Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mikor tölti be a tdu szervert,írki egy olyant,hogy NEW testDrive Unlimited download stbstbstb..és akkor be adja a hivatalos oldalt:| mi lehet a hiba? töltsekle valamit? tök alap a játékom.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
mert az eredeti,ak single playerban játszok,mer az új gépemben meg halt pár cuccos áram szünetek mijat,így a régibõl van át pakolva pár dolog,és így a minimális rendszer követelményeknek nem felel meg,felsem enged multira..single-banis szaggat néha.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Nem sokára felmegyek , megveszem és lesz pénzed.
Elhiszem, hogy poénnak szántad, de nem hiszem, hogy ha szemtõl szemben beszélgetnél az Ádámmal, akkor ezt el merted volna sütni. Gondold át azért még egyszer mielõtt leírsz valamit.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
jól látom, PC-re viszont már tudnak új kocsikat belemoddolni a játékba? akkor végül is ezeket utolólag nem lehet belemoddolni?
honnan szeditek a plusz házilag moddolt kocsikat?
This latest pack offers six cars for your 350 Points, all of which must then be purchased from the dealers using your in-game money. For fans of cut-and-pasted lists, the cars are: Nissan 350Z Roadster 2004, Audi A4 Touring Car, Cadillac Sixteen, Dino 246 GTS, Triumph Dayton 995i, Pontiac Solstice and – ooooh – the Lamborghini Diablo GT. The Nissan Roadster is also available as a separate freebie download, for the financially challenged.
http://goo.gl/gd6Zi5
Most tudtam meg, hogy a PC-és carpack jó pár kocsival kevesebbet tartalmazott, mint a konzolos plusz kosik.
Valaki le tudná írni, melyek pontosan ezek a kocsik, amik a PC-és pluszkocsikban nem voltak benne?
Kösz!
Az asus routerrel meg 6 órán át nem sikerült 1rõl 2re jutni... <#boxer>#boxer>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem akarok minden irányba mentegetõzni, pl. a fórum bannerja is az én saram még, de minden percben jöhet a baba, és nagyon rajta vagyunk a készülõdésen.
De intézkedem!!! megkeresem a felelõst......
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Legyen karácsonyi ajándék.
Ja betudhatjuk kari ajándéknak is vagy megkésett mikura szeretnétek?<#hehe>#hehe>
zip01
zip02
zip
egykérdés fiuk, ( mielõtt elküldenétek a ku*vaédesanyukámba, igen, elolvastam a faq-t) az a hiba, hogy a tdu gold kiadásnál rossz serial kódot raktak bele a játékba, és kérni kell újat egy e-mail-en, az még fenn áll?

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!