107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • USAMEN POWER
    Jaa vágom már :D Eszembe se jutott... Majd megnézem, csak jelenleg hegyet mászok két sráccal. A sárga hegyet is már teljes hosszában megmásztam velük és bookmarkokat helyeztem el a csúcsokon. Szal hegymászásban is lehet döntögetni egymást !
  • Gibor
    Idejében :D
  • jofer
    Én ilyen fotóra gondoltam! Akinek ennél több az egyszuszra megtett kilométere tegyen képet! Legalább lesz vmi kihívás a megdöntésében!

• USAMEN POWER
    Szuper :D Gyere majd tolni pár szigetkőrt :P
  • jofer
    Tess! Igaz, hogy angol nyelvű, de tényleg jobb, mint a mostani...

Cover
  • ricsa008
    holnap rendelem meg a játékot egy FPS társaságába
    nem tudja valaki feltenni a régebbi borítot? mer ez a legjobb választás olyan fehér
  • CopyKing92
    eddig tartott a szexmaraton xP addig azt nem hajtotta :D holélszte? :D
  • jofer
    Hehej Mester! Még Gagyi kellene, aztán királyság lenne! Gallardod üzemel még? Vagy már széthajtottad benne a motort?
  • Pepsi Twist
    velem soha? hála az égnek
  • CopyKing92
    nah akko szevasztok nem játszok tovább.. /XDDD hülyültem :D/ veled még soha nem jáccotam te pöts :D majd jáccunkmán.
  • Pepsi Twist
    A legenda vissza tért skacok!
  • peachman
    Köszönöm, megnézem!
  • USAMEN POWER
    Az Északi Kilátótól indultam Aquir-al, és Stockbauerel, kb. este. Pár Magyar is csatlakozott, akik végül a második kőr első felében lemaradtak... (ez az egész am a szokásos laza gurulásnak indult) A 2-ik kőr felénél kb. jutott eszembe hogy lekéne tolni az 5 db szigetkőrt, így az Északi Kilátóhoz érve, megvolt a 2 kőr. Pihenő, pár külföldi csatlakozott, és go a 3 ik kőr. (Innentől volt hajtás !) Majd újra az Északi Kilátóhoz értünk, pihenő, pár külföldi csatlakozott, és go a 4-ik kőr. Majd a 4 - 5-ik kőrt egybe toltuk le pihenő nélkül, mert már amúgy is későre járt. Akk fejeztük be amikor a hajnali hsz-t írtam.
    Hogy hitelesebb legyen, a verda km óráját lekellett volna fényképezem kezdéskor és a végénél, de mint írtam ez az egész a 2-ik kőr felénél alakult ki a fejembe, szal így már fölösleges volt fényképezgetni. Az Északi Kilátónál meg már rég nem csinálok képet mert unalmas, és a legtöbb cruise fényképem is ott készült, szal kellene már a változatosság. De volt velem még két ember aki letolta, a külföldiek me háth...
  • jofer
    Pont egy évvel ezelőtt volt egy rekordkísérletünk! 1000 km-t akartunk egyhuzamban lenyomni! Vagyok már itt annyira öreg, hogy saját magamat idézgessem! Csak a régi emlékek előjöttek:

"A mai napon Lunatic szervezésében megcsináltuk a Memphis által kitalált 1000 km-es krúz bemelegítését! Ahogy Luna nevezte "bétáját"! Sajnos az 1000 km nem jött össze, én 600 km-ig bírtam! 16.30-kor indultunk a RUF szalontól és 21.20-kor jöttem le a szigetről! A kezdeti csapat tagjai voltak: Lunatic, Szabodavid, HUNathan és jómagam! Az emberek jöttek-mentek... volt, aki 200-300 km-et is velünk tartott. Volt, aki csak 2-3-at! Sokan léptek úgy be hozzánk, hogy "Itt van az ezres krúz?" Általában nagyon lelkesek voltak, a kezdeti csapatból Szabodavid 500 km-et nyomott, Lunatic pedig még mindig fent van! Hajrá Luna! Hadd soroljam fel azok nevét, akik csatlakoztak a rekordkísérlethez: Maxxx, Csabimomo, Gaben17, Skylaca, Somdav, Pecc, Pernus, Laccceee, Bendegúz, Fundy, Yutani, Moodovin! (Remélem, hogy nem hagytam ki senkit és mindenki nevét helyesen írtam!)"

