107666
-
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :))))))))))))))
Nagggyon jóóóóóó!!!! Basszátok meg, hogy ki elé nem kerül pc meg internet? Roll30-nak ki adhatott?
Grabowszki, meghatározása Master!
Innentől ROLL30AbandonHo-nak szól:
ui - gyk: master = mester
gyk = gyengébbek kedvéért
ui = utóirat
Naggyon jó vagy sráááác, írj még könyörgöm! -
carloelsa #89800 EZKURVAJÓ! xDDDDD ez így van, te olyan jól tudsz hszeket írni (jah a hsz hozzászólás... :D ) 

-
Na mikor ülünk össze pár száz üveg borra?
-
bazzeg egy fél percre elgondolkodtam...mi lehet az a TDU Club: G.I.O. member. tudtommal közént tartozol. elpártoltál volna valami GI Joe fannak...aztán leesett 

-
Szép volt Grab!! Ez már nagyon hiányzott!!! 

-
radaiimre #89796 csá! nem tudják véletlen valaki csinált már másik hangot a zx-10r-nek? meg másik kipszit rá? -
gyahaha :DDDD sexy :D -
Stockbauer33 #89794 No comment.Felejtsd el amit írtam. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler]
http://noob.hu/2009/11/05/asdasd.jpg
-
háháh :DDDD -
#89791 Ezt a rakalpos százas szöges integrált áramkört még nem hallotttam:DASD:SAD: Ennyivel is gazdagodott a tudástáram 
Köhi!:D -

-
Newlife, a közösség érdekében nyugodtan törölheted ezt a hsz-t, csak a saját lelki békém miatt írom.
Várjá-várgyá bazmeg, kurva másnapos vagyok, és már fél órája akarok írni neked egy hasonló színvonalú választ, de a röhögéstől eddig nem tudtam lenyomni egy billentyűt sem. Meg hát azért a te színvonaladra érkezni sem egyszerű dolog, pedig a tegnap elfogyasztott sörök mennyisége után azt hittem, hogy nálam egyszerűbb ember nincs jelenleg a világon.DE VAN!!!
(Igen pajti, te vagy az)
"Én már akkor játszóttam amikor ti azt se Tuttátok mi az a TDU-.-" nem, ezt nem én írtam, csak idéztem. Játszóttam - örülök, hogy megtaláltad végre a kibebaszott írásjeleket, már csak alkalmazni kéne őket helyesen. Nagyon szívesen megmutatom neked, PM-ben nyomom az elérhetőségem. Ja, PM... Kicsit magasra tettem a mércét nálad ezzel. Szóval privát üzenet... Ja, te így sem érte. Hagyjuk.
"Amíóta ólcsobb lett a jáátéék sok Noob jönn játszanii-.-" jáátéék bazmeg? jáátéék? Aztabüdöskurv@életbe! Te annyira egyszerű vagy, mint egy raklap. Nem, az hozzád képest egy integrált áramkör, mert van benne 100-as szög. Ja, a legeslegszebb amit írtál: Noob jönn játszanii" Ó Istenem! Miért? Miért versz engem ilyen parasztokkal?
Nadehogy komolyan is szóljak a témához.Idejössz, leparasztozol mindenkit (nehogy azt merd írni, hogy te ilyet nem mondtál, ez szarkazmos - húbazmeg, ezt most nem magyarázom el mit jelent, a gógöl a bárátod), nem érzed hogy te vagy a paraszt? Pedig kéne... És az a legdurvább, hogy te érzed magad megsértve. -
Naaaa,neeeee. Hogyan lehet csalni? -
Írtam a versenyről a PH-ba,de nem bíznak a résztvevőkben mert szerintük lehet csalni!Habár ez Stormline véleménye!Szerintem azért kiszűrhető a csaló! -
USAMEN POWER #89786 Duma, és vita vegyesen...
Az utóbbira meg remélem hogy holnap nem kerül sor, mert melózok, és nincs időm a topikkal foglalkozni estig. -
#89785 valaki összefoglalná ez elmult 50 HSZT?? :D -
carloelsa #89784 1995-1994 esek vagyunk xD -
USAMEN POWER #89783 Dozoo, és Atikah titeket meg arra kérnélek, hogy ne vegyétek fel a harcot azzal aki beugat, mert csak olaj a tűzre. :) -
USAMEN POWER #89782 Végeztem egy kis takarítást:
Ezek törölve ---> #89758, #89759, #89760, #89761, #89763, #89770
A vitának meg itt a vége, ROLL30AbandonHo te meg innentől kussolsz !!
Ennyi munka meg inkább akkor legyen, mikor itthon vagyok !
-
Én arra emlékszem amikor te kezdtél előszőr ide irogatni, akkoris ilyen tudatlan (ember szerű) lény voltál. 
-
Stock kerestelek d enem láttalak fent...Balance-al vagyok,ha gondolod gyere. -

