Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNMemphis
Találtam egy 689.000Ft-os felújított Calibrát. A pénzt meg nagyban keresem rá jelenleg a fele meg is van.
Tavasszal a jogsit fogom letteni utána meg ha még nem adták el akkor felkeresni az illetõt.
Elvileg velem egyidõs a kocsi de a motortérben van pár átalakitás, frissítés.Külsejét tekintve spoilerezés, király kék metál fényezés, kipufogóvég, felnik, peres gumik stb.
Belseje is meg van csinálva.Audió tuning.
Szóval jó kocsi lenne mert nem kéne hozzá nyúlnom.Max tennék bele egy Chipet a fogyasztás és a + 10 LE miatt.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Fr3nky21
Én<#rolleyes>

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettõs állampolgár vagyok.

w77d
egy kicsit elbaszták a sztorit meg vannak hihetelen dolgok benne, de a verdák és a hangulat kegyetlen XD

Pepsi Twist
az gecijó film :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

w77d
a verdákhoz nem lehet élethûbb hangot letölteni? érdekelne mondjuk pár igazi Ferrari hang mint pl a Redline címû filmben (most néztem meg) :D

Pepsi Twist
ja ez engem is érdekelne :D mert tavaly (?) vagy mikor mondta hogy venni fog kocsit asszem calibrát?

Sziasztok Ki Tatabányai Játékoss?:O
somdav95
Tényleg, hogy állsz a kocsi vétellel? ( az életbe... :) )

somdav95
Énis szerelmes vagyok az összes Porsche-ba :)

somdav95
Nálunk csak néhány gyerek... Igazából gõzöm nincs hogy mennyien leszünk <#vigyor3>

HUNMemphis
Yeee végre egy Porsche fan kolléga!<#nyes>
Én is Porschét vennék, méghozzá egy 997 Carrera S-t. Utaztam 911 Carrera-ba és nagyon bejött.
Nekem mondjuk a körlámpa nagyon fontos! Nekem az jelenti a Porschét.<#hehe>

Hmm megyek is a fehér kicsimhez meghajtom a pályán. <#szeret>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Hello!
Nálunk 2 tenisziskola összevonva játszik.Kemény lesz.

TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club

Jogos...:D:D Rottyon vok

Atti12
aztarohadt :O Jó napod volt akkor :D

Pepsi Twist
ja sztem is ronda

somdav95
Hát nemtudom, ez a gt-r nekem nemtetszik, szerintem a bmw ami melette parkolt, sokkal szebb tõle! De ha ennyi pénzem lenne akkor Porsche-t vennék...

láttam ma egy Nissan GT-R-t :O
több kép... videó..

somdav95
controls-nál valahol álítsd át :)

somdav95
Neked is nagyon köszi :) Milyen versenyed lesz?? off: végigtoltam a Crysis Warhead-et körülbelül kemény 4 és fél óra alatt... szóval mostmár lehet csak tdu-zni gohok, de nemhiszem, mert hamarosan jön a Far Cry 2 :)

Koszi a valaszt, en is ezt a verziot tudtam, de akkor ezek szerint en bukom a dolgot, mert Macbook Pron jatszom es ugye nincs numerikus bill! :) Sebaj :)

Hello!
Akkor sok síkert kívánok!!!Nekem is holnap lesz versenyem.

somdav95
bill, izé num rész, hatos billentyû

Na úgy néz ki, hogy egy kicsit nyugalom van! Ezért oda mentem a szalon hoz!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Norbi1990
A Numerikus részén a billentyûzeten kell a Jobbrát nyomni ha jól emlékszem.
Sajnálattal kell bejelentenem, hogy a tervezett Magnum túrát el kell tolnom kb 1 órát!!! Ne haragudjatok de sok a vevõ! Elnézéseteket kérem!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Lehet hogy ostoba a kérdésem, de ha kormánnyal játszom, akkor megnyomom a K-t feljön a chronopack, de ugye aktiválni kell, irja h hit right to activate! What to do? Kormányra nem reagál billentyüre se

somdav95
Köszönöm szépen ! <#vigyor3>

HUNMemphis
Sok sikert! <#vigyor3>

holecsko10
Egy gyönyörû amcsi kocsi és a hangja is fenomenális.

A videó

TDU,ETS2 Nick: holecsko

somdav95
Csak ilyen háziverseny, nyíregyházán <#vigyor3> Amúgy elkezdtem régen versenyezni csak a volt edzõm elvitte azt a papírt ami kell a nevezéshez, és hát azóta nemvolt kedvem újra rá várni két hónapot <#idiota> Remélem elérek valamit :)

Misi az ezredes
Csak mutass képet is pls.. :)

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
Akkore feltöltenéd nekem valahova? pls... thx elörre is

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Hello!
Ha megszabad kérdeznem hol lesz teniszversenyed?

somdav95
Ma volt retkes iskola, holnap meg teniszverseny... ( igen kivagyok xD) de legalább hétfõn csak két órára kell bemennem xD

Neked is<#kacsint> Tegnap egy frankót versenyeztünk!! Indulás a versenyre! Köszi srácok!

HUNMemphis
Szép jó reggelt mindenkinek! <#wave>

az már nagyon rég óta van.. -.-

az volt az elsõ autó :p

HUNMemphis
Hmm a front része gyönyörü.Viszont a fara már nem tetszik...Pedig isteni szép Porsche lehetne!

Misi az ezredes
Bugati Veyron még nincs?

ilyen is van már :)

Minek az... fék? chö...<#idiota><#vigyor>

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

a kábrió TVR-t

[HUN]FaTaL
Supra mit cserél ki?

http://goo.gl/gd6Zi5

Misi az ezredes
okay de csak mûködõt és ne packosat pls.. :D

akár lehetne egy kis "új autós" gurulgatás :))

összeszedek pár új autót, becsomagolom, feltolom netre... leszeditek beteszitek azt go.. :D

amúgy a supra se vészes :D

Pepsi Twist
ez nekem is kell :D

Szerencsére nem! Valami force f1 vagy mi<#rolleyes> De már patkoljuk!! Mert este verseny!!!