N%C3%A9vtelen-1.png
  • USAMEN POWER
    Talán itt a válasz az elmúlt időben lefolyt szerverproblémákra !

HSZ Link

Biztos vagyok benne, minden, amit a rendszeres játékos észre a szervere elég sokat. Ha Ön, mint én és te próbált rendszeresen pont azon a napon, akkor valószínűleg azt vette észre, hogy tény, hogy a szerverek offline bizonyos időpontokban, és végül egy bizonyos időszakon belül.

Én személy szerint úgy érzem, hogy ez nagy lehetőség, hogy köze van a közelgő TDU2. Nem mintha sokat tudunk The Game, vagy hogyan működik, de a mi conspiricy olyan, mint ez. Atari \ Eden úgy döntött, hogy az eredeti TDU-szerverekről The Game, de kompatibilitási vizsgálatok és ezért lezárja a szervereket néhány órát naponta. Szerencsére úgy tűnik, hogy a szerverek visszatér online állapotba, és újra teljes sebességgel.

Mindazonáltal a gondolat, hogy az Atari \ Eden voltak TDU2 vizsgálat még mindig a fejünkben. Az összeg a képek és a "bizonyíték" látunk olyan helyeken, mint a TDU-közép, nem tudunk segíteni csoda. Elegem van néhány furcsa tapasztalat, mint ami velem történt néhány héttel ezelőtt. Én épp most jött ki a házamból a TDU, és leszorítják az úton, amikor a szerver üres volt, kb 2 perc múlva egy személy neve "BetaTDU" megjelent, azt találta, hogy ez nem igaz a nyilvánvaló oka a nevére. Szóval elmentem a személy, és vett egy pillantást. Ő volt egy piros bicikli, ha jól emlékszem, és úgy nézett ki mint a "TDU Rider". Aztán jött egy üzenet mondás, hogy a TDU szerver nem lenne hozzáférhető.

Bárki más volt az élmény, mint ez, vagy bármilyen egyéb gondolat?

Ez meg talán a TDU 2 megjelenés !