-
nemhogy örülnél neki hogy rájött egy alapvető hibára, amivel mindeki küzd 

-
carloelsa #89777
-
Ez farok!
-
csak vicc
-
carloelsa #89774 
-
Ügyes vagy.
Az okosok így csinálják : bemegy a boltba kifizet 2000 forintot és örül a fejének , hogy nem kell googlezni. -
carloelsa #89772 Warez! Kéretlen felhívás, 2 éve megjelent játék, tudjuk még az origisek is, hogy ez szokott a baj lenni, te nem vagy jól... -
jaddz8 #89771 Főnök légyszíves töröld innen ezt a szart. Kösz. -
Jó oké!Semmi gáz!Én kicsit sem sértődtem meg nem is volt minn csak a véleményem mondtam.Részemről ok a díjazásos race majd tolmácsolom!Remélem összejön és fasza lesz! -
Nem vagyok nyalizós,engem szeretnek a szüleim...
Én tanulok nem szeretnék Kukás lenni!! -
carloelsa #89767 Nyalizós? Max a pináknak nyalizom, mert te szo*sz, de mind1 :) Tudod én egy kedves, kitartó és türelmes társaságban veszek részt, nem mint te a cigány helyesírással és beszéddel. Amúgy most te hogyan kerülsz ide? Ha azt mondtad már kezdetek óta tudod hogyan kell játszani a TDU-val és te előbb tudtad mi az, akkor minek kérdezel? Amúgy te lány vagy? A csajok írnak X-el, meg több magánhangzóval... O.o itt egy buzi VigyáZat! 
-
Jaaa!
-
Stockbauer33 #89765 Ottvagy a szeren neszerénykedj
.Remélem nemvetted komolyan a csipkelődésünket.Ez az egész remélem új utakra tereli a lefagyott fórumozokat mindkét oldalon és ismét közös nagy krúzok lesznek a téli szaridöben.A legmélyebb tiszteletem a PH-ok felé.Tudom jól hogy ott sok a jóképességű persze nálunk is akad sok kimagaslóteljesítményű ügyes fiú.1-2 hónapja gurultam a Tibiajaxal és a Megvadultal éjszaka.A Tibi mutatott 1-2 nagyon jó kis eldugott helyet és amiket irt közben az megfogott mennyire tűzbejött hogy felidézte a veletek eltöltött régi szépidőket a dokkoknál a fogocskákat a kontinereknél stb.Biztos vok benne hogy nagyonsokan a régiek közül felcsatolnák a kormányokat ha kicsit jobban pörögne mindkét topik akár krúzokkal vagy versenyekkel.Nem vérremegy a verseny max vmi dijjért de van ebbe a játékba még annyi hogy kellemesen eltöltsük közössen az időt.Én sokat megyek este a newlife-al és aki pörög éjszaka az tudja hogy a komoly spontán krúzok europa krémjével hajnali 1-2kor indulnak.Kegyetlen kemény brigáddal 2-3 szigetkör atomhajtásba.De veletek szivesebben mennénk ha félretenné mindenki a sérelmeit vagy kicsinyes faszságait és bepörgetnénk mindenkit a játékra.A Grabowszki féle megakrúz nagyon jól sikerült és ismételni kellene 1000 L.Tehát megkérlek próbálj vmit hatni a ph-okra hogy versenyezünk.
-
Honnét tudod hogy Blahh-blahh?Nem eleget röptettünk együtt?
-
Igen eltaláltad 15 éves vagyok,de helyesírásból 5-ös. -
carloelsa #89757 Ülj le fiam! A fogalmazásod -14 pontos lett! 1-es! -