-
"Nem tudom miért fikázza mindenki szegény roll-" - te nem olvastad a hozzászólását? Attól, mert segítőkész, még megtanulhatni szépen, helyesen írni, fogalmazni.
Na te is várgyá-e, ez most úgy ütött, mint a tegnapi pálesz: "segített a játék használatában" - WTFFFFFFF?????? Mi a jó büdös francot kellett a játék használatában segíteni? Most komolyan! Amikor kezdtem, nem volt kormányom. Jobbra nyíl = jobbra megy a verda, balra nyíl = balra megy (most a többit nem írom le, remélem ezzel azért érzékeltettem a rendkívül bonyolult, és áttekinthetetlen irányítási rendszert). Térkép, hüle pontok világítanak, oda viszem a csotrogányt. Most magyarázd meg nekem azonnal, melyiket nem értetted. Köszönszépenviszonhallásra! Ja.
"Az az egy biztos, hogy neki köszönhetek egy csomó dolgot, például, amikor legelőször játszottam sok magyar szart a fejemre" - gyááááááaááá! Na ez a legértelmesebb, ami eszembe jutott eme frappáns irományod szószerkezeti összetételéről (ezt honnan a francból vettem?). Neki köszönhetsz csomó dolgot. Aha. Értem. Elmondta, hogy kell berakni egyesbe a gépet? Vagy mi? Szartak a fejedre a magyarok? Hát az az igazság, hogy én sem gondoltam volna, hogy van olyan ember, akinek fejtörést okoz ez a játék. Ezt is magyarázd el azonnal. Köszönszépenviszonhallásra!
"míg ő a "szárnyai alá vett" és segített a játék használatában" - uhh.... Ne haragudj... várjál, majdnem sírok a röhögéstől...
szóval. Na izé-e (és még így is értelmesebbet írtam, mint roll30izé barátunk, ez a kemény, nem a faláb).
Az irományom tükrében (tudod, a játék böszme nehézségeire utalva) kérem kaccsojja ki!
. Kész. Köszönszépenviszonhallásra!
"Van az a mondás, hogy jobban jártál volna ha csendben maradsz." - amikor a hóhért akasztják, az megvan? (roll30: nézd meg gógölben) Remélem kened-vágod-fogod-érzékeled-érted-kapázod-karcolod a témát. Ha nem, majd leírom neked bővebben, egy szavadba kerül (meg a végén egy írásjelbe). Köszönszépenviszonhallásra!