Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tavasszal a jogsit fogom letteni utána meg ha még nem adták el akkor felkeresni az illetõt.
Elvileg velem egyidõs a kocsi de a motortérben van pár átalakitás, frissítés.Külsejét tekintve spoilerezés, király kék metál fényezés, kipufogóvég, felnik, peres gumik stb.
Belseje is meg van csinálva.Audió tuning.
Szóval jó kocsi lenne mert nem kéne hozzá nyúlnom.Max tennék bele egy Chipet a fogyasztás és a + 10 LE miatt.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettõs állampolgár vagyok.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Én is Porschét vennék, méghozzá egy 997 Carrera S-t. Utaztam 911 Carrera-ba és nagyon bejött.
Nekem mondjuk a körlámpa nagyon fontos! Nekem az jelenti a Porschét.<#hehe>#hehe>
Hmm megyek is a fehér kicsimhez meghajtom a pályán. <#szeret>#szeret>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Nálunk 2 tenisziskola összevonva játszik.Kemény lesz.
TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club
Akkor sok síkert kívánok!!!Nekem is holnap lesz versenyem.
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
TDU,ETS2 Nick: holecsko
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Ha megszabad kérdeznem hol lesz teniszversenyed?

Indulás a versenyre! Köszi srácok!\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
az volt az elsõ autó :p

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
összeszedek pár új autót, becsomagolom, feltolom netre... leszeditek beteszitek azt go.. :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.