107666
-
Bencemomo #89841 Hellosztok! Lenne egy kérdésem. Nem tudtok Ford Focus ST hangot a tduhoz. AZ a baj hogy én nem tuk konvertálni a SHIFT-ből mert nem értek hozzá. Különben ha valaki tud olyan oldalt akkor írja le. Köszi! -
Második résszel egyetértek... -
" Én biztos hogy nem röhögnék ezen mert nekem a legjobb barátom" - tehát te nem tudsz pártatlan lenni az ügyben. Ezt remélem nem kell elmagyaráznom, mit jelent. Off off. További szép estét mindenkinek, és vigyázzatok a bonyolult karakterek írásánál a TDU-ban, mert sokszor kell használni őket. -
A színvonal a béka segge alatt van!!!!! 

-
Okés, fejezzük be, PM-ben küldd el, hogy mi volt az a nagy segítég, amit rollizé adott. PEACE for all TDU fan! 
-
Természetesen kifejtem neked bővebben ezt a "hasonló" szót: Amikor megvettem a játékot és először játszottam online azt se tudtam hogy a lock mire jó meg hogy kell lépkedni a free ride players menüben amire természetesen hamarosan rájöttem. Hogy én milyen hülye vagyok ezt nem tudtam egyből amikor megvettem. Pedig amikor hoztam haza a játéot már a buszon tudnom kellett volna hogy mi hogy működik benne.
A helyesírásról már ne beszéljünk mert mindenkibe bele lehet kötni valahol.
Ő nem a jobbra balra nyílat nem simeri de ez teljesen mindegy. Ha vmit nem tud abba nem kell feltétlen belekötni.
A regényed 3. részére: Hogy mi a faszt mondjál arra? Semmit ne mondjál arra vagy ha mégis akkor azt neki mond privátüzenetben! Privát = magán. Ha magán üzenetet küld akkor az annyit jelent hogy nem másoknak akarja mondani hanem neked.Ezen mit nem lehet érteni. De te inkább kiírod hogy szórakoztasd ezzel azt a pár embert aki ezen nevetni tud. Én biztos hogy nem röhögnék ezen mert nekem a legjobb barátom és a barátokért kiáll az ember és nem röhög rajtuk. Legalábbis szerintem.
Egyébként: #89831. -
Az a legnagyobb gond, hogy semmi ésszerűt nem tudsz hozzáfűzni a hozzászólásomhoz, mert tudod hogy igazam van, ezért megpróbálod körülírni valahogy. Már komolyan nevetséges amit csinálsz, próbálod felhívni magadra a figyelmet azzal, hogy poénosnak tűnő mondatokat raksz össze. Szánalmas, főleg a korodat tekintve! Másodjára is BEFEJEZNÉM ezt a vitát, mert semmi értelmét nem látom és a játékhoz se sok köze van. Elnézést kérnék mindenkitől, hogy lefoglaltam a topicot! -
gabesz012 #89834 Azért az online rész dolgait lehet "tanulni", elsőre nem biztos, hogy egyértelmű, hogy hogyan is működik ez a layer-es hülyeség, de mást valóban nem nagyon lehet oktatni egy ilyen játékban. :))
Am annyit az egész community dologról, hogy én már csak egyedül szoktam csapatni, mert az utóbbi időben csak szar krúzaim voltak (úgy júni-júli óta), régi arcok közül már csak Fittiéket látom néha, de sosem tudok rájuk ugrani, mert tele a layer. Na, az egésznek csak annyi volt a lényege, hogy azért igenis változott a színvonal, negatív irányba; a Pepsi twist-es időkben normálisabb volt az idejáró társaság is. Lassan már ott tartok, hogy topik -fav, mert nincs kedvem gyakran 100 hsz-en keresztüli offot, meg hülyeséget átpörgetni. :( -
Norby: Mondtam, hogy paraszt leszek, nem? Akkor csendben szépen nézegess, olvasgass tovább. Na de akkor mekkora paraszt lettem volna, ha az összes levelét bemásolom, pedig kurva jó az összes, szétröhögtem rajta az agyam. Még te is mosolyra húztad volna kicsinyke szád karakteres vonásait (ejjjha!). Azért te is érzed, hogy az isolate-n kívül nincs más, ami magyarázatra szorul, bár szerintem az is egyértelmű, pedig nem vagyok atomfizikus.
Vagy szerinted is egyetemi professzor képzés kell a játékhoz? Naugye, nem. Köszönszépenviszonhallásra!
