107666
-
USAMEN POWER #85731 JAJA ! TÉNYLEG ÉN VOLTAM TEGNAP IS A PROVOKÁLÓ, ALJAS, ÉS EGYBEN GUSZTUSTALAN SZEMÉLY ! OLVASGASD TOVÁBB IS HA GONDOLOD
Ja te meg baszod az agyam egyfolytában a helyesírás problémáidal, de mióta ide írkálok csak engem, soha senki mást, csak engem ! -
carloelsa #85730 Amúgy Kazai Attila is alkalmas lenne rá, mert már amúgy is egy házigazda és az a topic rendben is van!!! -
"az igaz hogy fiatal vagyok" így van ez az egyik fő ok. fiatal és szedett vedett. :D mint a krúzokon :D :P -
De. Pont a házigazdán múlik, hogy milyen egy topic, mit enged meg, mit nem. Ezt kéne átgondolni. Én leírtam, hogy szeretnék egy jobb közösséget, és TI? -
carloelsa #85726
az igaz hogy fiatal vagy :P de ennél az Usamennél jobb lennék! ahogy ebbe a topicba bejött azonnal megutáltam és MÉG EGYET MONDOK! NÉHA NÉZZÉTEK A MODERÁTOR TOPICOT! NEM EGYSZER KERÜLT USAMEN NEVE A TOPICRONGÁLÓ LISTÁRA... -.-"
-
BalanceArt #85725 A másik, meg hogy nem a moderátor személye adja egy topik összetartását. Egy normális közösségben nincs is szükség moderálásra. Mindenki tudja hol a határ. Ez itt nincs meg. És ezen nem fog változtatni egy új modi sem. Ez mindenkin múlik, nem egyedül a modin/házigazdán vagy nevezzük akárminek. -
Én vagyok provokáló? LOL:D
Nézd már vissza a tegnapi napot... -
Akkor eddig:
USAMEN POWER - 2 szavazat
DOZOO - 1 szavazat
GRABOWSZKI (Roger6) - 1 szavazat -
USAMEN POWER #85722 Szerintem az teszi tönkre, aki provokál másokat, nem az aki spontán nem hagyja magát. Ez az én véleményem, és háth te is egy provokálo személy vagy. -
Dozoo.
De nem szeretnék egy olyan Házigazdát aki mindennap vagy is majdnem mindennap kötekszik:
Legyen egy normális HG,pedig Nevano te is normális vagy.
Nah mind1 remélem egy normális Házigazda lesz. -
csák norisz. am nem érdekel ki a vezér ettől nem lesz jobb egyik fél IQ-ja sem. -
BalanceArt #85719 Talán előbb meg kéne kérdezni, hogy egyáltalán ki akarja/tudja elvállalni. -
na ne dozoo-t ne :D nem bántani akarom, de ne :D -
De akkor mondj egy nevet Pixxel, ennek ez a lényege. Nem kell egyetérteni velem, csak mondj egy nevet. -
tod mi lesz itt ha ő lesz a gizda? ketten fognak csetelni Stockbauer-el. meg néha betéved 1-2 juzer mert forog a kamera ha belép a bersenybe. -
Egy embert légyszi, ez nem lottó. -
Nem szavazok meg olyan embert házigazdának aki tönkreteszi a topicot, sorry. -
"és félretéve minden eddig érzett ellenszenvemet " - próbáld meg Dozoo. Csak fognád fel a soraimat amit írtam, nem mondanál ilyeneket. Vagy te nem akarsz egy normális közösség tagja lenni? -
Én egy normális embert szeretnék Házigazdának.
Én két embert említek meg, Dozoot és Holecskot
Igazából ők ketten lennének érdemesek erre a posztra:) -
daneszbaby #85711 Nah én itt befejeztem ezt a játékot és a fórumot is.
2 év elég volt ahoz hogy megunjam ezt az egészet.....
