Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A faq -t olvasgasd is néha !

Töltsed le az 1.66-os patchet, felteszed és menni fog 😄

94mike
Off:
mikor tölti be a tdu szervert,írki egy olyant,hogy NEW testDrive Unlimited download stbstbstb..és akkor be adja a hivatalos oldalt:| mi lehet a hiba? töltsekle valamit? tök alap a játékom.

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

JohnnyNapalm
ha tudnád hogy mellélõttél most 😄D

somdav95
Az hogy 95-s vagyok, nem jelent semmit, igazán leállhatnál most már, mert senki nem veszi a humorod, egyedül szét barmolod a topikot, és én nem szeretnék vitázni, szóval szia 😊

Te is 95-s vagy? <#integet2> nah ez... én nem állva szoktam írni...

somdav95
leülhetsz...

<#rinya><#banplz>

JohnnyNapalm
nem

94mike
De amikor beszaggat,akkor nem vágle multiról?:/

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

JohnnyNapalm
nyugodtan lehet tolni multiban, ugyanúgy fog menni ott mint single-ben

94mike
Warezolt játék alatt azt értetted,hogy a játékom nem eredeti,nem??
mert az eredeti,ak single playerban játszok,mer az új gépemben meg halt pár cuccos áram szünetek mijat,így a régibõl van át pakolva pár dolog,és így a minimális rendszer követelményeknek nem felel meg,felsem enged multira..single-banis szaggat néha.

JohnnyNapalm
???

94mike
Eredeti a játékom,de a RAM nem felelmeg,meg még 1-2 cucc,és nem birok fel menni multiba..majd karira ki lessz cseréllve a gépben ezaz..

Falkon
Hát honnan tudjam?

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

JohnnyNapalm
hát nem?

Falkon
Miért warez van neki?

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

JohnnyNapalm
warez játékkal csak ne próbálkozzon feltenni semmit

adamfesto
Most szerintem mindenki felrak egyet. 😊

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Falkon
Rakj fel egy Piros A3-as Audit , 1 km-rel , 7 milláért.
Nem sokára felmegyek , megveszem és lesz pénzed.

94mike
<#idiota> nincs pénz jobbraxDD

Majd tolhatsz képeket.<#kacsint>

adamfesto
np

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Azért egy kicsit tényleg visszafoghatnád magad.
Elhiszem, hogy poénnak szántad, de nem hiszem, hogy ha szemtõl szemben beszélgetnél az Ádámmal, akkor ezt el merted volna sütni. Gondold át azért még egyszer mielõtt leírsz valamit.

Na lejött végre <#wow1><#wow1><#nyes>.Remélem ma már ugyan azt látom a szigeten mint pl most az ablakon kinézve.Még 1x nagy köszönet érte <#worship><#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

[HUN]FaTaL
Mijezafos?<#idiota>

http://goo.gl/gd6Zi5

94mike
<#vigyor>

kössz

somdav95
faq

fasza, PC-re nem jön? 😞(((

jól látom, PC-re viszont már tudnak új kocsikat belemoddolni a játékba? akkor végül is ezeket utolólag nem lehet belemoddolni?
honnan szeditek a plusz házilag moddolt kocsikat?

[HUN]FaTaL
Test Drive Collection Volume 6 – 350 Points (GBP 2.98 / EUR 4.20)

This latest pack offers six cars for your 350 Points, all of which must then be purchased from the dealers using your in-game money. For fans of cut-and-pasted lists, the cars are: Nissan 350Z Roadster 2004, Audi A4 Touring Car, Cadillac Sixteen, Dino 246 GTS, Triumph Dayton 995i, Pontiac Solstice and – ooooh – the Lamborghini Diablo GT. The Nissan Roadster is also available as a separate freebie download, for the financially challenged.

http://goo.gl/gd6Zi5

Üdv kollegák!
Most tudtam meg, hogy a PC-és carpack jó pár kocsival kevesebbet tartalmazott, mint a konzolos plusz kosik.
Valaki le tudná írni, melyek pontosan ezek a kocsik, amik a PC-és pluszkocsikban nem voltak benne?
Kösz!

Hoppá. Most van egy új LinkSys WRT54GC routerem, elindítottam a tdu-t, és egybõl beadja a playereket, senkise szakadt, és a kapcsolatom fajtájának a kiválasztásán kívül semmit nem állítottam.

Az asus routerrel meg 6 órán át nem sikerült 1rõl 2re jutni... <#boxer>

Szép képek <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ohhh az asszony kitolja a mágneseket? értem 😄

adamfesto
Telljessen igazad van! Intézkedem.
Nem akarok minden irányba mentegetõzni, pl. a fórum bannerja is az én saram még, de minden percben jöhet a baba, és nagyon rajta vagyunk a készülõdésen.
De intézkedem!!! megkeresem a felelõst......

jaja te Kínai! xD Hol lehetnek azok a mágnesek <#fejvakaras>

Falkon
Mulli86 nagyon szépen köszönöm.
Legyen karácsonyi ajándék.

adamfesto
Nááájsz itsz pikcsör, mály lávli Ferrári!

laci 700
remélem most jó lesz...

Törölt felhasználó
Falkon barátunknak illetve akinek még szüksége lenne a megapackra, annak leszedtem a dvd-rõl és feltöltöttem erre a data.hu-ra. Nem tudom meddig marad fent, de addig fogyasszátok egészséggel.<#wink>
Ja betudhatjuk kari ajándéknak is vagy megkésett mikura szeretnétek?<#hehe>

zip01
zip02
zip
Törölt felhasználó
Jaja, de lehet hogy sokadszórra, is rosszat küldenek majd. AMÚGY MEG FAKJÚ!<#beka2>
somdav95
áááh. köszi 😊

egykérdés fiuk, ( mielõtt elküldenétek a ku*vaédesanyukámba, igen, elolvastam a faq-t) az a hiba, hogy a tdu gold kiadásnál rossz serial kódot raktak bele a játékba, és kérni kell újat egy e-mail-en, az még fenn áll?

Tomika001
Nekem bejön ez a kép! <#vigyor5>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

JohnnyNapalm
Na mi a helyzet Roger6 karácsony elõtti krúzával?

somdav95
az opel honnan van? nemtalálom..

bertino
ffúúújj..

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

:?DD én gondoltam volna. Szerintem egyértelmû !

Folyamatosan mennek fel a megauploadra, ha ott nem megy, akkor azért, mert sokan szedik. Próbáld többször. Eszméletlen mennyi ember van egész nap a topicban, nem gondoltam hogy ennyi embert érdekel..