N%C3%A9vtelen-1.png
  • Roger6
    Norby: Mondtam, hogy paraszt leszek, nem? Akkor csendben szépen nézegess, olvasgass tovább. Na de akkor mekkora paraszt lettem volna, ha az összes levelét bemásolom, pedig kurva jó az összes, szétröhögtem rajta az agyam. Még te is mosolyra húztad volna kicsinyke szád karakteres vonásait (ejjjha!). Azért te is érzed, hogy az isolate-n kívül nincs más, ami magyarázatra szorul, bár szerintem az is egyértelmű, pedig nem vagyok atomfizikus. Vagy szerinted is egyetemi professzor képzés kell a játékhoz? Naugye, nem. Köszönszépenviszonhallásra!

Ja, ne haragudj, most aztán kurva paraszt leszek, idéznem kell tőled kicsit: "hogy kell használni az isolate-t meg hasonlók" asztaizét, aszta hasonlók szót elmagyaráznád bővebben, hogy mégis mit értesz alatta? Kajak nem vágom, mi a faszt bonyolítjátok a dolgot. Unokaöcsém (8 éves) leül a gép, aztán nyomja sorban a versenyeket, és krúzol is. Csak hát be kellett ugye szólnia valakinek, mert én rohadék, meg mertem említeni, hogy rollizénemtommianeve nem tud egy mondatot sem helyesen leírni. És még én vagyok a bunkó. Hm. Epic fail. Na mindegy. Túlegyszerűsítem a dolgokat? Vagy csak elfogadom, hogy minden úgy működik, ahogy? Gondolkodj te is, és már nem is leszek ennyire ellenszenves neked. Köszönszépenviszonhallásra!

"viccet csinál belőle akkor az bunkóság" így jártam. De most ember! Mi a faszt mondjak erre, aki nem ismeri a balra nyilat? Vagy jobbra, ezen most ne vesszünk össze. Mi ebben a titok? Hm? Sőt, kockának nevez ezért. Hát mi van má? Itt is gondolkozz egy percet. Köszönszépenviszonhallásra!

Dutyi: "Tudod, ha egy számot lenyomsz a shift gombbal együtt, akkor egy speciális karaktert kapsz! Íjjjj bassza meg, ez ilyet is tud?" - ennek mi a jó fasz köze van a játékhoz? Legalább ész érvekkel próbálnál hatni rám, de nem teszed. Pedig hidd el, meghallgatlak. (akarsz beszélni róla?) Te legalább tudsz írni (bár nem mindig értelmeset ugye), ezért gondolom, hogy megfontolandó lenne, amit írsz. De még mindig nem magyaráztad el ezt a szárnyas baromfis alávevős dolgot, pedig nagyon kiváncsi vagyok a magyarázatodra, komolyan. Nem flame-elek többet, de ez a válasz nagyon érdekel. És ne az isolate-el gyere, ok? Köszönömszépenviszonhallásra!