Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunatic83
akkor 1 perc és visszamegyek... 😉

Xbox Live: Lunatic HUN

1 perc és ott vagyok 😊

Lunatic83

Délután beszéltem egy "Market"-ról, a pontos helye itt van...

ChuckyHUN
Szerintem meg kössünk kompromisszumot, Néhá DB4es tempóban megyünk néha így néha úgy, Ne határoldj el a lassúzástól😊
Ja, am. jelentkeztem pár klubba.

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Lunatic83
no para - nincs olyan szabály h egy idõben csak egy tali lehet,
lesz egy "elmebeteg" és egy "nyugdíjas" tali... Ön Dönt...
nem kötelezõ jönni... elvagyok én egyedül is...
<#ravasz1>

ChuckyHUN
Szerintem nyugodtan jöhetsz DB4essel!!! Nem lesz belõle probléma.

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

akkor DB4-est betolom a garázsba, és hozok én is vmi modernebbet...

ChuckyHUN
FaTal te milyen verdával jössz?

ChuckyHUN
Remélem nem fog kifagyni a netem:S

[HUN]FaTaL
Mi az értelme hogy 350nel száguldozol mindenfele? Azt lehet egyedül is.

http://goo.gl/gd6Zi5

Lunatic83
ált. 5 km-enként valamiért úgyis megállunk, azt az 5 km-t tegyük már meg "normális" tempóban 😉

ChuckyHUN
de akkor azt dumáljuk meg, hogy szaggatunk 300al vagy csak lazásan megyünk? mert lesz aki DB4el jön, az nyilván 200 fölött már nem érzi magát olyan jól😊 Szerintem legtöbben DB9el leszünk, de másokra is kell gondolni!

Lunatic83
Aston Martin Vanquish S

ChuckyHUN
(Y) de azért a 3. tunning ott van az Astonon, nehogy alulmaradjak😄D
Roccoval mentünk, szélárnyékban behúzott 350 km/h-ig😄
Amúgy 330-nál én sem tudok gyorsabban meni FaTaL 😄DD

[HUN]FaTaL
Az esti talihoz azért szeretném hozzáfûzni hogy nem szeretnék észtelenül száguldozni. És én a stopnál,pirosnál megállós talikat szeretem😄

ChuckyHUN
Elég jók, csak kicsit sötétek :S

ChuckyHUN
Tripla post utolsó része:
Mindenki vegyne fel xfirere PLS!!!
ChuckyHUN

ChuckyHUN
Luna végülis melyik verdát válaszottaaD?

ChuckyHUN
én Farmerban, bõrkabátban megyke, ja és a kabrióüm mellé dukál egy napszemcsi is 😊))))

rikimen
A kis hamis xD

rikimen
Bár most sincs túl nagy választék a kocsijaim között nemrég adtam el egy Saleen-t most van egy Z06-m egy skyline meg egy Alfa Romeo Comp. és majdnem 4 millió $.

Lunatic83
18:00tól fent leszek a szigeten, de csak futkosok össze vissza, s keresem azt a tegnapi francia csajt(!) a Countach(!)-al <#szeret>
19:00 Aston Marton tali a Cadillac HQ-nál, megjelenés szmokingban, 007 ügynököknek és 3/3-nak kötelezõ 😉

rikimen
Jah persze ezekkel tisztába vagyok! Amúgy kössz az infót

Lunatic83
így is kell, alapszinten, egy hugyos TTvel ne is menj talikra... mert még a végén öt másodpercenként kapnál 2 km-es hátrányokat, s azt senki se szereti....

Lunatic83
szerintem nem a vezetési tudás a lényeg, na persze nem baj ha min. végig tudsz menni egy nyíl egyenes úton különösebb hiba nélkül, DE a lényeg h milyen mp játékos vagy, hogy állsz a többiekhez, mennyire segíted az új játékosokat.. normális vagy, a féket nem a másik lökhárítóján keresed....stb..stb..

rikimen
Az a helyzet nem volt sok idõm magyarokkal spanolgatni, versenyeket csináltam pénzt gyûjtöttem tegnap értem el a champion szintet.

Lunatic83
menj el egy klubba, s nézd meg a többieket /barátaidat/ h milyen klubba vannak, s ott hányan vannak, s ha van szabad hely keresd meg a klub tulajdonosát....

rikimen
Nem vagyok egy nagy driver, de hogyha valamelyik club megszán annak nagyon fogok örülni.

rikimen
Van még vhol. tagfelvétel valamilyen club-ba?

Lunatic83
rossz a szerver..... <#idiota>... a régi szép idõk, hétvégi szerver leállás rulezz! 😛

rikimen

Nem nagy etwas.

WalkBen
help plz! :S 😞 valamiért kiírja hgoy nem tud csatlakozni a TDU serverhez

Halihó! Rég jártam erre... Beszart a kormányom, de megszerkesztettem, úgyhogy újra vagyogatok. 😊 Szerintem elnézek az esti talira én is. Mondjuk én lehet DB4-essel megyek, ami kicsit lassú, de én nem szeretek eszetlenül száguldozni. 😊) Vagy esetleg egy másik tali; amolyan stop-nál megállós, 160-200-al közlekedõs mókához van e kedve valakinek?

Lunatic83
én nem társalogtam vele, s ez volt a jó benne, megértettük egymást anélkül is....
vagyis vette a lapot amikor elmentem mellette 300al, h most nem csigát hajtok, s õ csatlakozott 😊

Lunatic83
rakd ki a képet ide a fórumra....

rikimen
Én eddig két japánnal társalogtam egy jót, készítettem is hármunkról egy képet.

[HUN]FaTaL
Ezüst DB9 rulez😄

ChuckyHUN
😊

Lunatic83
fogalmam sincs..... csak azt tudom h fehér lesz 😛

ChuckyHUN
Hát annyira nem fontos, kibírom ezzel a narancssárga külsõ - vörös belsõ kompozícióval holnapig😊))
Luna te melyik AM el jössz?

Lunatic83
van rá négy órád, csak elég 😉
azt hiszem az a verseny "oldtimer", már nem is tudom mivel vittem végig, talán Miurával..

ChuckyHUN
Na jelentkeztem három klubba vegyetek be^^
Festeni meg még nem tudok luxust, de majd megcsinálom az around the cratet😄

ChuckyHUN
😊
Martinával(már csak így hívom) túl vagyunk a századik kilóméteren! Ha nem fog szarakodni a netem, nagyon fogom élvezni az esti talit 😊 Még elmegyek egy klubháézba, körülnézek esetleg ujra jelntkezem, és utána meglepem õt is és titteket is valamivel😊

Lunatic83
valamelyik nap találtam kivételesen egy normális külföldit... RUF-al volt, én pedig egy Viper-el,
nagyon jól nyomta a srác, átszáguldoztunk az egész szigeten... nagyon jó volt...
nem volt elmebeteg német , nem volt tudatlan amcsi, nem volt idióta orosz... 😛

WalkBen
a cd kulcsokkal nem lehet baj, akkor nem tudnék menni az új kocsikkal. nem?

ChuckyHUN
Köszi szabibá😄

Lunatic83
ma sokáig szívom a szigetlakók vérét majd, szóval gyere bármikor 😉

szabod
Bocs erre sajnos most nem tudok eljönni. <#szomoru1> Úgyhogy keresned kell egy másik "száguldó õrültet" <#idiota>

Mente et Malleo