Sok sikert a választáshoz... -
Köszi, de az én munkám mellett aligha jutnak időm ilyenre sajnos. Az indokomat elolvastad? Akkor értelmezd is, és ha a dolgok mögé látsz, majd átgondolod a döntésed. -
Hali!
Ott vagyunk a MArketnél Dozoo van G katos autókat aki akar jönni egy rövid gurulásra azt most jöjjön:P
50-ig várunk. -
carloelsa #85708 USAMEN POWER? Aki a legtöbbször tette tönkre a topicot? Inkább emelgess súlyokat grab
van aki nem minden órában aktív, de leglább normális, néha kicsit durván szól vissza, de alkalmas rá (én.. xD)
-
Egyetértek Grabowszkival, én is USAMEN POWER-t javaslom házigazdának (az előttem szóló által kifejtett érvek/észrevételek miatt) -
Én nem irányítom a szavazást és nem is én kezdeményeztem. Tehát döntsetek ti. -
USAMEN házigazdának? Egek, hova jut a topic? 
Szerintem jó így, de ha mindenképpen házigazdát akartok cserélni akkor legyen inkább Grabowszki. -
Nem, a szavazás publikus lesz, semmi privát. Ez pedig a MI JOGUNK, hogy nyilvános legyen.
Régóta tagja vagyok a közösségnek, ezt elmondhatom magamról, kisebb kihagyásokkal, de itt vagyok. Én végignéztem, hogyan zúdul a mélybe a topic színvonala, szinte egyik napról a másikra. Én legfőbb hibát a házigazda inaktivitásában látom, mindamellett természetesen, hogy bizony más emberek keltettek vitákat. Ilyenkor hol voltál Nevano? Kérdem én? Hol voltál? Hónapokra, hetekre eltűntél, egy rohadt szót nem véstél ebbe a topicba, egy rohadt hozzászólást nem töröltél. Miért? Miért nem végzed a dolgod? Tedd le a válladról a terhet, és engedd nekünk, hogy együtt jobbá tegyük ezt a közösséget. Én szeretnék egy jó közösség tagja lenni, egy jó magyar közösségé, ezért pedig tenni is akarok, és tenni is fogok. Egy olyan ember kell ide, aki aktív tagja ennek a közösségnek, aki rendet tud tartani, és nem fél attól, hogy valaki majd visszaszól neki, ha töröl egy hozzászólást. Én sokat gondolkodtam, és félretéve minden eddig érzett ellenszenvemet arra jutottam, hogy jelenleg a legaktívabb ember USAMEN POWER. Én rá szavazok. Kérek minden barátot, minden klubb tagot, mindenkit, akivel valaha krúzoltam, akivel valaha vitába kerültem, aki valaha olvasta a nevemet, az szavazzon rá! Változtassuk meg ezt a topicot, tegyük olyanná, amilyenné szeretnénk! Ehhez sokan kellünk, sokaknak kell most félretenni dolgokat, de higgyétek el, ez megéri! Ez most csakis együtt sikerülhet, ha összefogunk. Ne legyen ez is szégyentopic, ahova flémelni, és kötözködni jár a sok paraszt! Tartsuk meg büszkeségünket, és formáljuk át jobbá ezt a topicot. -
daneszbaby #85703 LoL zárva. 
-
Na, akkor folytassuk itt:
moderátor topicba írtam:
""Nem kívánok lemondani a házigazda jogomról" - azt hiszem, itt a többség fog dönteni, hiszen NEM VAGY KÉPES ELLÁTNI A FELADATOD. Sajnálom a magánéleti dolgaidat hidd el, de akkor törődj magaddal, és tedd le a válladról a terhet. A többség dönt, ezt ne felejtsd. Vagy te mondasz le a jogaidról, vagy leszavaztatlak seperc alatt. Hogy távozol, azt te döntöd el. Büszkén magad által, vagy a többség által leszavazva... (ide inkább nem írok semmit)" -
remélhetőleg..
