107666
-
Teljesen eggyértelmű, hogy az atari nyúlt bele a szerverbe, és ez vagy karbantartás, vagy teszt lehetett. Ezek szerint a TDU2 teszt a valószínűbb. Gondolom addíg nem rendelik meg a szervert amíg nem készül el a game.
Viszont nem korrekt hogy nincs tájékoztatás a leállás okáról.
Szerintem ez a
GameSpy dolga lenne, ha már egyszer a kiadóktól jövő pénzeket elfogadják.
Azért talán a TDU2 komolyabb szervert érdemelne... -
USAMEN POWER #86357
-
A TDU 2 valószínűleg nem jelenik meg idén! Pár hónappal ezelőtt nyilatkozta az egyik fejes, hogy leghamarabb 2010-ben adják ki. Az a link, ahol ki van téve, hogy novemberben jön, kb. 2 éve ugyanúgy áll! Sajnos... -
Akylleus #86355 en koszonom, kellemes volt. :)
remelem maskor folytatjuk! -
USAMEN POWER #86354 Talán itt a válasz az elmúlt időben lefolyt szerverproblémákra !
HSZ Link
Biztos vagyok benne, minden, amit a rendszeres játékos észre a szervere elég sokat. Ha Ön, mint én és te próbált rendszeresen pont azon a napon, akkor valószínűleg azt vette észre, hogy tény, hogy a szerverek offline bizonyos időpontokban, és végül egy bizonyos időszakon belül.
Én személy szerint úgy érzem, hogy ez nagy lehetőség, hogy köze van a közelgő TDU2. Nem mintha sokat tudunk The Game, vagy hogyan működik, de a mi conspiricy olyan, mint ez. Atari \ Eden úgy döntött, hogy az eredeti TDU-szerverekről The Game, de kompatibilitási vizsgálatok és ezért lezárja a szervereket néhány órát naponta. Szerencsére úgy tűnik, hogy a szerverek visszatér online állapotba, és újra teljes sebességgel.
Mindazonáltal a gondolat, hogy az Atari \ Eden voltak TDU2 vizsgálat még mindig a fejünkben. Az összeg a képek és a "bizonyíték" látunk olyan helyeken, mint a TDU-közép, nem tudunk segíteni csoda. Elegem van néhány furcsa tapasztalat, mint ami velem történt néhány héttel ezelőtt. Én épp most jött ki a házamból a TDU, és leszorítják az úton, amikor a szerver üres volt, kb 2 perc múlva egy személy neve "BetaTDU" megjelent, azt találta, hogy ez nem igaz a nyilvánvaló oka a nevére. Szóval elmentem a személy, és vett egy pillantást. Ő volt egy piros bicikli, ha jól emlékszem, és úgy nézett ki mint a "TDU Rider". Aztán jött egy üzenet mondás, hogy a TDU szerver nem lenne hozzáférhető.
Bárki más volt az élmény, mint ez, vagy bármilyen egyéb gondolat?
Ez meg talán a TDU 2 megjelenés ! -
Tutti Maci 01 #86353 kora esti gurulás akylleussal
thx -
USAMEN POWER #86352
Nem vagy lemaradva egy csöppet ? Már jóideje nem a vitákról szól a topik, nem is kívánok a múltról újra tárgyalni, szvsz !
-
MSZATESZ #86351 Kedves Useman Power. Remélem ez a Hsz nem lesz törölve.
Nem tudom mennyi idős, vagy nem is érdekel. Viszont azt tudom, hogy úgy nem fogod tudni rendbe rakni ezt a helyet, ha minden második hozzászólást törölsz. Valamindek a vezetése nem az önálló királyoskodásról szól. Először is sehol nem láttam leírva, hogy mik a szabályaid...
Másodszor úgy viselkedsz, mint egy 10 éves aki kapott egy kis hatalmat.
Nem látom a tudatosságot a munkádban. Szerintem a jó kezdő lépés nem az, hogy leírod, hogy mindenki visszamehet a felmenőjébe akinek a hsz-e neked nem tetszik és törölni fogod azokat. Abban egyet értek, hogy a vitákat meg kell akadályozni de nem így. Első lépésként talán tisztázd a sazbályaidat, írd le, hogy mit nem tűrsz el és mit igen, hogy mit szeretnél elérni és, hogy milyen intézkedéseket teszel ennek érdekében.
Másodszor mindig jelezd, hogy ha valakinek a hosszászólását törölted és nevezd meg a tetted okát. Harmadszor pedig jegyezd fel, hogy ki mennyiszer vétett. És amikor beszámolsz arról, hogy valakinek törölted a hozzászólását akkor mond meg, hogy ez hányadik volt. Vezess be egy egységes rendszert és a szerint cselekedj ezt persze tedd közzé, hogy mindenki tudja mit szabad meg mit nem.
Mégegyszer mondom, hogy remélem ezt a hozzászólást nem fogod törölni ha igen akkor mindenképp juttsd el a moderátoroknak. Remélem sikerül rendbe raknod ezt a helyet. Amit most írtam az nem ellened irányul, csak segíteni akartam. Tudod sok tapasztalatom van ilyen és ehhez hasonló feladatok ellátásában.
