107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • adamfesto
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :))))))))))))))
    Nagggyon jóóóóóó!!!! Basszátok meg, hogy ki elé nem kerül pc meg internet? Roll30-nak ki adhatott?
    Grabowszki, meghatározása Master!

Innentől ROLL30AbandonHo-nak szól:
    ui - gyk: master = mester
    gyk = gyengébbek kedvéért
    ui = utóirat
    Naggyon jó vagy sráááác, írj még könyörgöm!
  • carloelsa
    EZKURVAJÓ! xDDDDD ez így van, te olyan jól tudsz hszeket írni (jah a hsz hozzászólás... :D )
  • Roger6
    Na mikor ülünk össze pár száz üveg borra?
  • pxxl
    bazzeg egy fél percre elgondolkodtam...mi lehet az a TDU Club: G.I.O. member. tudtommal közént tartozol. elpártoltál volna valami GI Joe fannak...aztán leesett
  • lybrahu
    Szép volt Grab!! Ez már nagyon hiányzott!!!
  • radaiimre
    csá! nem tudják véletlen valaki csinált már másik hangot a zx-10r-nek? meg másik kipszit rá?
  • somdav95
    gyahaha :DDDD sexy :D
  • Stockbauer33 #89794
    No comment.Felejtsd el amit írtam.
  • pxxl
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    [spoiler][spoiler][spoiler][spoiler]
    http://noob.hu/2009/11/05/asdasd.jpg
    [/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler]
  • somdav95
    háháh :DDDD
    Ezt a rakalpos százas szöges integrált áramkört még nem hallotttam:DASD:SAD: Ennyivel is gazdagodott a tudástáram
    Köhi!:D
  • pxxl
  • Roger6
    Newlife, a közösség érdekében nyugodtan törölheted ezt a hsz-t, csak a saját lelki békém miatt írom.

Várjá-várgyá bazmeg, kurva másnapos vagyok, és már fél órája akarok írni neked egy hasonló színvonalú választ, de a röhögéstől eddig nem tudtam lenyomni egy billentyűt sem. Meg hát azért a te színvonaladra érkezni sem egyszerű dolog, pedig a tegnap elfogyasztott sörök mennyisége után azt hittem, hogy nálam egyszerűbb ember nincs jelenleg a világon.DE VAN!!! (Igen pajti, te vagy az)

"Én már akkor játszóttam amikor ti azt se Tuttátok mi az a TDU-.-" nem, ezt nem én írtam, csak idéztem. Játszóttam - örülök, hogy megtaláltad végre a kibebaszott írásjeleket, már csak alkalmazni kéne őket helyesen. Nagyon szívesen megmutatom neked, PM-ben nyomom az elérhetőségem. Ja, PM... Kicsit magasra tettem a mércét nálad ezzel. Szóval privát üzenet... Ja, te így sem érte. Hagyjuk.

"Amíóta ólcsobb lett a jáátéék sok Noob jönn játszanii-.-" jáátéék bazmeg? jáátéék? Aztabüdöskurv@életbe! Te annyira egyszerű vagy, mint egy raklap. Nem, az hozzád képest egy integrált áramkör, mert van benne 100-as szög. Ja, a legeslegszebb amit írtál: Noob jönn játszanii" Ó Istenem! Miért? Miért versz engem ilyen parasztokkal?

Nadehogy komolyan is szóljak a témához.Idejössz, leparasztozol mindenkit (nehogy azt merd írni, hogy te ilyet nem mondtál, ez szarkazmos - húbazmeg, ezt most nem magyarázom el mit jelent, a gógöl a bárátod), nem érzed hogy te vagy a paraszt? Pedig kéne... És az a legdurvább, hogy te érzed magad megsértve.
  • adamfesto
    Naaaa,neeeee. Hogyan lehet csalni?
  • Tattix
    Írtam a versenyről a PH-ba,de nem bíznak a résztvevőkben mert szerintük lehet csalni!Habár ez Stormline véleménye!Szerintem azért kiszűrhető a csaló!
  • USAMEN POWER
    Duma, és vita vegyesen...
    Az utóbbira meg remélem hogy holnap nem kerül sor, mert melózok, és nincs időm a topikkal foglalkozni estig.
    valaki összefoglalná ez elmult 50 HSZT?? :D
  • carloelsa
    1995-1994 esek vagyunk xD
  • USAMEN POWER
    Dozoo, és Atikah titeket meg arra kérnélek, hogy ne vegyétek fel a harcot azzal aki beugat, mert csak olaj a tűzre. :)
  • USAMEN POWER
    Végeztem egy kis takarítást:

Ezek törölve ---> #89758, #89759, #89760, #89761, #89763, #89770

A vitának meg itt a vége, ROLL30AbandonHo te meg innentől kussolsz !!

