107666
-
Térjé má észhez, folyton az hitler köcsög kurva [insult] ment belém hűtúlról és úgy belétek...
Másik az hogy ügyi vagy hogy felsoroltad azokat akikről dumálok...5-ös!! -
carloelsa #80855 Én meg azt, hogy vezess normálisan egy kresz krúzon :D
Alien marha jó fej :D meg ott vannak holeék (fitti,hole,john,tat,adj,pix és stb...) ők azok, de a réti négerek nem azok :D -
Én is a régi arcokat sírom vissza ami 1éve volt ... -
jól gurul a csávó én mentem vele sokat :) -
amúgy meg 2 hónap szünet után most játszottam először -
nem de azt azér mondjátok már el mit csináltam tegnap...
ha kresz krúz volt akkor lehet hogy előtte szólni kellett volna itt, bocs azt nem tudtam -
Most azért, mert nem tartod be a szabályokat, és én legalábbis eddig 1x (tegnap) mentem veled, és szörnyű volt ahogy mentél... És véletlenül valaki szóváteszi ezt neked, akkor már egyből köcsög? .... -
istenem mi lett a közösséggel csupa igazi köcsög a régi arcok helyett -
Basszus sikerült! (Igen GSA-t szedtem le). Lejjebb írtam, hogy két regisztrációt is talált az emailcímemre (érdekes...), hasonló nevekkel. Nos a másiknál működik! Mégsem én voltam a hülye, hogy nem találtam, ott volt az, csak épp nem volt benne semmi :) -
GameSpy Arcade-t szedtél le? Mert én spec. elsőre rosszat szedtem le, és csodálkoztam h. nem jó.. GameSpy 3D-t asszem.
GSA megtalálja, nem kell keresi. Legalábbis nekem egyből bejött, ott jobb felül, mint a képen látható, amit linkeltem annó. -
De akkor mondd már el, hogy mit kell csinálni! Azt már tudom, hogy könnyű és rá lehet jönni, és neked megy, de ezzel nem megyek sokra :) Minden létező menüt végigpróbáltam, és semmi... -
USAMEN POWER #80845 A játékot minek kéne megtalálja a gépeden ? Nem ilyen alapon megy a dolog...
Én spec nem is kerestem vele játékot, a gépemen. -
carloelsa #80844 xD ezt már előre leírta megérzés képpen xD -
szerveznék egy jókis szigetkört a közeljövőben ha van rá igény...
van rá igény? -
Vágom az angolt, és sosem jelent gondot egy program kiismerése mégsem megy. De esetleg megosthatnád velem is a tapasztalataidat. De hangsúlyozom, a játékot sem találja meg. Azt pedig csak egyféleképp lehet, de hiába tallózza végig az egész gépet, semmi... -
USAMEN POWER #80841 Ráadásul ha egy nagyon picit vágod az angolt, akk egyébként se jelenthet gondot... -
USAMEN POWER #80840 Én ezzel jövök !
-
Hát te nem kicsit érsz rá ember...
-
USAMEN POWER #80838 Pedig a Game Spy Arcade használatára kéne rájöjjél, mert én onnan irányítom ezt az egész barátlistás dolgot... Én feltelepítettem, és kb. 1-2 napon belül rájöttem nagyjából, hogy mi hol, és hogy... -
Valaki el tudná mondani, hol tudnám menedzselni a barátlistát a GameSpy-nál? Én is hallottam már róla, hogy lehet, de az oldalon semmi erre vonatkozó opció nem volt (de az kiderült, hogy két néven is regelve vagyok, érdekes...), sőt szinte semmilyen opció. Letöltöttem a GameSpy Arcade-ot, de az meg egy kezelhetetlen szar, annyit sem sikerült neki, hogy megtalálja a gépemen a TDU-t (semmit nem talált meg a Witcher kivéltelével). Mellesleg a felső menüsoron elég sok inaktív elem van. Szóval hogy is működik ez? -
MSZATESZ #80836 Tény, hogy egy két embernek katasztrofális a helyesírása.
