Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milk41
www.portforward.com megmond mindent😉

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

2010...

WalkBen
na helo... én már nem szenvedek hogy tudjak jönni, esetleg ha azt megmondjátok hogy a Router miatt lehet csatlakozási probléma? megkell nyitni valami portot hogy tudjak csatlakozni?

Ha ez sem segít akkor megvárom tdu 2-t 😛 az fincsi lehet 😮 nem tudja valaki hogy mikor jelenik meg kb?

rikimen
Nekem még csak egyszer volt bug de az is olyan volt hogy megyek szépen az fõúton aztán elfogyott az út és zuhantam percekig a semmibe, láttam a túloldalon az utat de nem tudtam átugrajtani mert lassú is volt az autó meg nem volt emelkedõ azon a részen.

Roger6
Akkor az nem krúzolás, hanem csapatás lesz! <#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

CopyKing92
Ma majd valami gyórs aútós találkozókéne. 😄 mármint sebességben gyors aútókkal, sztem az lenen az ideális ha: 300 km/h nál gyorsabb 😄<#finom>

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Dante73
Nem is komoly ez a bug....
Belõlem pl Istent csinált a gém. Többek szeme láttára, egy krúz alkalmával, vízen jártam! Én nem vettem észre ugyan, de mindenki más kérdezgette, hogy csinálom? Na az nem semmi volt! (ez sem az, csak beugrott a dolog...)

http://www.freetvmaci.info/

<#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

Gaben17
3333.3<#idiota>

KIS bug<#vigyor5>

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Gaben17
a legfelsõ szinten megkapod a HC (hardcore) módot. amúgy yó verda az az aston (^^,)

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Ubi91
a DB4 GT az egyik kedvencem, az egyik legszebb kocsi a világon és persze a játékban is 😄 (szerintem)

TDU Nick: Ubi[HUN]

zulufaka
eléggé béna, bocsi

Pepsi Twist
SZAR 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

ChuckyHUN
Hát, Expert lettem, így megleptem magam egy igazicsemegével... Egy 0 kilométeres, használtan vett Aston Martin DB4 GT Zagatoval. Az autó új színt kapott, és 3as tuningot. Megvan továbbáa 400mérföld is. A Legfelsõ szinten mit kapok? Lassan nekiállok versenyezgetni szerintem... Nagyon úgy néz ki, hogy tetszenek az új autók is, de most inkább a veteránok felé húz a szívem^^ De azért még1x elmondom a moderneket sem vetem meg😊)) Kinek van még DB4e? Mi a véleménye róla?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

rikimen
OFF Forza Italia!!! Egy cseppet beittam de nem a spanyolok gyõzelme miatt.<#beka2>

tdu Toyota
spanyolok jeah 😊

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Moodovin
Jók lettek a képek, fõleg a 4. nagyon tetszik. <#wink>

TDUnick: Moodovin[HUN]

milk41
milyen géped van?

Pepsi Twist
írd le milyen géped van, tiszta vindóz elõny...

Lunatic83
23:00 Viper tali a Ford Islandon. Aki nem álmos, ráér az jöjjön el!

Xbox Live: Lunatic HUN

ghost rider
Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy olyan szinten akad a játék, hogy használhatatlan az egész.
A radialeng programot is letöltöttem és futtattam a legújjabb patch-et is és a gépem jobb a minimum gépigénynél is.
Elég bosszantó hogy megvettem csomó pénzért és nem tudom használni se.
Valaki segítseg!<#help>

ChuckyHUN
Légyszi vegyetek be usa italyba ,márjelentkeztem

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Hát ha lesz veterán tali én benne vagyok<#vigyor2>

TDU nick:ThomaszHun Fav.Car: Alfa Brera

ChuckyHUN
hUH, oldtimert akartam, Fõképp amerikait vagy olaszt,
Amerikai
-Chevy Stingray (1970) Coupe/Cabrio Sajna packos:S
-Stingray 1957 Ez is packos:S
-Shelby, 200k, ennyit nem ér az egész😊
Olasz
-MAserati 3500GT (Nagyon tetszett)
Német
Mercedes SL 300 Gullwing (Német tehát kilõve)

Mentem a mercivel és a Maseratival, és hát a MAseratit megvettem😊 Elmentem a Forza Tunerhez, Rákerült a 3as csomag, így már lehet vele haladni is ,de nagyon komfortos és kellemes vezetni!!!
15 kilómétert mentem vele padlón az autópályán és 230-250 körüli tempó mindenhol megvolt.

