107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Taylor10
    meg nézem hogy tok e vele játszani.kösz hogy segítettél.
  • Szabi1991
    "zeretem az ilyen nyugodt szabálybetartós krúzokat is bár eddig nem nagyon volt ilyen tudomásom szerint..."

igen, csak tudomásod szerint.. :D
  • Norby646
    Ez jó ötlet, ha csinálsz én szívesen elmennék rá ha ráérek. Én személy szerint szeretem az ilyen nyugodt szabálybetartós krúzokat is bár eddig nem nagyon volt ilyen tudomásom szerint. Igaz ez nem egy szimulátor de azért néha jó úgy menni a mint ahogy az életben is mennék
  • jaddz8
    Amúgy meg nem találtam ilyet, hogy fékerőszabályozás, gondolom csak annál elérhető aki kormánnyal játszik.
  • jaddz8
    A megoldás engem is érdekelne, ugyanezen okból.
    A fékerő csökkentése nem fog gyengébb lassulást eredményezni?
    (és mielőtt jönne valami idióta, a blokkoló kerék hatásfoka szarabb mint a normálisan lassítóé, pl. erre való az ABS)
  • adamfesto
    Nem lehet hogy az is megoldás lenne ha lejjebb vennéd a fékerőt a kalibrálásnál?
  • tsarffi
    Hi! Nemtudja vki h kilehet e szedni vmilyen módon a fékhangot?
    Vagy csak szimplán lehalkítani? Idegesít h mindig csúszik. Ha lassan gurulok és fékezek akkor is megcsúszik az aszfalton
  • adamfesto
    Hajnalkámnak hála (Michelle_Hun)rájöttünk a betolós nemindulós bugom okára.
    A gyári Logitech driver nem volt jól beállítva. Pfffffffff
  • blackcalibra
    :D Vazze.

Kösz.
  • AlieN911
    HC mod: on és akkor CTRL+G xD
  • blackcalibra
    A "G" erő kijelzőt melyik moddal lehet belevarázsolni a játékba?
  • USAMEN POWER
    Jahogy
  • Maxx
    munkahelyen vagyok és dolgozom.... a faq-n :D
  • USAMEN POWER

Tolom föl magam a szigetre, ha éppen nem dolgozol akk gyere.
  • Maxx
    minden benne lesz. :)
  • USAMEN POWER
    Ugye a Gold Kiadás Infók is benne vannak ? Jó lenne már eltüntetni a banner alól... :P
  • USAMEN POWER
    Very very fasza ! :D
  • Maxx
    Közös faq-t csinálok az sg és a ph! fórumnak, Rajta lesz mindkét fórum játékos listája, és rengeteg hasznos info, mind kezdőknek, mind öreg rókáknak. Terveimben szerepel hogy a kruzok is a weblapon legyenek kiirva, mind sg mind ph oldalról, természetesen akik szerveznek kruzokat kapnak közzétevő státuszt, hogy rögtön cimlapra tudják kitenni a kruzokat. Az oldalon meglesz mind2 fórum linkje, így ha valaki fórumra akar felnézni, akkor fellép a lapra, ott látja a kruzokat mind2 fórumból, és utánna 1 klikkeléssel tud menni a saját fórumára. Vélemény?
  • Maxx
    akkor megint nem mutatja a friendeket rendesen, valamit erre ki kéne találni, ha esetleg valakinek van rá megoldása, nagyon örülnék neki, mert a kb 60 friend-ből( lehet több) 3-4 et mutat max, pedig fent vannak, mert összefutunk és ha fel akarom venni újra, akkor írja hogy already in friend list.
  • Toyo
    Szevasz :) Esténként szoktam lenni néha, msn-t majd felteszem.
    Guruljunk majd..
  • Maxx
    Szia Art, örülök hogy látlak, gurulhatnánk egyet valamikor, már hiányoznak a drifttúráink :) Msn-en nem vagy mostanában?
  • USAMEN POWER
    Egyszer már leírtad ! Ennyit szűrtél le a videoból, felfogtam !
  • USAMEN POWER
    Mi kellett volna egy pörgős cruise videó alá ? Mozart ? Ha nem tetszik, ne nézzed !
  • szenyor89
    Helló all.
    Valamikor a közeljövőben valami KRUIZ féle dolog? HC-nélküli? kresszes megoldás? Szívesen mennék egy karikát. ÜDV
  • DJ RX7
    uccuccuccucc
  • Gyuracell
    Packos autó ,amúgy köszi!
  • Robez84
    honnan van ilyen Audid?:-) nice!!!
  • USAMEN POWER
    Waze, mikor csinálsz profilt van egy kis Gamespy -os kocka na azt pipáld ki... -.-
  • Taylor10
    neten hogy lehet játszani a gamel?????????
  • StormLine
    linkként nem lenne jó?
  • gviski
    na valamiért a képek nem mentek...

kérdés!
    Hogy tudom a képet átméretezni itt a fórumba?
  • gviski
    Köszönöm a mai napot, itt van egy pár kép a mai napomról :-)

• USAMEN POWER
    Na szóval, itt van pár dolog tegnapról !

A szokásos külföldiek társaságában történő, tegnap éjjeli gurulásról csináltam egy laza videót:

Grabo meg nem tartott cruisea után, ide-oda csapódtam a szigeten különböző társaságok között, végül ( Dozoo, Ladics, Fitti, Libra, JohnyVTI ) társaságában gurultam kiadósabbat:

Ezt meg csak azért szúrom be mert amióta játszok, én ilyet nem láttam a szigeten, ráadásul qrwa közel a parthoz:

• adamfesto
    Egyre jobban szeretem én is ezeket a nyugodt krúzokat.
    Lehet hogy szervezek egy szép helyeket bejáró krúzt is fényképezhető megállókkal.
  • adamfesto
    Akkor már Te is érzed a TDÚr áldását. :)
  • Norby646
    Amúgy gyuri majd rakd fel te is a képeket ha gondolod mert az enyémen nincsenek rajta a hajók, meg amikor másodjára megálltunk akkor csak te csináltál képet.
  • Norby646
    Jó estét mindenkinek! Nemrég összefutottam gyuracellel és ismét szépen szabályosan gurultunk egyet. Szerintem nagyon jó így is menni mert néha kell egy kis változatosság és nem mindig csak a száguldozás. Sajnos csak 3 képet tudtam csinálni mert amikor a kastélynál csináltam volna többet kifagytam és már nem akartam visszamenni. Képek:

Köszi gyuri a gurulást remélem lesz folytatása (minél előbb, esetleg holnap holnapután...).
  • Szabi1991
    eredeti TDU, internet.. :D
  • Taylor10
    mi kell ahhoz hogy neten játszak??
  • jaddz8
    Már figyelem egy ideje a kommentjeidet, te egyre jobban összezavarsz engem!!