Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy nemerre gondoltál?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
Tényleg, én mint nem hozzáérteõ.. Kérdezném a hozzáértõ embereket itt, hogy a TDUban az utat nehéz lenne megcsinálni szép simára? Mert nekem olyan érzésem van, mintha össze lenne csak rakva darabokbol, és ilyen szögletes lenne, amitöl az auto meg is dobodik! <#confused>#confused><#conf>#conf>
Honda - The Power of Dreams
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"Ill a cruzba mit szoktatok csinálni?"-együtt autókázni A-b ól B-be vagy csak amerre visz az út.Meg persze fényképezkedni 1000-el<#nyes>#nyes>
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Ha megveszem a TDUt akkor abban a patch is benne van, vagy azt le tudom tölteni játékon bellül v. vmi? Egyébként az eredetivel online lehet játszani, más egyéb van még, hogy eredetivel játszol?
Ill a cruzba mit szoktatok csinálni?
Honda - The Power of Dreams
az hogy tdu servers avaiable az azt jelenti hogy a multyplayerbe játszok?
TDU nick:ThomaszHun Fav.Car: Alfa Brera
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
http://goo.gl/gd6Zi5
Van-e itt olyan ember aki kormánnyal játszik? Csak azért kérdezem mert én egyszerûen nem tudom jol beállítani az irányítást kormánnyal, mármint tudok mindent csinálni csak ha kocsit vezetek akkor egyszerûen ha egy picitis belekormányozok akkor már beinog a kocsi és csúszik ki az útról. Ha motorral megyek akkor tökéletes tudom irányítani, tehát gondolom nem a kormány a szar. Ha valaki tudna nekem segíteni vagy hasonló problémája van/volt légyszi irjon. Elõre is köszönöm.
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
TDU nick: Trimo92
szépek voltunk 😊

Köszi a Krúzt😊
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ma csináltam meg hogy succesfull legyen, de engem ugy fel ba....tt!
maskor amikor csinaltam akkor alig mentem bele kocsiba, most meg megyek a leallosavon es orokke megcsusztam
én egy murcielagoval jövök
egyebkent tudok egy érdekes dolgot kruz alatt elmehetnénk oda
Itt lenne egy találkozó 21:30kor, méghozzá Lambokkal, ha van rá igény, azt meg elírtam a képen, nem hely, hanem ilyen bolt meg mindenféle.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
mert FAQ-ban azt olvastam hogy "van tuning, de nem NFS féle. szolid tuning: pl felnik, matrica, festés, és teljesítmény."
akkor valahol lehet venni felnit, meg matricát?
Spirit of Perfomance Koenigsegg
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
preti96 kapni lehet ott TDU-t de hogy most van e azt én meg nem mondom
Spirit of Perfomance Koenigsegg