A Merci azért nem tetszett mert nagyon lomha volt (túlságosan is, pedig ne számított h menjen)

Valamikor nem tartunk egy ilyen veterán talit?
-Mercedes
-Maserati
-Chevrolet
-Dodge
-stbb

USA-ITALY veteran auto treffen😄
Valaki bennevan a héten?

CopyKing92
B+ 😄 ez mivolt emntem a csávókák után( utánnatok XD) azt egyszercsak egyedülmaradtam és kuk mukk semmi wtf ez? 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

tdu Toyota
szabu szabi bocsi már megint most megyek a szobádat keresni és írja conect és ezt csinálta úgy 3percig vártam is utána elindítotam újra és máûr nem találtalak meg 😞 bocsi

ChuckyHUN
Filterbe Firewallba vagy hova nyisssam???????? Banyek 😄 kell a router nagyon😄 D-link DI 604

milk41
laptop nem játékra való

jó volt ez a kis "szabályos" kocsikázás 😊)

kár hogy a végén a verseny, már nem sikerült 😞(

Norbi1990
A TDU lemezen a Readme fájlba benne van a Multiplayer résznél.
Valaki pliz: #55263

ChuckyHUN
iiii😄DD
Leverlek😄
Na de így gondoljátok? met azt meg tudom csinálni^^ csak nem tudom pontosan melyik porott kell kinyitni

Pepsi Twist
régen, mikor eleinte láttalak, akkor még nem voltál ekkora atom n00b és láma <#banplz>

ChuckyHUN
? hogy érted? kinyitni a tdut mint a torrentet?

[HUN]FaTaL
Ne haragudjatok hogy nem tudtam jönni, de közbejött valami.

http://goo.gl/gd6Zi5

Norbi1990
Nem lehet, hogy a routereden kell beállítani a portokat?
ChuckyHUN
😞( de nálam mindenki laggolt😞((
Faszom szar netért 8ezer forintot fizetünk és 11 megás b*zmeg:SS:@@@@
Valaki tud olyan linket adni, ami telefonvonalon jön? MErt persze, hogy ebbe a kurva faluba nerm lehet normális net :@@@

Hát ez szar volt... Lagg, majd fullosan le is fagytam, most meg nem ad be senkit. :S Egyelõre nekem elég volt, lehet késõbb visszamegyek. 😊

gabi89
Normális net szólgáltató v. gyorsabb net esetleg ha töltesz azt állítsd le.Persze egyes emberek (oroszok) akkor is lagolnak ha nálad minden ok.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

ChuckyHUN
Mit lehet tenni a lagg ellen??? Így nagyon ratyi:S

ChuckyHUN
Eltûntetek😞((

ChuckyHUN
Itt állok a caddilac HQ melletti marketnél!!!

CopyKing92
ma lessz krúz ? 😄

Hali! Nem tudjátok hogy miért van az hogy feltettem egy laptopra a játékot+ a packot és mikor indítanám akkor kijön nagy képernyõbe és aztán becsukódik (kilép). A pack kódját beirtam az active-add on-ba. Az se segített. Természetesen a játék és a pack is eredeti. köszönöm a segitséget elõre is!

tdu Toyota
nah bocsi fiúk hogy eltüntem de elment a net :S

Lunatic83

Lunatic83
ottvagyok, de még nem látlak

Lunatic83
Újra elérhetõ egy kihívásom a Drive-In-ben, "Motor - sg.hu" néven...
Autópályás száguldás motorral közepes forgalomban...

jelen 😊)