áh, csináltam egy kis krúzot.
elmentem secret islandig, kijelöltem a sziget másik végpontját, az északi világítótornyot.
tiszta 80 kilóméter.
A kedvenc RS4-esem társaságában bele is vágtam, persze szigorúan HC és no DA. Viszont sebesség nincs megtűzve, a lényeg a gyorsaság.
30. km-nél a szerverek bemondták az unalmast, megjelentek a rendőrök.
Miután sikeresen beletrafáltam 2 autóba, üldözőbe vettek, 2x belémjöttek, kész a 3xos üldözés. 5 blokád kikerülése után sikerült leráznom őket, szerencsére, mivel elég kellemetlen lett volna, ha az autópályán is az utamba állnak. Ott nem lehet kikerülni.
az AI hozta a formáját, az autók véletlen se akartak lehúzódni, az autópályán külső sávból előzték egymást, nemtom miért van ez fordítva... lényeg a lnéyeg, jobbra tartást nem ismerik. meg ugye amikor szépen bejönnek elém...
No meg amikor megmászok egy emelkedőt, aztán repülök vagy 300m-t, tuti hogy egy autóba csapódok...
Az össz büntetésem valahol 500-600ezer dollár körül mozgott volna, ha ellenőriztem volna :D
Mindenesetre az út megtétele elég viszontagságos volt.
Végülis, 25perc 50mp alatt letudtam magam mögött a 80km-es távot :D
Ahogy számoltam, 186kmph-ás átlagsebességgel sikerült vennem az akadályt, maximális sebességem pedig olyan 255kmph lehetett.
Azt már ne firtassuk, hány litert evett a kicsike ez alatt a 80km alatt :D
konklúzió: ha az USA fennhatósága alatt álló Oahu szigetre kívántok ellátogatni, és el kell jutnotok a sziget egyik végéből a másikba, azt 25perc alatt megtehetitek :D persze ha az Életben van godmode XDD