Senkinek sem szeretnék beszólni nem az én dolgom, de azt gondolom, hogy egy magyarnak minimum tudnia kell magyarul beszélni és írni(mellesleg Gordonkánk meg Orbánkánk sem beszél és ír éppen helyesen).
De íme néhány alapszabály amit ha figyelembe vesztek akkor sokkal kúltúráltabb lesz a topik:
1.: 1 az nem eggy hanem csak EGY mindig és mindenhol csak egy 'GY' különben nyelvtanilag meggy amiből kimaradt az 'M' (érettségin oda írják elé az M betűt és az, hogy néz már hi, hogy meggy kiló alma?
2.: A 'LESZ' mindig egy 'SZ' de kettőnek ejtjük
3.: NÁK helyett mindig NÉK, ugyanis a NÁK az a többeszám harmadik Személyének jele vagyis: Ők írNÁK a könyvet, én ÍRNÉK újságot.
4.: Nem véletlen lehet egy e/1-ben álló ige végén K vagy M, vagyis innéK valamit, úgy meginnáM azt a pohár szódát (tárgyas illetve alanyi)
5.: ilyen mindig LY, lyuk mindig LY sőt a LYUK és ragozott, toldalékolt alakjain kívül minden j-vel kezdődő szó pontos J.
6.:és végül SOSEM MÉR HANEM MIÉR DE INKÁBB MIÉRT
röviden ennyi, ez csak tömör helyesírás, és nem nyelvhelyesség. A nyelvhelyesség az az amikor mondjuk felcserélsz két szót és azt mondod, hogy pakolok asztalt 'asztalt pakolok' helyett az előbbi helyesen így van: Elpakolom az asztalt. de ez már csak egy asztalra vonatkozik az utóbbi pedig nem tudni mennyire csak éppen mondjuk asztalpakolásból élszXD
7.: Ja és a legfontosabb az összetett szavakat akor kell elválasztani ha hét szótagnál többől áll illetve a végén általában a két jegyből álló betűket nem vonjuk egybe azaz nem jeggyűrű hanem jegygyűrű
ENNYI remélem sokmindenkinek segítettem
És addig amíg az államfő és a politika 'nagyemberei' nem tudnak helyesen magyarul beszélni illetve írni addig mit várjunk a köznéptől????? Ettől függetlnül gáz, hogy a saját anyanyelvedet sem ismered rendesen de ezek vagyunk mi Magyarok(a 'MAGYAR' szó lehet kis illetve nagy kezdőbetűs mert ha kicsi akkor melléknév ha nagy akkor tulajdonnév) -
USAMEN POWER #80835 Sokan filtereznek rám naponta, akiknek csak én küldtem meghívót, viszont ők nekem nem... Ezek szerint akk benne vagyok a barátlistájukban, vagy nem ? Mert ha csak én küldök meghívót, és ő nem, viszont mégis tud rám filterezni, akk valószínüleg kétirányu... -
Sziasztok! Kicsit visszatérek TDU-zni most,hogy vége a sulinak. Új nickem van...(igen,megint
)
PokerFace[HUN]...estefele gurulhatnánk majd 1-et. -
USAMEN POWER #80833 Nem tudom mi az igazság, én spec csak úgy tudok valakit felvenni a listámba, ha vagy 100x megnyomom a meghívó küldését a barátlistámba. De meglehet hogy van benne igazság, mert van egy másik lista, a barátlista mellett a Game Spy Arcade-ben, aminek a címe az, hogy: Kinek vagy benne a Playerspy listájába.
És ott megtaláltam azokat is akik küldtek meghívót, én elfogadtam, viszont a barátlistámba nem kerültek bele. Őket szerencsére utólag most föltudtam venni, csak valami visszaigazolás kell.
Viszont azokat is megtaláltam, akik küldtek meghívót, viszont nem fogadtam el, de valószínü ezek szerint, hogy benne vagyok a barátlistájukban,,, Na most amire rájöttem, az arra szolgál, hogy a másik barátlistájából, ki tudod törölni magad. Spec pipa voltam az utóbbi időben, mert egy orosznak a meghívóját véletlenül elfogadtam, és nem tudtam úgy menni egy métert, hogy ne keresett volna rám a térképen. Viszont most töröltettem magam a listájából, így nem tud rám filterezni, és nyugalom lesz...