Nagyon gratula, hogy sikerült lenyomnod az 1000 km-t!

De azért egy fotó jó lenne róla! A menüben van olyan rész, ahol ezt meg tudod nézni!
  • jofer
    Itt vannak nagyon komoly hangok!

Itt is érdemes szétnézni!
  • peachman
    Csak egy gyors kérdés. Valahonnét lehet az autókhoz másik hangot letölteni? Mert némelyik, hát... Értitek.
    Volt szerencsém már pár gép hangját hallani és némelyik nem igazán hasonlít hozzá.
    Szóval ha tudnátok ebben segíteni megköszönném. Amúgy sztem jelenleg a legjobb a műfajában.
  • adamfesto
    Aquir és Szabi, köszi a képlinket.
  • adamfesto
    Andris 2 utcányira lakik tőlem (Szfváron) már belinkeltem valamikor fél éve ezt az autóját...látom végre lemosatta a vasat. 620 vagy 670 paci van benne.
    Egy új 645-ös BMW-je volt ez előtt de ez jobban bejön neki.
  • Szabi1991
    amúgy mi a nicked a játékban ? :)
  • Szuni
    Á, köszönöm, megyek is vissza
  • Szabi1991
    T betűvel tudsz írni :)

M betűvel meg betudod hozni a térképet, felül katt a pálcikaemberkére, akkor mutatja a játékosokat és keres egy olyan piros pontot aki neve alapján magyar lehet majd katt rá :)
  • Szuni
    Nem egészen pár perce autókáztam a játékban, és egyszer csak beugrott balra fent néhány magyar név, akik vígan cseteltek fotózkodásról meg ilyesmiről.. sajna a neveket nem tudtam megjegyezni, mert épp kergetett a rendőr, az opciókban meg nem találom a lehetőséget, hogy én is írogassak, hátha észrevesznek.. aztán el is tűntek, hiába forgolódtam öszevissza..
    Ilyenkor hogy lehet magamra felhívni a figyelmet? Jobban figyelek, aztán akinek látom a nevét, írom, de olyan hirtelen történt, én meg másra figyeltem, pedig szemmel láthatóan jól elvoltak, szívesen csatlakoztam volna hozzájuk.. ;)
  • Martinez01
    jah:D
  • belapeter
    Hát igen ott.
    Node a Saleent és a Ferrarit nem is a hegyes,dimbes-dombos földi utakra terveztég.
    Mindennek megvan az előnye,hátránya is!
  • Norbi1990
    Hegyes-dombos földes úton :D
  • Norbi1990
    Hegyes dombos úton biztos jobban gyorsul és még gyorsabb is :D
  • belapeter

Miért?
    Okold is meg.
  • Martinez01
    a saleent meg a ferrarit csak ez tudja legyorsulni xD
  • Norbi1990
    Kipróbáltam. Sorba mindegyiket beírtam megnéztem, hogy fellép-e. Először megapack nélkül próbáltam ki a 2db kódot. Aztán a megapackos kóddel fellépett. Utána próbáltam, azt amit a játékhoz adtak a megapackhoz de azzal nem lépett fel. cdprojekt supportnak írtam, ők visszaírtak, hogy fényképezzem le a kódokat és másnap küldték is a jó megapack kódot.
  • norman001
    szépek ebből egy párat már láttam de vannak ritkaságok is amit szeretnék egyszer közelről megnézni
  • Gaben17
    Nekem is megvan:)

Nem offolok a képeimmel,aki akarja nézze
  • Misi az ezredes
    OFF elég.. De látom sokaknak van ilyen és hasonló gyöngyszemekről képük.GG
  • norman001
    lopjuk el
  • Szabi1991
    2napja itt áll a Gellért hegynél :DD
  • norman001
  • SeanJRRussel
    Köszi Szabi, kedves vagy,asszem bevonulok egy gumi szobába h ne tehessek kárt magamban.
  • Szabi1991
  • USAMEN POWER
    2 nap kihagyás után újra felmentem a szigetre, majd Stockbauer és Aquir társaságában letoltam az 5 db szigetkőrt, azaz 1000 km-et egyhuzamban !

Utóirat: Előfordul hogy a végére már nem látsz, és a fejed fáj, de csinálja valaki utánunk !
  • carloelsa
    nám szabi :(
  • Szabi1991
    ne nevess, nem láttad hogy fél egyiptomot szétrombolták ?
    szegény sr71es :-(