107666
-
jokerdes #93656 Én 190 cm vagyok, akkor lehet nem is rám találták ki!
-
-
jaddz8 #93654 De hiszen az anyukámé!!
-
Másnak még olyan fostalicskája sincs....
-
jaddz8 #93652 Mütyi volt a japán autó bolond nem én, de ha már így Honda, akkor nekem egy ILYET volt alkalmam vezetni, ugyanezt a 2.2-es dízelt (a dízel csak 2.2-es motorral van) és valami félelmetes nyomatékot produkál. 40-nél beraktam 3-asba, 140-ig bele voltam szorulva az ülésbe. Menetteljesítményekre nem mondhatok panaszt, esztétikailag is jó, kényelmes is, minden kézreáll, minden amit fel tudok hozni negatívumként, hogy hátul a fejteret nem rám (185cm) találták ki, a kerékzajon még lehetne mit tompítani, és továbbra sem preferálom túlzottan a digitális műszerfalat. Hosszútávon megelégszik 5.5-6literes fogyasztással, vasárnapiasan le lehet vinni 5-re is. Szal összegezve jó cucc nagyon, kicsit szeptikus voltam vele, de kellemesen csalódtam.
Megígértem már egyszer, hogy csinálok egy Fiat Punto SX60 1.2 0-100ig videót, de ehhez az kéne, hogy legyen valamivel melegebb, az útról söpörjék fel a sót, mert nem lehet normálisan elindulni, meg kéne valami felvevőalkalmatosság ami sötétben is működik.
Amúgy nem vagyok Putó párti, se fan, v ilyesmi, de jó vezetni ezt a fostalicskát is :) -
Úgy ahogy mondod! :) -
ÁMEN xD -
Szia!
Én úgy tudom, nincs X-BOX emulátor PC-re, de persze ez nem jelent semmit. -
Bocsi elszúrtam az egyik linket kétszer tettem be! -
Ha nem gond, ide ebbe az autó témába én is beleszállnék, szintúgy csatlakozom jaddz barátomhoz, japán szerelem. 1. amit nekem jelent egy autó nekem. most legyen az bármi, munkáim során hála istennek sok fajta autót vezettem, Francia, Német, Japán, Svéd. felsorolnék 1-et 2-t, Toyota:1.6 Corolla verso, Hiace 2.0TDI a muka autóm jelenleg is (CÉGES), BMW: 525-ös, Citroen: c4 coupe sport változat 1.6 VTR, Peugeot 107 1.0 3hengeres toyota motor, Volvo: S40 S60 és a jóöreg 343-as automata. Honda: Civic VTI EK9, és civic Typer. röviden mindeggyik nagyon jó, DE, citroen: sokat eszik (MINDIG) nem látni ki az (A) oszlopon se hátul, csendes, és gyenge. Peugeot: amilyen csunya és nőies, ku..a jó vezetni, 170-ig van órázva és ki is viszi végig, hosszúak az áttételek, jobban megy mint a citroen de nem gyorsabb,
Toyota: hát amit kifizetnek érte az emberek, azt meg is kapják, megbizható, biztonságos, de fáj benne a hátam, és himbálódzik a szélben a magassága miatt. Hyace: hát inkább nem mondok semmit :D Volvo:Na ez nagyon jó autó, iszonyúan jó érzés ahogy fekszi az utat. mintha ágyban feküdnél. a többi ugyan az mint a toyota corolla, csak nem himbálódzik. És végül Civic Typer: ez számomra történelem ez az autó, Őrült, nem normális, bitang dög. ha nem vagy észnél (meghalsz. Persze ez minden autóra vall). Ez az autó 200 lovas, és csak azt mondja minden váltás elött 5200Rpm alatt, hogy MÉG MÉG nyomjad tovább, 5300-nál megszólal a dobszó, és jönnek a fúvósok. Ez a motor számomra zenél, ezt fel nem birom fogni hogy ez az autó milyen jó érzést ad az embernek mikor lepadlózza. Középen a műszerfalban a váltó, eszméletlen jó váltani vele, kéznél van. Amikor eléri a 8300-at, na az a mámor. Nekem ez az autó iránti szerelem. Nem az hogy oly 10 millás autóm van, vagy hogy van egy menő autóm ami szarrá van tuningolva, legyen az kivül, belül, és akkor ha meglátok valakit ismerőst az utcán akkor dzu... padló ami kifér a csövön. Nekem csupán ennyi. nem kell azt 260-ig kihúzatni, úgy is csattansz, ha meg nem akkor meg mosolyoghatsz a fényképezőgépbe. (TRAFI) 1-2-3 padló vissza a gázról a lábad és hallgatózol. NA EZ AZ AUTÓ IRÁNTI SZERELEM.
ÉS akkor itt 1-2 videó, hogy tudjátok miről beszélek!
Gyorsulás
GyorsaságGyorsaság és zene!!!!!! -
ronaldo86 #93646 hello...TUDOM H EGY KIS OFF DE CSAK ANNYIT SZERETNÉK KÉRDEZNI H MEGLEHT OLDANI VHOGY(emulatorral)VAGY VHOGY H MENJEN AZ XBOX 360-AS JÁTÉK A GÉPEN?????előre is kösz a választ
-
Mi ez az 1.68? -
USAMEN POWER #93644 93553
Annyit még hozzáfűznék, lehet hogy rossz packot szedtél le. -
eeloz #93643 mert van az h feltelepítettem a megapackot de az autok nincsenek benne a játékban?
