Már egyszer leírtam, hogy milyen alapinfók kellenének, hogy legalább egy alapszintű értelmet kiciholjunk magadból, de nem válaszoltál értelmesen. TECHNIKAI adatokat kérdeztem és már játékokkal programokkal kapcsolatos tapasztalatokat. Tudom, hogy féléves vista van a gépeden és sima stereo hangszóród, ezt kihagyhatod.
Figyelj, leírom, hogy mire vagyok kíváncsi, de ez csak példa:
"Intel Core2Duo 2,66 GHz-es proci (nincs húzva), 2 GB DDR2 800 MHz RAM, Gigabyte P35DS3 alaplap, a rajta lévő integrált Realtek 7.1-es hangkártyát használom (ALC 889A), az alaplapi driverek közül mindből feltettem a legújabbat, a VGA-m Radeon HD 4830 512 MB GDDR3, a legújabb drivereket mindig felteszem.
A windows-nak van hangja, az összes programnak szintén (email értesítő, msn stb.), más játékkal nincs ilyen gondom.
Opcionális:
a.)Próbálkoztam a játékon belül és kívül is a hangbeállításokkal, de nem hozott eredményt
b.) Nem csináltam eddig semmit, mert rohadtul nem értek hozzá."
Minimum ezt írd le a géped adataiva helyettesítve. Amúgy képtelen vagyok felfogni, hogy miért nem alapból ezzel kezded, nem vagyunk látnokok. Amíg ezeket le nem írod (ha nem tudod derítsd ki), addig senki nem fog segíteni, csak csesztetni fognak, te felhúzod az agyad, elkönyveled az egész bandátt szemét nagyképű társaságnak, soha többet nem jösz ide és magadban ócsárolod a fórumot alaptalanul. Szerintem Te sem szeretnéd ha ez lenne, uh hajrá. Futtatás dxdiag, netán súgó/támogatás/rendszerinformáció.
Amúgy meg tessék, segítek és ezt direkt az aljára írom, kíváncsi vagyok elolvasod-e eddig amit írtam, vagy annyira nem is érdekel, csak hüppögni jársz ide:
1. keresd meg a neten a hangkártyádhoz tartozó legújabb drivert
2. keresd meg a microsoft.com-on a legújabb directx-et, töltsd le és tedd fel
3. Tedd fel a Vista SP1-et, amennyiben még nem tetted meg.
Sok sikert!