107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Opelfan
    Megvenném ha meglehetne, de nem találok olyan helyet a neten, ahol megrendelhetném, most jutottam oda hogy kitudtam próbálni a game-et, és nem azért osztottam itt senkit mert nektek eredetiben van meg hanem mert úgy kezelnek mint valami söpredéket. Legtöbb game-em eredeti, erről lemaradtam, mit tehetek én arról, hogy nem árulják már ezt a szart???
  • BalanceArt
    Nekem még megvan a régi verzió a Megapack nélkül, megveheted ha akarod. Amúgy ide olyanok járnak, akik áldoznak arra, amivel játszani akarnak. Ezért csaptad ki a biztosítékot.
  • Kisbundi88
    Már a tescoban sem lehet?
  • Opelfan
    Már sikerült megoldani mert segített valaki, de hol lehet ezt megvenni? Nem is találom már sehol vagy csak közel 8 rugóért...
  • BalanceArt
    Arra akart célozni, hogy vedd meg. A warez itt OFF. Fent olvashatod.
  • [HUN]FaTaL
    Offtopic...
  • carloelsa
    Wááá de szééép :D

• USAMEN POWER
    Nekem a fél nappal ezelötti (vagy több) mappot beadja egyből. :D
  • SeanJRRussel
    Be van halva az egész map már 2 napja FRIEND-LIST és CLUB MEMBERS nem működik néha az ALL PLAYER se ad be senkit.
  • USAMEN POWER
    Dehogynem ! Te jelenleg is a keleti félszigetnél a nagy autópályán cruiseolsz, egy jó nagy társaságban. :D Nevetséges a helyzet a map nélkül am...
  • Gibor
    Az a R33 kell nekem! [nyálcsorgás]
  • USAMEN POWER
    Szerintem egy fölösleges vita a semmiről, tudja legjobban szétbasszni egy fórum hangulatát.
    A válaszokat elküldtem privátban, itt a téma lezárva !! #94486, #94490, #94506, delete !
  • BalanceArt
    Hali! Nálatok nem döglött meg a térkép? Egy napja mindenkit ugyanabban a pozícióban mutat, csak véletlenül tudok barátokra akadni.
  • SeanJRRussel
    Hát nyomhatnának egy kört szinkronban Ken Blockal BTW jól összefirkálta az utat

Aki tudna nekem autón kisebb nagyobb módosításokat csinálni az kérem PM ben jelezze már...
  • Zsolesz089
    Egy élmény volt Peti bácsi remélem megyünk még egy pár km t az importokkal

• holecsko10
    Köszi zsolesz az esti gurulást.

• Stockbauer33 #94524
    Úgykaptam .Megkönnyeztem
  • Stockbauer33 #94523
    Várunk 21.20 ig
  • Stockbauer33 #94522
    Setleg 21.00kor az északi golfpályánál a körforgalomnál.Ha már ott vtok akkor a kereső bead
  • Stockbauer33 #94521
    Nemtudtunk oda menni de vhogy keressetek az all playerbe.Fent rohangálunk a (:F :F)haverunkal
  • bazso29
    Nálam az is rossz. Nem látok senkit.

Módosítottam az fx.init megint, szerintem jobbak lettek a távolabbi fák, letölthető a szokásos helyen.
  • marcihusi
    Ha valakinek van kedve gurulni, jöjjön a kráterben lévő házhoz. Óra 20-ig várom az érdeklődőket.
  • Stockbauer33 #94518
    Keressránk az all playerel talán bead vhol mert amúgy halott a barátlista
  • Attila8805
    ezt honnan lehet leszedni?
  • Hoffi
    ezt a szaggatott vonalú utat küld el légyszi PM-ben vagy valahova tedd fel a netre légyszives:)
    Előre is köszi
    #94515: Ugyanez a problémám nekemis:S
  • HUN BECSEHELY
    Hali.Van valakinek egy Imige File,hogy ne keresse a lemezt.Kicsit karcos,és nem olvassa rendessen
  • USAMEN POWER
    Nem rossz videó, de a pengének a zenéje picit erős rá. :)
  • carloelsa
    A Lamborghinisek kiközösítették biztos xD Így a Fordosokat kereste, hátha ők nem közösítik ki xDD
  • bazso29
    Rájöttem, hogy az all players se frissül, egész nap ugyanazokat az embereket mutatja ugyanott.
  • Zsolesz089
    Az betévedt xD
  • carloelsa
    Wáááá de jóóó videjóóó :D De a Ford krúznál mit keres egy Lamborghini? xDD (zöld)
  • Zsolesz089
    Ja bocs az első még a régi
  • Zsolesz089
    Itt van a GIOC Best Of videója köszi skacok

+
    Megjöttek az új gögők a sky ra :P

• Stockbauer33 #94507
    A Seanal itt szenvedünk mert 5percenként szétdobál ez a fos.Szétrobbanok hogy milyen szar mostanába a szerver.Neked meg aztán nemkell ecsetelnem.De miért pont 7végén?
  • bazso29
    Valószínűleg nem, mert külön öltözteti fel, én pedig nem tudok programozni(tdu-ban). De majd megpróbálok valamit okoskodni vele, most inkább gurulnék. Merre vagytok? Nem megy a friend-szűrőm..
  • Stockbauer33 #94504
    megtudod csinálni?
  • bazso29
    Olyat lehet, viszont akkor már jobb, ha a stoppos csajokról szedjük le a ruhát és rakunk rájuk jobb textúrát.
  • Stockbauer33 #94502
    Mostnézem mitlinkeltélbe
  • Stockbauer33 #94501
    Plakátokra vmi féloldalas alligmeztelen párduc pl?Megálnánk a marcival cigitekerésközbe és pihentetnénk a szemünk egy gyönyörüségen
  • bazso29
    Az a baj, hogy a talaj megszínezi őket mindenhol zöldre és sárgára. Kivéve winter modban. De amúgy is csak elvonnák a figyelmed az útról.