Megjegyzés: Szép hosszú hsz, lehet keresni a nyelvtani hibákat ! -
Ez így is van. Nem lesz rögtön kétirányú sajnos, szerintem ez egy hatalmas hülyeség. -
Csak úgy kerülsz be vkinek a barátlistájába, ha elfogadod a jelölést. -
Inkább tanulj meg írni.
Na OFF vége. -
én eddig úgy tudtam hogy csak akkor kerülsz be valaki listájába ha nem csak elfogadja de ő is küld felkérést -
USAMEN POWER #80828 Alien arra rájöttél, hogy a GameSpy-al kitudod töröltetni magadat, azok barátlistájából is akik felvettek ?
Ez azért jó, mert hiába törölsz valakit a barátlistádból, mert esetleg nem vagy rá kíváncsi, attól még ugyanúgy rád tud filterezni a térképen... Meg esetleg azokat is törölni tudod, akik küldtek meghívót hogy felvegyed őket barátnak, viszont nem fogadtad el, ami egy dolog, viszont az ő barátlistájába bekerültél, és ha szerencséje van, rád is tud filterezni... Remélem sokaknak mondtam újat ! -
jajajajaja -
USAMEN POWER #80826 Arról h ki a szerencsétlen beszélhetnénk még... Szúrd ki a szemed, és akk nem fog"ly"a bántani, ki hogy ír...
OFF VÉGE ! Ha valakinek bármilyen problémája van, akk írjon pm-ben, vagy forduljon nyelvtanárhoz ! -
utóbbi pár órában te floodolsz te szerencsétlen fejezd már be.
mit kell felbaszni magad egy ilyen szarságon? asszed nézem hogy te éppen mit írsz? haggyámá pont veled fogok foglalkozni mikor van elég problémám enélkül is. am meg leszarom hogy te vagy más irja-e de az ly és a j felcserélése bántja legjobban az ember szemét. de mind1 am... -
USAMEN POWER #80824 Kiérdemelted az "utóbbi pár óra első értelmes hozzászólása" címet ! -
USAMEN POWER #80823 Néhányan ? Szerintem senki se, de nem vetted észre, hogy pixel szeret ilyen vitát indítani kb. 2 havonta ?
Én meg ugrok rá, mert itt nem tudnék olyan embert mutatni, aki nem helyesírási hibákkal ír, másrészt pixel se ír hiba nélkül, de azért mégis van pofája ugyanazt basztatni havonta, kéthavonta... Legalább ha ő ilyen ügyben megszólal, akkor írna hiba nélkül... A másikfele, nem mindegy ki hogy ír ? Olvasható, megérted stb... akk szard már le. -
De ne a helyesírásról beszéjjünk,hanem a játékról ! -
BalanceArt #80821 A helyesírási jellegű észrevételeiteket - amikor ennyire személyeskedő kezd lenni - ajánlatos lenne priviben intézni.
Mellesleg, USAMEN! Tényleg meddig tartana átszokni a "-NÁK"-ról a helyes "-NÉK"-re? Szerintem kevesebb támadásnak tennéd ki magad. Amúgy meg minek ugrasz minden egyes beszólásra? Csak olaj a tűzre.
Ami meg a topikot illeti, nem az a legnagyobb gond, hogy néhányan nem tudnak helyesen írni, hanem az, hogy a fórum teljesen gazdátlan. Jó lenne egy valódi moderátor, aki nem csak maximum havonta egyszer néz be ide rendet tenni. Akkor nem lennének az oldalakon keresztül tartó offolások. -
USAMEN POWER #80820 Mármint csak azok, akik nem a bannerben kiírt játékkal akarnak foglalkozni ! -
USAMEN POWER #80819 Ba....átok meg mostmár xD IDE MINDENKI ! -
aha.
OK.
Akkor ki kell pipálni a GameSpy Arcadet-nem ? (vagy micsodát) -
igen, de multis profilt csinálj