N%C3%A9vtelen-1.png
  • Roger6
    Nem, a szavazás publikus lesz, semmi privát. Ez pedig a MI JOGUNK, hogy nyilvános legyen.

Régóta tagja vagyok a közösségnek, ezt elmondhatom magamról, kisebb kihagyásokkal, de itt vagyok. Én végignéztem, hogyan zúdul a mélybe a topic színvonala, szinte egyik napról a másikra. Én legfőbb hibát a házigazda inaktivitásában látom, mindamellett természetesen, hogy bizony más emberek keltettek vitákat. Ilyenkor hol voltál Nevano? Kérdem én? Hol voltál? Hónapokra, hetekre eltűntél, egy rohadt szót nem véstél ebbe a topicba, egy rohadt hozzászólást nem töröltél. Miért? Miért nem végzed a dolgod? Tedd le a válladról a terhet, és engedd nekünk, hogy együtt jobbá tegyük ezt a közösséget. Én szeretnék egy jó közösség tagja lenni, egy jó magyar közösségé, ezért pedig tenni is akarok, és tenni is fogok. Egy olyan ember kell ide, aki aktív tagja ennek a közösségnek, aki rendet tud tartani, és nem fél attól, hogy valaki majd visszaszól neki, ha töröl egy hozzászólást. Én sokat gondolkodtam, és félretéve minden eddig érzett ellenszenvemet arra jutottam, hogy jelenleg a legaktívabb ember USAMEN POWER. Én rá szavazok. Kérek minden barátot, minden klubb tagot, mindenkit, akivel valaha krúzoltam, akivel valaha vitába kerültem, aki valaha olvasta a nevemet, az szavazzon rá! Változtassuk meg ezt a topicot, tegyük olyanná, amilyenné szeretnénk! Ehhez sokan kellünk, sokaknak kell most félretenni dolgokat, de higgyétek el, ez megéri! Ez most csakis együtt sikerülhet, ha összefogunk. Ne legyen ez is szégyentopic, ahova flémelni, és kötözködni jár a sok paraszt! Tartsuk meg büszkeségünket, és formáljuk át jobbá ezt a topicot.