN
nem megy kifagy ha vezetk
Garázsban tradeban fainm, ha elindulok, és megyek a kocsival kifagy...

Ár: 19990 Ft , bár ez a Ps2-es verzió, de van PC-re is (szal USB-s véggel.)

WTP ? xDD

Pepsi Twist
WTP?

Pepsi Twist
hallod banyek én ilyet venni fogok esküszöm 😄

ChuckyHUN
Nem nó a f**zomat már:@ helpmi

Pepsi Twist
hmm keresetem az oldalon de nem találtam....

Pepsi Twist
xD

thrustmaster, szal akár még a teszkóban is lehet <#idiota>

Pepsi Twist
jesus hol lehet ilyet venni? amúgy ha értesz kicsit az elektronikához akkor 1 kormányból össze tudsz hozni 1 ilyet 😛 csak pár potméter 1 motorkormány és végül is kész is van

lassan be kéne szereznem egy ilyet, kormánnyal nem a legjobb motorozni..<#szomoru1>

ChuckyHUN
okokok

GyZolee12
Megvetted a pack-ot? Mert ha igen, akkor a pack serial-ját írd be neki, és ne a játékét.

ha nem vetted meg a carpackot, akkor ne írj be semmi szériált oda, és ne vegyél packos autót, mert ki fog dobálni a játék....