Ennyi munka meg inkább akkor legyen, mikor itthon vagyok !
  • Fr3nky21
    Én arra emlékszem amikor te kezdtél előszőr ide irogatni, akkoris ilyen tudatlan (ember szerű) lény voltál.
  • SeanJRRussel
    Stock kerestelek d enem láttalak fent...Balance-al vagyok,ha gondolod gyere.
  • Hoffi
  • pxxl
    nemhogy örülnél neki hogy rájött egy alapvető hibára, amivel mindeki küzd
  • carloelsa
  • Tattix
    Ez farok!
  • pxxl
    csak vicc
  • carloelsa
  • Falkon
    Ügyes vagy.
    Az okosok így csinálják : bemegy a boltba kifizet 2000 forintot és örül a fejének , hogy nem kell googlezni.
  • carloelsa
    Warez! Kéretlen felhívás, 2 éve megjelent játék, tudjuk még az origisek is, hogy ez szokott a baj lenni, te nem vagy jól...
  • jaddz8
    Főnök légyszíves töröld innen ezt a szart. Kösz.
  • Tattix
    Jó oké!Semmi gáz!Én kicsit sem sértődtem meg nem is volt minn csak a véleményem mondtam.Részemről ok a díjazásos race majd tolmácsolom!Remélem összejön és fasza lesz!
  • kazai21
    Nem vagyok nyalizós,engem szeretnek a szüleim...

Én tanulok nem szeretnék Kukás lenni!!
  • carloelsa
    Nyalizós? Max a pináknak nyalizom, mert te szo*sz, de mind1 :) Tudod én egy kedves, kitartó és türelmes társaságban veszek részt, nem mint te a cigány helyesírással és beszéddel. Amúgy most te hogyan kerülsz ide? Ha azt mondtad már kezdetek óta tudod hogyan kell játszani a TDU-val és te előbb tudtad mi az, akkor minek kérdezel? Amúgy te lány vagy? A csajok írnak X-el, meg több magánhangzóval... O.o itt egy buzi VigyáZat!
  • Tattix
    Jaaa!
  • Stockbauer33 #89765
    Ottvagy a szeren neszerénykedj .Remélem nemvetted komolyan a csipkelődésünket.Ez az egész remélem új utakra tereli a lefagyott fórumozokat mindkét oldalon és ismét közös nagy krúzok lesznek a téli szaridöben.A legmélyebb tiszteletem a PH-ok felé.Tudom jól hogy ott sok a jóképességű persze nálunk is akad sok kimagaslóteljesítményű ügyes fiú.1-2 hónapja gurultam a Tibiajaxal és a Megvadultal éjszaka.A Tibi mutatott 1-2 nagyon jó kis eldugott helyet és amiket irt közben az megfogott mennyire tűzbejött hogy felidézte a veletek eltöltött régi szépidőket a dokkoknál a fogocskákat a kontinereknél stb.Biztos vok benne hogy nagyonsokan a régiek közül felcsatolnák a kormányokat ha kicsit jobban pörögne mindkét topik akár krúzokkal vagy versenyekkel.Nem vérremegy a verseny max vmi dijjért de van ebbe a játékba még annyi hogy kellemesen eltöltsük közössen az időt.Én sokat megyek este a newlife-al és aki pörög éjszaka az tudja hogy a komoly spontán krúzok europa krémjével hajnali 1-2kor indulnak.Kegyetlen kemény brigáddal 2-3 szigetkör atomhajtásba.De veletek szivesebben mennénk ha félretenné mindenki a sérelmeit vagy kicsinyes faszságait és bepörgetnénk mindenkit a játékra.A Grabowszki féle megakrúz nagyon jól sikerült és ismételni kellene 1000 L.Tehát megkérlek próbálj vmit hatni a ph-okra hogy versenyezünk.
  • Tattix
    Honnét tudod hogy Blahh-blahh?Nem eleget röptettünk együtt?
  • kazai21
    Igen eltaláltad 15 éves vagyok,de helyesírásból 5-ös.
  • carloelsa
    Ülj le fiam! A fogalmazásod -14 pontos lett! 1-es!
  • pxxl