N%C3%A9vtelen-1.png
  • Misi az ezredes
    remélhetőleg..

Roger6 üzenete : moderátor topicból
    Én pedig szeretném indítványozni a leváltásodat, ezt most komolyan mondom. Fél évente benézel törölni pár hozzászólást, az ilyen nem házigazda. Első jelöltem pedig USAMEN POWER - ő legalább minden nap ott van, és rendet tudna tartani a topicban, és nem kéne bezáratni. Ha jól tudom, házigazdaságot alatt ez már talán a második, vagy harmadik eset, hogy bezárják. Kérlek add át a jogot, ellenkező esetben szavazást fogok kiírni a topicban. EZT NEM CSAK ÉN LÁTOM ÍGY.

Köszönöm szépen.

Misi az ezredes üzenete : Válasz.
    Igen ebből volt már reklamáció, írtatok szebbnél szebb üzeneteket. Vannak akik megértették vannak akik nem.

Sokan tudják, hogy én karácsony óta magánéleti okok miatt kényszerültem arra, hogy a 11. évfolyamot félbeadjam és pénzkeresés céljából dolgozzak. Bárkinek bármilyen nehéz is ezt megérteni és az, hogy nem tudtam minden órában benézni a topicba emiatt reklamálni szerintem felesleges. Akit érdekelt PÜ-ben értesítettem a dolgokról, és megcsináltam mindent amit az időm engedett.

Részemről úgy vettem észre te is, és a többi ember amely így látja csak mást okol és nem saját magát. Ugyanis nem az a megoldás, hogy visszaszólsz a másiknak ha ő ingerel, hanem ide írsz egy üzenetet. Ugyanis a TDU topicban van néhány olyan ember akik igen nem olyan módon válogatják meg a szavaikat és a viselkedésüket ahogy elvárnánk.

Tehát én ha itt lettem volna és folyamatosan katonáskodtam volna akkor ismét az az ingerült hangvétel lenne a topicban mint most vagy ahogy annakidelyén.

Nem kívánok lemondani a házigazda jogomról. Ugyanis én amit időm és lehetőségeim engedtek kihasználtam a topicban. Csak értékelni is tudni kell.

Tegyetek eleget a kérésének és PÜ-ben írjátok meg nekem, hogy szeretnétek-e új házigazdát vagy sem. HA IGEN A FELHASZNÁLÓ NEVÉT IS ÍRJÁTOK LE. KÖSZÖNÖM.