N%C3%A9vtelen-1.png
  • USAMEN POWER
    Nem tudom mi az igazság, én spec csak úgy tudok valakit felvenni a listámba, ha vagy 100x megnyomom a meghívó küldését a barátlistámba. De meglehet hogy van benne igazság, mert van egy másik lista, a barátlista mellett a Game Spy Arcade-ben, aminek a címe az, hogy: Kinek vagy benne a Playerspy listájába.
    És ott megtaláltam azokat is akik küldtek meghívót, én elfogadtam, viszont a barátlistámba nem kerültek bele. Őket szerencsére utólag most föltudtam venni, csak valami visszaigazolás kell.
    Viszont azokat is megtaláltam, akik küldtek meghívót, viszont nem fogadtam el, de valószínü ezek szerint, hogy benne vagyok a barátlistájukban,,, Na most amire rájöttem, az arra szolgál, hogy a másik barátlistájából, ki tudod törölni magad. Spec pipa voltam az utóbbi időben, mert egy orosznak a meghívóját véletlenül elfogadtam, és nem tudtam úgy menni egy métert, hogy ne keresett volna rám a térképen. Viszont most töröltettem magam a listájából, így nem tud rám filterezni, és nyugalom lesz...

Megjegyzés: Szép hosszú hsz, lehet keresni a nyelvtani hibákat !