Ja, ne haragudj, most aztán kurva paraszt leszek, idéznem kell tőled kicsit: "hogy kell használni az isolate-t meg hasonlók" asztaizét, aszta hasonlók szót elmagyaráznád bővebben, hogy mégis mit értesz alatta? Kajak nem vágom, mi a faszt bonyolítjátok a dolgot. Unokaöcsém (8 éves) leül a gép, aztán nyomja sorban a versenyeket, és krúzol is. Csak hát be kellett ugye szólnia valakinek, mert én rohadék, meg mertem említeni, hogy rollizénemtommianeve nem tud egy mondatot sem helyesen leírni. És még én vagyok a bunkó. Hm. Epic fail. Na mindegy. Túlegyszerűsítem a dolgokat? Vagy csak elfogadom, hogy minden úgy működik, ahogy? Gondolkodj te is, és már nem is leszek ennyire ellenszenves neked. Köszönszépenviszonhallásra!
"viccet csinál belőle akkor az bunkóság" így jártam. De most ember! Mi a faszt mondjak erre, aki nem ismeri a balra nyilat? Vagy jobbra, ezen most ne vesszünk össze. Mi ebben a titok? Hm? Sőt, kockának nevez ezért. Hát mi van má? Itt is gondolkozz egy percet. Köszönszépenviszonhallásra!
Dutyi: "Tudod, ha egy számot lenyomsz a shift gombbal együtt, akkor egy speciális karaktert kapsz! Íjjjj bassza meg, ez ilyet is tud?" - ennek mi a jó fasz köze van a játékhoz? Legalább ész érvekkel próbálnál hatni rám, de nem teszed. Pedig hidd el, meghallgatlak. (akarsz beszélni róla?
) Te legalább tudsz írni (bár nem mindig értelmeset ugye), ezért gondolom, hogy megfontolandó lenne, amit írsz. De még mindig nem magyaráztad el ezt a szárnyas baromfis alávevős dolgot, pedig nagyon kiváncsi vagyok a magyarázatodra, komolyan.
Nem flame-elek többet, de ez a válasz nagyon érdekel. És ne az isolate-el gyere, ok? Köszönömszépenviszonhallásra!
-
Na ugye!Ezt előbb is fellapozhattad volna!
Én a témát befejezettnek nyilvánítom!
-
Mindegy én részemről lezárom az offolást nekem nincs kedvem vitázni. -
Én is csak "kiejtés" szerint írtam úgy. Amúgymeg mondtatot nagy betűvel kezdünk... Lehet még ilyet játtszani. -
Ha már annyira helyesen ír itt mindenki akkor tessék.
-
csak kiejtés szerint írtam nehogy azt hidd hogy tudok kínaiul
-
Teljesen igazad van! De ha már itt tartunk akkor: "Én kicsit sem sértődtem meg nem is volt MINN csak a véleményem mondtam." A minn az egy n és nem kettő.
-
Szégyelljem!Így helyes!
-
Állítólag belenyúlnak a fizikába
vagy változtatnak a sebességen kikapcsolják a civileket
...De hát ezeket mindet lehet látni!!!ÉN sem tom hogyan méltóztatik csalni?
Ez a"szárnyai alá vett"ez nagyon állat!Akkor biztos tollas a háta!
-
Azta, hogy te mekkora bunkó paraszt vagy. Nem tudtam kinek irkálok, de inkább ne tettem volna. Phu kúrva mérges vagyok, hogy ilyenre képes egy "ember". Tudod, ha egy számot lenyomsz a shift gombbal együtt, akkor egy speciális karaktert kapsz! Íjjjj bassza meg, ez ilyet is tud?:O:O:O Tévedtem, te már kocka se vagy. Semmi közöd nincs a géphez, analfabétához tudnálak leginkább hasonlítani. Komolyan azt meg, hogy bemásolod a másik privát üzenetét, tanítanod kéne! Ekkora egy bunkó #@#<<>#&Ðä%-t mint te, még nem volt szerencsém megismerni, de úgy látszik most sikerült! Csak gratulálni tudok neked!!! -
Immigrants #89823 Jah oké köszi szépen de nekem mind ha egy 0-val többet írt volna -
Befejezhetnéd mostmár... Ha én pl írok vkinek egy PRIVÁT üzenetet és azt az a személy kiteszi és viccet csinál belőle akkor az bunkóság. Valszeg úgy értette hogy mivel először játszott vele nem tudta hogy pl hogy kell használni az isolate-t meg hasonlók. Ő sem úgy született hogy mindent egyből tudott. Valszeg rájött volna magától is de elmagyarázta neki roll. Én se tudtam nemrég még hogy az isolate pl hogy működik. Na bumm most ettől szégyyeljem el magam hogy ilyet nem tudok? -
Huu húúú vazeg mi van itt. Ezért nem járok én ide, a faq ki van már. Én csak a hsz-eket olvastam, de már igy is ideges lettem! -
carloelsa #89820 Tooooltam neki a driftet :D
-
Stockbauer33 #89819 Sry hogy tegnap hamarabb leléptem de ma este 19.00-tól mehetünk. -
"tudod melyik szám milyen speciális betűt jelöl a billentyűzeten" 
VÁT?