-
jaddz8 #93642 Idézek még a leírásból "Requires Djey's Magicmap or 1.67 patch"
az 1.67-et ITT találod -
akos #93641 Leszedtem, de azzal sem ment... Lehet, hogy kellene a játékhoz patch??? -
Tedd fel a magic bnk.map-ot. -
akos #93639 Az addig érthető is, de hiába csinálom meg így, akkor is kidob a game, és arra nem tudok rájönni, hogy miért... -
Asszem Corvett-ből nincs 4,7 L-es motor (de én nem értek hozzá sajnos). Hangra meg mindegyik V8-as ilyen. -
jaddz8 #93637 azért vannak a readme fájlok... 
---------------------------------
Step1: Download .rar.
Step2: Decompress on your pc.
Step3: Double click on "1 PREPARE" folder.
Step4: Then double click on "Rims black.bat" or "Rims white.bat", a new window open, press "Enter" to quit.
Step 5 : Choose your version of exhaust by clicking on ONE of the three files available.
Tehát:
-------
1. -Letöltöd
2. -Kicsomagolod
3. -Megnyitod a PREPARE mappát
4. -Dupla katt a Rims black.bat-ra, vagy a Rims white.bat-ra, attól függően, hogy fekete avagy fehér felnit szeretnél.(black=fekete / white=fehér) Aztán megnyílik egy új ablak, ott ENTER-t nyomsz.
5. -Kiválasztod a neked tetsző kipufogót a 3 közül, hogy melyik fájlhoz melyik kipufogó tartozik ez TDUcentral-on prezentálva van képekkel. Dupla katt azon amelyik szimpi, új ablak feljön, ENTERT nyomsz.
6. -Visszamész az INSTALL mappába, dupla katt a GSXR1000_K9.exe fájlon, feltelepíted.
7. -Ha ez megvan, a LOGOS mappában a LOGO.exe fájllal ugyanezt.
8. -Kész, élvezd. -
akos #93636 Helló mindenkinek!!!
Valaki használja a TDU-ban a GSX-R 1000 K9-est??? Ha igen, az tudna nekem segíteni, hogy hogyan kell telepíteni, mert engem folyton kidob a játék. A segítséget előre is köszi. :) -
Bencemomo #93635 Köszi szépen Stockbauer!
-
Stockbauer33 #93634 Ez nekedment Bencemomo -
Stockbauer33 #93633 Van egy korrekt tag fent a szigeten (Marcihusi) ő a CLK-ra tette,illetve módolta az E92 M3 fizikai adatait.Vagy keresd őt a szigeten és biztos segít vagy itt írj privátba a SeanJrRussel-nek és megpróbál neked segíteni ha szépen megkéred.Nekem csinált egy majdnem tökéletes CLK GTR-t 4 kerékmeghajtással meg kicsit nagyobb végsebességel de megszóltak a szigeten hogy hogyképzelem hogy megelőzöm a bika vasakat/Saleen-Königs/.Ezért visszatettem az eredeti fizikát viszont mostantól max a civilekkel gurulgatok mert a magyaroknál úgy elröppent az egó hogy lassan kérvénytkell benyújtanom hogy felmehessek a szigetre.Tiszta szégyen ami fentvan.Szal keresd a Marcit és hivatkozzrám
-
#93632 Uhh, de jó hogy belinkelted! 
Grabowszki: Nem vagyok én befásult. Igaz elvetemült szinten imádom a japán kocsikat, azokból is főleg a Nissanokat. DE le kell szögeznem hogy szinte minden sportkocsiért oda vagyok gyártmánytól független, amelyik 250 ló felett van hátsó vagy összkerekes, azt csak szeretni lehet! Na jó azért a francia autókat egytől eggyig utálom, meg a fiatokat és egy kicsit az alfákat
-
1.68-ig kell patchelni? -
Bencemomo #93630 Sziasztok! Lenne egy kérésem! Nem tudom megcsinálni a BMW M3 E46 -osomat a TDU Performance editorral mert nem tudom mit kell beállítani hogyan. Arra kérnélek benneteket hogyha valamelyikőtök márt megcsinálta annak az autónak a teljesítményi statisztikáját felrakná a TDUPE ban készült M3-asnak a képét az sg-re? Köszönöm előre is! -
Stockbauer33 #93629 A múltkor kerested ezt a módot most bővült és jobb a letölthetőség
-
nyomjadnekkiii #93628 ááá ez nagyon vagyány, de nem jobb ha csinálsz magadnak? E30 m3 gurulás??22:00-kor audiszalon-tól? -
És amúgy ha game.co.ukról megrendelem a megapackot az csak a pack?A gém nincs benne?Vagy ha az 576ban vagyok és van mind2ből akkor meiket vegyem?:O -
Honnan tom leszedni a Car packot.
Mer az eredeti oldalról csak úgy lehet ha meg veszem.?!
Vagy anélkül is?
([VAN HOZZÁ SERIALOM]) -
Visszatértem! 
Gondolom qvára nem hiányoztam
-
Szép ülés:D De egy ilyenre biztos nincs pénzem sajnos.Pedig biztos nagyon jó lehet ilyennel "vezetni". -
Stockbauer33 #93623 Üléssel vagy anélkül? -
Hol a legolcsóbb most a G25?És ott mennyi?(illetve milyen kormányt éri meg venni a TDUhoz?) -
Az de kemény
-
Miért kell mindig ez az erőfitoktatás???
-
USAMEN POWER #93619 YEAH !! -
USAMEN POWER #93618 Amúgy Corvetteből lopták a motort ?? :DD -
USAMEN POWER #93617 Gondoltam én is beröfögök valamit a témába... Túl stresszes vagy, és üldözési mániád van. Ez a magnézium hiányának a jele !