107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • holecsko10
    Tényleg feketés az enzo de nm cserélgetem színt rajta mert sajna nem tudom hogy kell egyébként sötét bordó színű volt ha jól emlékszek rá.
  • Toyo
    Vagy átírja a színkódját, vagy csak a képen jön így át.. van a Nero Daytona szín, az elég sötét. A felni az modolt, nem gyári! :)

adamfesto, hi.. a térképen véletlenül is találhatsz magyarokat, de ha látod, hogy szerveznek itt valami találkát, odagurulsz és kész. Fényerővel kapcsolatban, ha be van kapcsolva a HDR előfordulhat, hogy szaraxik.. főleg ki-be lépkedéseknél egyszercsak élesen kivilágosodik. Ekkor kapcsolgasd a HDR-t ki-be amíg jó nem lesz! Xp alatt csinálta nekem is, vista alatt még egyszersem. De ha más a probléma, akkor nem tudom mivan. Fotómódnál lehet a napszakot állítani, talán az még segíthet..

Usamen power problémájára nem tud valaki valamit? Jó a gépe, jó a nete, tűzfal kilőve.. de nem rakja layerbe!
  • adamfesto
    Hi!
    1. Ha fent vagytok akkor hogyan találom meg a Magyar játékosokat?

2. A fotóim nagyon sötétre sikerülnek + a fényerő beállításommal is gond van (túl sötét néha meg túl világos) van erre valami javítás?
  • CopyKing92
    hugytud lenni az enzo feka azt nem nem lehet átfesteni? :O
  • holecsko10
    Köszönöm a mai találkozót vbgabesz, lybrahun, adj902.

• USAMEN POWER
    Basszameg de mennék én is veletek... a rohadt szerver nekem sose képes layert váltani :@@
  • [HUN]FaTaL
    Vegyél egy hangkártyát.
  • Toyo
    BalanceArt-tal megnéztük a yakuzákat..

Frissítettem az autóparkot..

• ucnlm
    Már egyszer leírtam, hogy milyen alapinfók kellenének, hogy legalább egy alapszintű értelmet kiciholjunk magadból, de nem válaszoltál értelmesen. TECHNIKAI adatokat kérdeztem és már játékokkal programokkal kapcsolatos tapasztalatokat. Tudom, hogy féléves vista van a gépeden és sima stereo hangszóród, ezt kihagyhatod.
    Figyelj, leírom, hogy mire vagyok kíváncsi, de ez csak példa:
    "Intel Core2Duo 2,66 GHz-es proci (nincs húzva), 2 GB DDR2 800 MHz RAM, Gigabyte P35DS3 alaplap, a rajta lévő integrált Realtek 7.1-es hangkártyát használom (ALC 889A), az alaplapi driverek közül mindből feltettem a legújabbat, a VGA-m Radeon HD 4830 512 MB GDDR3, a legújabb drivereket mindig felteszem.
    A windows-nak van hangja, az összes programnak szintén (email értesítő, msn stb.), más játékkal nincs ilyen gondom.
    Opcionális:
    a.)Próbálkoztam a játékon belül és kívül is a hangbeállításokkal, de nem hozott eredményt
    b.) Nem csináltam eddig semmit, mert rohadtul nem értek hozzá."

Minimum ezt írd le a géped adataiva helyettesítve. Amúgy képtelen vagyok felfogni, hogy miért nem alapból ezzel kezded, nem vagyunk látnokok. Amíg ezeket le nem írod (ha nem tudod derítsd ki), addig senki nem fog segíteni, csak csesztetni fognak, te felhúzod az agyad, elkönyveled az egész bandátt szemét nagyképű társaságnak, soha többet nem jösz ide és magadban ócsárolod a fórumot alaptalanul. Szerintem Te sem szeretnéd ha ez lenne, uh hajrá. Futtatás dxdiag, netán súgó/támogatás/rendszerinformáció.

Amúgy meg tessék, segítek és ezt direkt az aljára írom, kíváncsi vagyok elolvasod-e eddig amit írtam, vagy annyira nem is érdekel, csak hüppögni jársz ide:
    1. keresd meg a neten a hangkártyádhoz tartozó legújabb drivert
    2. keresd meg a microsoft.com-on a legújabb directx-et, töltsd le és tedd fel
    3. Tedd fel a Vista SP1-et, amennyiben még nem tetted meg.
    Sok sikert!
  • [HUN]FaTaL
    2k lesz a játék packal együtt? ó hogy az a....
  • USAMEN POWER
    Szerintem nem tudják...
  • coolcar
    hüp hüp ;(

Még mindíg nem tudjátok hogy miért nincs hang?!
  • ALYRA
    szia

• ALYRA
    szia mindenki!

tabby89 azt nem tudod eladni nekem mást ahogy mondtam ird + [URL=http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20090325194709.jpg]
  • BalanceArt
    Hmm... furcsa, nem is vagyok a képen. Pedig, amikor ezek a feliratok "elhangzottak", még ott álltam pont melletted. Szintén Murcielagoval.
  • gilbert93
    Hello!
    Szerkesztettem 1-2-t képet:

• SLICK
    áhh kössz mindkettőtöknek ^^
    na akkor kivételesen még több helyre megyek locsolkodni :D
  • rototti
    Köszi a krúzt, élvezetes volt...

• Szabi1991
    Megjelenés: 2009 április
  • somdav95
    09. ápr.
  • SLICK
    Hali!
    Múltkor mondta valaki, hogy hamarosan kapható lesz a TDU integrált EU patchel meg egyéb dolgokkal.
    Kb mégis mikorra várható?

Előre is THX!
  • Falkon
    Sok sikert!
  • ucnlm
    Sorry, tegnap egész napra elszállt a netem, ma reggelre lett jó. Most is mennék szívesen, de holnap vizsgázom, szóval most inkább tanulok... De holnap este remélem lesz valami! :)
  • AlieN911
    Porsche én csak ennyit mondok (RUF Rt12 + 3mas tunying)
    -1- -2- -3- -4- -5- -6- -7- -8- -9- -10- -11-
  • Immigrants
    Tudom meg meg is van már mind csak nem akartam a tdu összes autóját kipróbálni huzamos 20-30 km-en
  • Toyo

• Toyo
    Aston Martin Vanquish, Ferrari F430/575, CLK-DTM, Lotus Esprit, Maserati vmelyik kicsi, nagyon jók! De bemész szalonba, ki tudod próbálni mindet..
  • Johnny 19
    Én az 575 maranellót, az SLR-t, és a Shelby GT 500-at javasolom nekem ezekkel megy a drift.
  • ChuckyHUN
    S7 vagy CCR.. ha azokat elvezeted normálisan akkor tapsolok:D
  • Immigrants
    Csá!Szerintetek milyen kocsit vegyek?:krúzolni,felfedezni,járogatni,valami erővel,csak Hc-re-Driftelni tudjak vele
  • Szabi1991
    nem, de van cabrió SLR mód.. :DD
  • orszagtom
    wazze, packban van kabrió SLR ?
  • holecsko10

• holecsko10
    Köszi a talit.

• Johnny 19

• lybrahu
    A mai este is jól sikerült!! THX urak!

• Toyo

Kis Spyder, gyűjtőnek eladó, megkímélt, 3000km.. trade-n fent van!
  • USAMEN POWER
    de gonoszak vagytok XD
  • Gaben17
    kapcsold be a hangfalad.
  • belisz
    ezen gondolkoztam egész nap a suliban is,meg itthon is,de nem..nem tudom,bocs! :P:D