Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért szart nem fog eladni 700 kilóért.
Különben meg sokan fikázzák a Calibrát.Höööj az már nem autó. Egy frászt nem az.Aki odafigyel rá és óvja a káros dolgoktól annak hálás marad.
Tök mind1 hogy 16 éves kocsi."Opel sosem kopik el".Rohad? Hát viszem lakatoshoz majd õ kijavítja a hibákat.
Sportkocsiról van szó természetes hogy másképpen nézünk rá.Viszont ha az ember belezúg egy iylenbe akkor arra 100%-an odafigyel.Nem vagyok gazdag csóka és nem adják alám a BMW-t.Én dolgozom meg érte hétvégenként ahelyett hogy barátnõmmel tõlteném at idõt.Még jó hogy megérti és melletem áll.
Igazatok van de ha most miért ne válaljam be?A problémákkal meg kell küzdeni.
Az egyediségrõl meg annyit hogyha meglesz és egybe lesz akkor majd jönnek a finom átalakítások.
Nekem ez az autó az álmom...
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettõs állampolgár vagyok.
na meg a másik épp ez az tizenéves !!köcsögök!! na akkor mi is van?
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettõs állampolgár vagyok.
Opel Calibra 2.0
Meg a pénz itt most nem számít hiszen megkeresem rá mire eljön az ideje.
Ami probléma az a jogsi...De az is meglesz.
Valóban nem érdemes 150 Lovat kapnom...Hivatkoztatok a TDU-ra is.HC-ben vezetek igyekszem ésszel ha egyedül vagyok.Többen is állíthatják. (G25) Csak pályán lépek neki úgy oda ahogy nem kéne.Nah meg ha a krúzon sietünk valahova ahová nem kéne.
Tudom ez csak egy játék de HC-ben azért már fékez az ember és max 50-el veszi be a kanyarokat.
Szóval az ész az helyén van.Apa is mondogatja hogy mit nem mit hól és mikor lehet.
Továbbá mikor odakerülök hogy jogsi és Calibra már tudni fogok vezetni egy szinten.
Pont tegnap volt a Végsõ Állomás 2.Vizes úton mentek az emberek még az elején...Hát én fosnék az autópályán ilyen úton menni.
Igazat megvalva ez szerelem.Megláttam megtetszett a forma és az erõ is.Nem tudom mással magyarázni a dolgot.
Ami még fontos hogy amikor meglesz (talán Calibra) akkor valaki mindig fog melletem ûlni.Muszáj lesz mert egyedül még félek.
Apát szoktam hazahozni az üdülõsoron ahol aránylag van rendes út is meg nem is szóval ott nyugios körülmények uralkodnak.
Én más vagyok mint az átlag.Sokan mondták már nekem szal ez nem EGO.17 évesen egészen máshogy látom a jövõmet mint a korombeliek.Szüleim igen jól nevelnek a mai napig.
Tudom hogy veszélyes dolog a vezetés és hiszek nektem mert tapasztalatból beszéltek.De mégis...hiszek magamban és hiszek a józan észben.Ha meg más álltal halok meg akkor találkozunk a túloldalon és elbeszélgetek vele.Esetleg Retour jegyet kérnék xD
Dante:Nekem jó így is.Majd akkor 2 hét múlva.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
nézzé le mást mert te megteheted nem?:)
tizenéves pef..kiváncsi vok te mennyi vagy...
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
inenn lehet leszedni autókat, és csak simán felül kell írni az eredeti fájlokat (autókat) ;)
amugy meg az 1.utókra kis megjegyzésem^^
elviszem fater alfa romeoját (166-os 220LE) azt csók:)
de amugy februárban leteszem a kreszt+elsõsegélyt és várok még 1 évet de reménykedjünk nem tolják ki addigra a 21-éves kortól való autózgatást :/ :)
http://goo.gl/gd6Zi5
A játékban Ph3t1{HUN} a nevem
Még nagyon az elején vagyok valaki tudna egy versenyt ahol sokat tudnék nyerni?
TDU nick:Ph3t1 {HUN}
Ez a RADIALENG pontosan mit csinál a játékkal?
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
Vki tudna segíteni?
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
ezt a verdát te csináltad??
hogy lehet ilyen autokat berakni?
bocs az off-ért!
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

jahm és ezért megdolgoztam nem vettem <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
All hail the double x!
1 milláért megveszek kb, meg mégegy mire autó lesz belõle <#wow3>#wow3>
All hail the double x!
UI;
Mindenkitõl bocsi, hogy új klubbal "szédítettem".
Nagyanyám beállított Kanadából, váratlanul. Még cirka 2 hetet marad, addig jegelem a projektet.
http://www.freetvmaci.info/