-
Na most egy rohadék, mocskos szemétláda leszek, mert idézek Dutyi hozzám írt leveléből, de ezt nem bírtam ki röhögés nélkül!
Akkó gyüjjön az idézet-e: "Ahhoz hogy te profi kocka vagy és tudod melyik szám milyen speciális betűt jelöl a billentyűzeten, csak gratulálni tudok, de ezt megint nem kérdeztem" - hubazmeg! Szóval az, hogy tudom hogy néz ki a balra nyíl, már kocka vagyok? Akurv@picsába! Ez kibebaszott nagy szöveg! Dögöljek meg, beküldöm a Showder-be. Hihetetlen... -
carloelsa #89816 Jah :) én bought a car :D -
#89806. válasz erre gomb ;) -
Immigrants #89814 Köszi annak aki megvette 
-
Pl. én sem a Rol TDU mindenhatóságában kételkedtem.
Csak ez a kis apróság amit helyesírásnak és Magyar beszédnek hívnak - szóval csak ez nem megy, de ez nagyon nem.
Kár érte, biztos értékes ember. :)
-
carloelsa #89812 Ha rég szúrta a szívedet miért nem hívtál mentőt? jah nem tudod a telefont használni, azt is Rolltól kell megkérdezni? (túl nehéz lehet a matek ugye? a számok...) jah még a mobilszámot sem tudod az már nagy gáz, de ha ilyen régóta szúrta a szívedet (tököm tudja mennyi kb 1 hónap) meg tudtad volna kérdezni az egyik szomszédot vagy akár el is gyalogolhattál volna egyesével a térköveken a kórházba ennyi idő alatt! Mindenre van megoldás, ne mindig a másikat figyeld mikor szúrja a szíved és mindjár meghalsz... ne mindent a neten próbáljatok megoldani Rollal együtt! (van már olyan, hogy a neten gyújthatsz gyertyát Mindenszentek kor) <-- te is ezt csináltad?
Grab "májsztróra" + egy szavazat! "ő viszi a pálmát" :D -
Mielőtt itt félreértések esnének. Nem szeretnék a topic kabalaállatkája lenni. Egyszerűen végiggondolom az itt leírtakat, és reagálok rá, lehetőleg nem paraszt, kurv@anyázós mondatok szerkezetében, hanem kicsit viccesen, átértékelve az előttem írtakat. És tényleg megpróbálom átgondolni, hogy mi okozhat gondot pl. a játék vezérlésében, de egyszerűen nem jövök rá. Ezzel nem lealacsonyítani akartalak Dutyi, hanem rá akartalak világítani arra a tényre, hogy bizony segítség nélkül is boldogultál volna, legyen szó a játék bármely részéről (közben persze már jött a PM, hogy hú de kemény vagyok - Köszönszépenviszonhallásra). Nem akarok én senkit megbántani, úgyhogy Dutyi bácsi, te se harizz rám, mer öngyi leszek (i love pink - vagyis 40% magenta - DTP-sek értik)!
Na megyek dolgozni, mer jómuknásembör vagyok-e. Szóval nem akarom én magamat túlszárnyalni, meg ilyen rivaldafényre sem vágyom, csak ember, gondolkodj el azon, amit írsz. Én megteszem. És te?
-
#89810 Hát ez most nem ütött annyira,de ezt se tudnám túlszárnyalni.:D
Szóval akkor eddig 1 szavazat Roger beszólásaira
-
Köszönszépenviszonhallásra! 

asszem neked kell a pia, mert így sokkal jobb az irományod. na majd a legközelebbi guruláskor is tessék inni :D -
"Nem tudom miért fikázza mindenki szegény roll-" - te nem olvastad a hozzászólását? Attól, mert segítőkész, még megtanulhatni szépen, helyesen írni, fogalmazni.
