N%C3%A9vtelen-1.png
  • MSZATESZ
    Kedves Useman Power. Remélem ez a Hsz nem lesz törölve.
    Nem tudom mennyi idős, vagy nem is érdekel. Viszont azt tudom, hogy úgy nem fogod tudni rendbe rakni ezt a helyet, ha minden második hozzászólást törölsz. Valamindek a vezetése nem az önálló királyoskodásról szól. Először is sehol nem láttam leírva, hogy mik a szabályaid...
    Másodszor úgy viselkedsz, mint egy 10 éves aki kapott egy kis hatalmat.
    Nem látom a tudatosságot a munkádban. Szerintem a jó kezdő lépés nem az, hogy leírod, hogy mindenki visszamehet a felmenőjébe akinek a hsz-e neked nem tetszik és törölni fogod azokat. Abban egyet értek, hogy a vitákat meg kell akadályozni de nem így. Első lépésként talán tisztázd a sazbályaidat, írd le, hogy mit nem tűrsz el és mit igen, hogy mit szeretnél elérni és, hogy milyen intézkedéseket teszel ennek érdekében.
    Másodszor mindig jelezd, hogy ha valakinek a hosszászólását törölted és nevezd meg a tetted okát. Harmadszor pedig jegyezd fel, hogy ki mennyiszer vétett. És amikor beszámolsz arról, hogy valakinek törölted a hozzászólását akkor mond meg, hogy ez hányadik volt. Vezess be egy egységes rendszert és a szerint cselekedj ezt persze tedd közzé, hogy mindenki tudja mit szabad meg mit nem.
    Mégegyszer mondom, hogy remélem ezt a hozzászólást nem fogod törölni ha igen akkor mindenképp juttsd el a moderátoroknak. Remélem sikerül rendbe raknod ezt a helyet. Amit most írtam az nem ellened irányul, csak segíteni akartam. Tudod sok tapasztalatom van ilyen és ehhez hasonló feladatok ellátásában.
    Sok sikert!
    Üdv.