Roger6 üzenete : moderátor topicból
Én pedig szeretném indítványozni a leváltásodat, ezt most komolyan mondom. Fél évente benézel törölni pár hozzászólást, az ilyen nem házigazda. Első jelöltem pedig USAMEN POWER - ő legalább minden nap ott van, és rendet tudna tartani a topicban, és nem kéne bezáratni. Ha jól tudom, házigazdaságot alatt ez már talán a második, vagy harmadik eset, hogy bezárják. Kérlek add át a jogot, ellenkező esetben szavazást fogok kiírni a topicban. EZT NEM CSAK ÉN LÁTOM ÍGY.
Köszönöm szépen.
Misi az ezredes üzenete : Válasz.
Igen ebből volt már reklamáció, írtatok szebbnél szebb üzeneteket. Vannak akik megértették vannak akik nem.
Sokan tudják, hogy én karácsony óta magánéleti okok miatt kényszerültem arra, hogy a 11. évfolyamot félbeadjam és pénzkeresés céljából dolgozzak. Bárkinek bármilyen nehéz is ezt megérteni és az, hogy nem tudtam minden órában benézni a topicba emiatt reklamálni szerintem felesleges. Akit érdekelt PÜ-ben értesítettem a dolgokról, és megcsináltam mindent amit az időm engedett.
Részemről úgy vettem észre te is, és a többi ember amely így látja csak mást okol és nem saját magát. Ugyanis nem az a megoldás, hogy visszaszólsz a másiknak ha ő ingerel, hanem ide írsz egy üzenetet. Ugyanis a TDU topicban van néhány olyan ember akik igen nem olyan módon válogatják meg a szavaikat és a viselkedésüket ahogy elvárnánk.
Tehát én ha itt lettem volna és folyamatosan katonáskodtam volna akkor ismét az az ingerült hangvétel lenne a topicban mint most vagy ahogy annakidelyén.
Nem kívánok lemondani a házigazda jogomról. Ugyanis én amit időm és lehetőségeim engedtek kihasználtam a topicban. Csak értékelni is tudni kell.
Tegyetek eleget a kérésének és PÜ-ben írjátok meg nekem, hogy szeretnétek-e új házigazdát vagy sem. HA IGEN A FELHASZNÁLÓ NEVÉT IS ÍRJÁTOK LE. KÖSZÖNÖM. -
te meg olyan hangnemben reagáltál vissza mindig hogy csak a tüzet szítottad mindenkiben. okos enged alapon te is abbahagyhattad volna már az elején ahogy mindenki más. de hát ez van. -
USAMEN POWER #85699 A legelső vitáimat, azokat valóban én kezdtem, mikor egy Dozoo Cruisera nem megfelelőn érkeztem...
Az utóbbi időben valóban szurkálódásokból indultak a balhék !!! -
Szabi1991 #85698 gondolom majd modi bezárja.. előbb-utóbb.. -
azt irja zárva van a topik... wtf? -
Stockbauer33 #85696 Te is csak itt emberkedsz,élesbe meg sikonyálnál meg könyörögnél.Elnézést kérek a Nevanotól és remélem hogy kitílt engem.De a Ladics is jöhet velem.A kis barátomat meg lehet hanyagolni mert ő nempiszkál itt senkit csak 1-2 droid aki unatkozik a szaros melóhelyén az kostólgatja folyamatosan -
Ez érdekes!
A banner zárva
-
jó de pl a win7-et csak így lehetett aktiválni hogy UAC off 

-
mer' mi méltóak vagyunk rá. az erő velünk van 
-
Ha be van zárva a topic, hogy tudok ide írni???
-
Grifidos #85691 Viszont roppant hasznos, mert a szabályokat csak 1x kell létrehozni.
Figyeli a fileok változtatásait, ha valaki valami gagyi virusírtót használ azt is kisegíti.