107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Norbi1990
    Banner alatt-----> Gyakran Ismételt Kérdések fült nyisd meg és mindent megtudsz mit kell csinálni.
  • Fehercsoki
    Nincs.
  • moonster
    Nem lehet repülni valahogy a TDU-ban?
    Repülő v valami másfajta repülő szerkezet MOD nincs?
  • rubikcube
    Hi all...

Nem működik a TDU-m...
    Eredeti+kieg pack az is eredeti..mégsem megy..
    Nem csatlakozik föl a serverre...
    Szüttyög az elején egy picit a profilommal,hogy föl akar menni,de aztán TDU server is not available.
    Mi lehet a problem?
    Thx
    Tom
  • Danus16
    én nem :D csak kikapcsolódásként driftelek nismoval pár kört, nagy részben krúzolgatok a szigeten.

amúgy én sem értem mi ez a driftmánia, állandóan többtizen vannak a pályán és driftelnek vakulásig...
    bár igaz elég élvezetes meg valósághű. legalábbis sokkal valósághűbb mint a legtöbb játékban. amiben meg jobb, ott nincsenek utcai kocsik... de sztem unalmas. nem akarom én betanulni a kanyarokat. néha kimegyek és élvezem a dolgot. próbálom minél jobban csinálni, de nem célom a tökéletesség. mert az arra menő küzdelem több bosszúságot hoz mint élvezetet.
  • USAMEN POWER
    Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\Profilnév\Radio ---> Hozz létre akármilyen névvel egy új mappát, és abba teheted a zenéit... Összesen 4 mappát hozhatsz létre, és egy mappába ajánlatos max 10 zenét betenni, mert többet nem nagyon olvas be a game.
    Amúgy ez a játék kis füzetében benne van.
  • CopyKing92
    help. régen tudtam hogy kell de elfelejtettem. hogy kell be tenni saját zenét TDU-ba? speciel 20 at akarok. :D
  • CopyKing92
    jah igaz :D
  • USAMEN POWER
    Szerintem egy "He" jelzésű palack jobban illene oda...
  • USAMEN POWER
    Ok majd megkérem hogy menjen vissza nekem, vagy adjon egy bookmarkot...
  • CopyKing92
    driftet passzentoljad be elvégülis a játékosok 80% azért HC zik :D
  • Danus16
    kár
  • pxxl
    csak 1 lehet. a többi az photoshop
  • Danus16
    thx. tetszik

hogy lehet kettőt betenni? a drifteset meg a modolt HC-t akarom betenni.
    most betettem a modolt HC-t, kipróbáltam, faszán műxik, szép :D
  • Danus16
    áh, csináltam egy kis krúzot.
    elmentem secret islandig, kijelöltem a sziget másik végpontját, az északi világítótornyot.
    tiszta 80 kilóméter.
    A kedvenc RS4-esem társaságában bele is vágtam, persze szigorúan HC és no DA. Viszont sebesség nincs megtűzve, a lényeg a gyorsaság.
    30. km-nél a szerverek bemondták az unalmast, megjelentek a rendőrök.
    Miután sikeresen beletrafáltam 2 autóba, üldözőbe vettek, 2x belémjöttek, kész a 3xos üldözés. 5 blokád kikerülése után sikerült leráznom őket, szerencsére, mivel elég kellemetlen lett volna, ha az autópályán is az utamba állnak. Ott nem lehet kikerülni.

az AI hozta a formáját, az autók véletlen se akartak lehúzódni, az autópályán külső sávból előzték egymást, nemtom miért van ez fordítva... lényeg a lnéyeg, jobbra tartást nem ismerik. meg ugye amikor szépen bejönnek elém...
    No meg amikor megmászok egy emelkedőt, aztán repülök vagy 300m-t, tuti hogy egy autóba csapódok...
    Az össz büntetésem valahol 500-600ezer dollár körül mozgott volna, ha ellenőriztem volna :D

Mindenesetre az út megtétele elég viszontagságos volt.
    Végülis, 25perc 50mp alatt letudtam magam mögött a 80km-es távot :D
    Ahogy számoltam, 186kmph-ás átlagsebességgel sikerült vennem az akadályt, maximális sebességem pedig olyan 255kmph lehetett.
    Azt már ne firtassuk, hány litert evett a kicsike ez alatt a 80km alatt :D

konklúzió: ha az USA fennhatósága alatt álló Oahu szigetre kívántok ellátogatni, és el kell jutnotok a sziget egyik végéből a másikba, azt 25perc alatt megtehetitek :D persze ha az Életben van godmode XDD
  • Norby646
    Hát igen ez jó lenne csak akkor kéne vmi progi ami felhangosítja a videót mert a frapso nagyon halkan veszi fel.
  • holecsko10
    Egy kis ínyencség a tdu-ba.