Sok sikert!
Üdv. -
daneszbaby #86350 Érdekes :D -
daneszbaby #86349 -
daneszbaby #86348 Itt a jó:
-
daneszbaby #86347 Uff másik kép:D -
daneszbaby #86346 Amúgy láttátok már a Lamborghini Szalon elött álló Murcielago Coupe belsejét?
Nemtom észrevettétek e de ott nem kormányváltó van :D
-
érdekelne.
ha nincs ordítozás me sajog a fejem :S -
jaddz8 #86344 Említette valaki, hogy ma este lesz ismétlése a tegnapi krúznak.
Aktuális még ez a felvetés? Mindenképpen jönnék!
-
ah. hogyne !
parancsolj
remélem innen már menni fog :]
Download Bnk1.map for TDU version 1.66A with carpack<--carpackkal
Download Bnk1.map for TDU version 1.66A without carpack <-- anélküli.. -
USAMEN POWER #86342 Dozoo ezért kell a weboldalad a banner alá.
Segítség menüpontban megtalálod ami neked kell ! -
Tudnál adni pontos linket?
Köszi! -
D:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk
bnk1.map cseréld le ami van tdu centralon, ha carpack fennvan akkor olyannal. ha nem értelemszerüen másikkal.. -
Sziasztok letöltöttem pár kocsit a játékba bemásoltam a mappába felülirtam ahogy kell de a játék mikor belépek a szalonba akkor lefagy hogy lehetne megoldani? 
-
dozooo vegyé logot:D
olvashatatlan:% -
carloelsa #86337 Majd új weboldalam lesz csak szarakodik az FTP, szóval... :D -
USAMEN POWER #86336 Másrészt a Gold infókat, pár helyen javítottam ! -
USAMEN POWER #86335 326x750 a banner eredeti mérete, de azon valamiért problémázik... Most 325x748 -on van.
Részemről jobb így, mert a felület letisztult, viszont véleményeket kérek, mert ha sokan ellenkeznek visszaméretezem 300x690 -re !
A scriptezésbe meg jobban belemerülök, és Dozoo, Hole weboldalát, valamint a TDU Centralt kihelyezem a TDU Gold infók mellé, mint új gombok. -
popzuuuuuuu<3 hiányoztál^^.
annyit kell tenned hogy non hc-be teszed:D -
Hali srácok 2éve megvan a játék, kevés kihagyással egy fél éve ujra elkezdtem viszont az már kimetna fejemböl hogy mit kell tennem ahoz hogy az online profilommal kocsikat tudjak pl szállitani, lányokat, stopposokat légyszi segitsetek elöre is kössz -
preti96 #86332 ez lemaradt: -
preti96 #86331 szerintem is jo volt és köszi
képek:
[IMG][/IMG]
-
esetleg kell segítség körbe kérdezek pár modi ismerősöm:] -
Ok köszi majd megpróbálom én is a fülessel hátha, mert van egy logitch fülesem majd kiderül megy-e. -
USAMEN POWER #86328 "színezést felülírja alaphangon a legtöbb böngésző." Ezt írta nekem [NST] Cifu moderátor, mikor a saját témámban egy oldal linkelésnek narancs színt kértem. De ha rájövök hogy kell, megoldom. -
Hát figyelj én úgy oldom meg ha fraps-el veszek fel: én bennhagyom fülesen hadd vegye a hangot a4tech füles és mikrofonon hagyom úgy vegye, mivel nekem van olyan lehetőségem hogy a füles kábelén egy gombbal kitudom kapcsolni a mikrofont, így teljesen jó minőségben veszi fel meg minden:]
persze neked azt is lehet hogy tedd ki stereo keverőbe és úgy vedd fel csak zene meg egyéb ne fusson alatta ami hangot kreál. -
szerintem valami modinak szoljál hogy nagyítsa fel és színezze be pirosra mert basznak észre venni mind1 milyen néven van ..
de ha te is megtudod tenni hajrá. -
Amúgy nem tudja valaki, hogy a fraps-al felvett videókat hogy lehet felhangosítani? Csináltam egy kis videót az s500-ról és nemrég valaki javasolta hogy ne csak zenét lehessen hallani a videón hanem a kocsi hangját is, csakhogy az alap videón alig hallani a kocsi hangját és azt is csak úgy hogy tökig feltekerem a hangerőt. -
Üdv! Beraktam az új mercedes s500-at aztán egy kis hangcsere után kipróbáltam. Képek:
Majd jött hun-peti.
Kocsicsere.
És végül a versenypályán kötöttünk ki.
Thx peti jó volt a kis krúz :). -

-
USAMEN POWER #86322 A megapack a baj. Banner alatt [ Gyakran Ismételt Kérdések ] ! -
self fail.
-
Ide kattints!------>[nagy][ Gyakran Ismételt Kérdések ][nagy/] <------ Ide kattints! -
USAMEN POWER #86319 Szerintem qrwa jó volt ! :D Igen voltak akik bowlingoztak is, de én csak az utat mutattam, nem szabhatom meg ki hogy menjen, lényeg hogy jól érezze magát, és hogy mind két layer egyszerre ért vissza az Északi Golfpályához. :)

[/IMG]