Na te is várgyá-e, ez most úgy ütött, mint a tegnapi pálesz: "segített a játék használatában" - WTFFFFFFF?????? Mi a jó büdös francot kellett a játék használatában segíteni? Most komolyan! Amikor kezdtem, nem volt kormányom. Jobbra nyíl = jobbra megy a verda, balra nyíl = balra megy (most a többit nem írom le, remélem ezzel azért érzékeltettem a rendkívül bonyolult, és áttekinthetetlen irányítási rendszert). Térkép, hüle pontok világítanak, oda viszem a csotrogányt. Most magyarázd meg nekem azonnal, melyiket nem értetted. Köszönszépenviszonhallásra! Ja.
"Az az egy biztos, hogy neki köszönhetek egy csomó dolgot, például, amikor legelőször játszottam sok magyar szart a fejemre" - gyááááááaááá! Na ez a legértelmesebb, ami eszembe jutott eme frappáns irományod szószerkezeti összetételéről (ezt honnan a francból vettem?). Neki köszönhetsz csomó dolgot. Aha. Értem. Elmondta, hogy kell berakni egyesbe a gépet? Vagy mi? Szartak a fejedre a magyarok? Hát az az igazság, hogy én sem gondoltam volna, hogy van olyan ember, akinek fejtörést okoz ez a játék. Ezt is magyarázd el azonnal. Köszönszépenviszonhallásra!
"míg ő a "szárnyai alá vett" és segített a játék használatában" - uhh.... Ne haragudj... várjál, majdnem sírok a röhögéstől...
szóval. Na izé-e (és még így is értelmesebbet írtam, mint roll30izé barátunk, ez a kemény, nem a faláb).
Az irományom tükrében (tudod, a játék böszme nehézségeire utalva) kérem kaccsojja ki!
. Kész. Köszönszépenviszonhallásra!
"Van az a mondás, hogy jobban jártál volna ha csendben maradsz." - amikor a hóhért akasztják, az megvan? (roll30: nézd meg gógölben) Remélem kened-vágod-fogod-érzékeled-érted-kapázod-karcolod a témát. Ha nem, majd leírom neked bővebben, egy szavadba kerül (meg a végén egy írásjelbe). Köszönszépenviszonhallásra! -
Én nem folytatom tovább, csak elmondtam ami már régóta szúrta a szívemet. A kérdésekre megtalálod a választ a hozzászólásomban, vagy ha nem gondolkodj el... -
carloelsa #89806 Szijó megvettem! amúgy az nem 5160 km hanem csak 516 km!
Dutyi! Ennyire érdekellek hogy folyton figyelsz? Mikortól figyeled a topicot? Mert tudod lettek hszk törölve! rollt nem is ismerem/ismertem és egyszer csak mindenkit lefikázva bejön és Grab megmondta az igazat! Fáj az igazság vagy te is ilyen vagy? És tudod tisztában vagyok vele hogy ki a főnök! Usamen "újélet" nevű ember! És azt hiszem nem én voltam kurvára sértő ezzel a roll gyerekkel hanem más! Neki nem mersz szólni? mert én 14 vagyok ő meg 24? te meg nem tom mennyi? -
"már attól ideges leszek, ha csak meglátom az avatarodat" 

én nem persze
-
Nem tudom miért fikázza mindenki szegény roll-t, de nem is akarom tudni. Az az egy biztos, hogy neki köszönhetek egy csomó dolgot, például, amikor legelőször játszottam sok magyar szart a fejemre, míg ő a "szárnyai alá vett" és segített a játék használatában.
U.i.: Már régóta figyellek dozoo, és már attól ideges leszek, ha csak meglátom az avatarodat. Az a legnagyobb gond, hogy azt hiszed magadról te vagy itt a főnök, közben k**vára de nem. Van az a mondás, hogy jobban jártál volna ha csendben maradsz. Szerintem fogadd meg! <<<Bocsánat, de már nem bírtam magamban tartani! -
Immigrants #89803 Sziasztok!újra visszatértem a játékba és csináltam egy nagytakarítást a garázsba.Az autóm többségét (amiből 2 van 1000-ért adom)de van egy Ascari kz1 amit max áron adok hogy mégse legyen nagy a veszteség.Valakinek akinek van pénze megvenné tőlem? 5160 km van benne 3-mas tuning és sötét asszem fekete színű -
És ezennel meghírdetem a következő játékot, mindenki szavazhat a hónap hozzászólására, vagy ennek elkövetőjére.
VÁT?