Download
  • Norbi1990
    Miért nem hagyod a videón rajta a kocsinak a hangját és mellé halkabb zenét?
    Úgy sokkal jobb lenne szerintem.
  • Norby646
    Csináltam egy kis videót az r8-as audiról. Eredetileg a kz1-et cseréli le de mivel az aston vaquish s-nek a kamerája a jó hozzá én inkább ráraktam az aston-ra és sztem pont jó rá.
  • Pummis
    ugyan ez a véleményem
  • Danus16
    erre én is kíváncsi lennék.
    amúgy nemértem ha vannak ilyen secret islandek, akkor miért befejezetlenek.
    kávészünetben építgették őket a fejlesztők kedvtelésből, aztán bennehagyták? legalább fejezték volna be :(
  • Danus16
    elhiheted, én is mennyit keresgéltem.
    a TDU-hoz még csak FOGHATÓ játék sincs...
    egyetlen hasonló játék sincs. szabad játéktérrel rendelkező autós gammából amúgy is szinte csak az NFS-ek vannak.
    na szóval a TDU-ról annyit, hogy talán a "legközelebb" az NFS áll hozzá. márpedig a kettő között így is ég és föld a különbség.
  • pxxl
    sztem ilyen nincs még egy. második rész meg majd lesz nemsokára. remélem.

ott van a grid pl, vagy az elődjei. mind jó kis arcade autós játék.
  • pxxl
    asszem dozoo oda ment kérdezd meg tőle. vagy trainer-el repülj.
  • Pummis
    sziasztok nem tud valaki olyan játékot mint a test drive? :) kár hogy nincs 2 rész ebböl
  • USAMEN POWER
    Kiderül valamikor hogy északon a tengerben van valami befejezetlen pályarészlet.
    Annak a pontos helyét megtudná adni valaki, mert nem szeretnék vakon bookmark kordinátákat állítgatni...
  • duka10
    Köszönöm szépen sikerült is :D
  • Norby646
    XD ok de amúgy nyugi van. :)
  • pxxl
    Djey's Magic bnk1.MAP csak hogy nyugi legyen
  • Norby646
    Jó értem én :) végülis nem tudom hogy hívják csak mivel egy bnk1.map nevű fájlt tartalmaz ezért én így hívom de ha magic mapnak hívják akkor magic map :D.
  • Danus16
    jólvan :D csak én meg magic mapként ismertem, és csak úgy találtam meg, ezért mondom :D
  • Norby646
    Nekem mindegy hogy magic map vagy bnk1.map én bnk mapként kerestem rá és úgy töltöttem le ezért mondtam így.Tess itt a bnk1.map a megapackoshoz és itt a bnk1.map a megapack nélkülihez. De ha úgy jobban tetszik akkor magic map.
  • Danus16
    és úgy hívják hogy magic map.
    félreértések elkerülése végett :D így találod meg tducentralon.
    megkeresném neked a linket is csak most sietek.sry
  • Norby646
    Hát először is töltsd le a bnk1.map-ot de figyelj arra hogy megapack-hoz van a letöltendő bnk1.map vagy megapack nélküli játékhoz. Miután letöltötted a neked megfelelőt másold be a C:/Program Files/Atari/Euro/Bnk mappába. Ezek után már nyugodtan teheted be a letöltött kocsikat.
  • Danus16
    megvan az RS4
    hát nemtom eldönteni hogy ez-e a szebb vagy a modolt MTM :D
    mindenesetre áttettem az MTM interiorját most ebbe így megmaradt a kék műszerfal. így szép.
    Nekem az az MTM kéne ezzel a spoilerrel megpakolva :D úgy lenne tökély.

Már csak a 350Z-t kéne megszerezni. pedig igazából az jobban hiányzik, mivel mindig 350Z-vel megyek pályára driftelni, és ott külső nézetből szoktam többnyire tolni. furikázgatásnál meg úgyis cockpit.
  • duka10
    köszi!
    még nem szedtem le majd utánanézek :D
    és azt csak telepíteni kell vayg azt is ide bemásolni??
    bocsi de új vok :S
  • Norby646
    Hi! Alapértelmezettként C:/Program Files/Atari/Euro/Bnk/Vehicules ebbe a mappába kell bemásolni a kocsikat. De leszedted a modolt bnk1.map-ot? Mert anélkül nem fog menni.
  • Danus16
    az audit sehol nem találom.
    ezt a nissant találtam meg, ha ez az. de hát azt se tom letölteni.

Meg könben is ezt valami nemtommilyen oldalról töltöttem le, ahonnan mindegyik kocsi Yokohamas gumival van.
    csak nem találom már.
    szal félek hogy nem lesz meg már sose...

Pedig megvolt nekem a mod, mindenestül, csak a kibaszott vista telepítője valamilyen meggondolásból leformatálta azt a vinyeszt amin ezeket a game modokat(öszesen vagy 20gigát), meg még egy valag filmet meg zenét tartottam...
  • duka10
    Hali!
    Most szereztem be a játékot és töltöttem le hozzá autókat de nem tom hova is kell berakni őket
    valaki segítene??:D
  • [HUN]FaTaL
    tducentralon fent vannak