Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Ha ez sem segít akkor megvárom tdu 2-t 😛 az fincsi lehet 😮 nem tudja valaki hogy mikor jelenik meg kb?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Belõlem pl Istent csinált a gém. Többek szeme láttára, egy krúz alkalmával, vízen jártam! Én nem vettem észre ugyan, de mindenki más kérdezgette, hogy csinálom? Na az nem semmi volt! (ez sem az, csak beugrott a dolog...)
http://www.freetvmaci.info/
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
Spirit of Perfomance Koenigsegg
TDU Nick: Ubi[HUN]
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Az lenne a problémám, hogy olyan szinten akad a játék, hogy használhatatlan az egész.
A radialeng programot is letöltöttem és futtattam a legújjabb patch-et is és a gépem jobb a minimum gépigénynél is.
Elég bosszantó hogy megvettem csomó pénzért és nem tudom használni se.
Valaki segítseg!<#help>#help>
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
TDU nick:ThomaszHun Fav.Car: Alfa Brera
Amerikai
-Chevy Stingray (1970) Coupe/Cabrio Sajna packos:S
-Stingray 1957 Ez is packos:S
-Shelby, 200k, ennyit nem ér az egész😊
Olasz
-MAserati 3500GT (Nagyon tetszett)
Német
Mercedes SL 300 Gullwing (Német tehát kilõve)
Mentem a mercivel és a Maseratival, és hát a MAseratit megvettem😊 Elmentem a Forza Tunerhez, Rákerült a 3as csomag, így már lehet vele haladni is ,de nagyon komfortos és kellemes vezetni!!!
15 kilómétert mentem vele padlón az autópályán és 230-250 körüli tempó mindenhol megvolt.
A Merci azért nem tetszett mert nagyon lomha volt (túlságosan is, pedig ne számított h menjen)
Valamikor nem tartunk egy ilyen veterán talit?
-Mercedes
-Maserati
-Chevrolet
-Dodge
-stbb
USA-ITALY veteran auto treffen😄
Valaki bennevan a héten?
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

kár hogy a végén a verseny, már nem sikerült 😞(
Leverlek😄
Na de így gondoljátok? met azt meg tudom csinálni^^ csak nem tudom pontosan melyik porott kell kinyitni
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Faszom szar netért 8ezer forintot fizetünk és 11 megás b*zmeg:SS:@@@@
Valaki tud olyan linket adni, ami telefonvonalon jön? MErt persze, hogy ebbe a kurva faluba nerm lehet normális net :@@@
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Autópályás száguldás motorral közepes forgalomban...
Xbox Live: Lunatic HUN