107666
-
Azok mindig, köcsöggyerek lese jön, csak elmegy aludni, előtte meg leparkol XD -
kínaiak pláne :D -
Én is vettem egy lexust azt kibaszott. Lehet hogy ki fog vágni 5 percenként amíg nem veszzük meg a packot a szériál miatt?:( -
oroszok akkor is fent lesznek ^^ -
én délután votlam fent utoljára kb 10 percet. megvettem a lexusokat kivéve a kabriot meg rufbol 3-at utána kivágot mint a taknyot azota meg nyema beengedni mind1 leszarom. menek aludni mert melo :S -
fasza:)
512TR is rulz:)
nah reggel még megpróbálom mikor a kutya nincs fent:))) jó éjszakát srácok -
Nem xD -
Miami Vice
(mondjuk nem ez a típus volt a sorozatban)
jó pixeles, mi? :D -
origi pack? -
Előbb benn voltam, vettem egy RUF-ot aztlevágott, hülyegecitduszerver..
-
punci? most nincs kedvem buziskodni :D probálkozz holnap :D majd ha megy a szerver és kruzolunk ott ugy is mondom hogy "go puncik" :D ugyis ezt szoktam mondani :D -
Én most meguntam a próbálkozást, majd holnap próbálkozok tovább, hátha bővítenek szervert vagy valami történik mostmár holnap! -
tört játék + tört pakk! Nem enged be! miért?
-
peachman #46774 Azért kezd helyreállni a dolog sztem. Nekem nem kapcsolódik le, 2. próbára felengedett és egy orosz partizán rohant belém egy Ferrarival. -
és ha beenged akkor is csak percekig, majd kezdheted elölről...:P -
XD Mekkora szöveged van, meg játékközben is xD te kis punci xD -
Ez már lassan olyan lesz mintha a játéggép elött ülnék és várnám a jackpot-ot hogy bejön-e! Csak itt beenged vagy nem enged ez a nyeremény :) -
Igen, meg!
Nah elvittem próbaútra (a sziget körüli millás versenyen) a lambó roadstert ;) Próbaút közben 6x írta ki hogy szerver nem elérhető :S -
néztem forumon képeket láttam Hemi-t is az már nem olyan rossz :P -
de rendes anyud van! odaadja a nyugdíjját is ^.^ -
mondjuk a BMW-ket nagyon szerettem volna dehát az már az EA tulajdona! De mondjuk nagyon jó lenne szerintem ilyen szar verdák is mint lada meg trabant meg wartburg, meg ilyenek! Trabant Krúz XDXD -
Én nem tudok bejutni. Majd reggel indulás előtt amikor kutya sincs fent úgy 6 óra körül megnézem:) Aztán suliból tájékoztatlak titeket majd. De holnap este nem leszek csak kedden:( -
vagy velorex :D -
Én meg a Ladát :( -
Davetim #46763 Detto, ha csak ez lenne benne, én akkor is megvenném 4 rugóért, feltéve hogy olyan a hangja mint az igazinak.
Egyébként az előbb én is bejutottam, továbbra is pack nélkül. -
"ujabb 20 dollárért :D"
Meg anyám jövőbeli nyugdijáért ..
-
én csak a Lambo Diablot hiányolom amit a boxosok asszem az első vagy a második packban kaptak meg, de a Lexusok kurvajók:) -
Kiírja hogy próbáljam később, dehát én mindig később próbálom de mégse
-
mivel porsche alapbol nincs a gammában így nem is lehet ez benne. nem tudom RUF "verzio" van-e ebből ha van akkor talán lesz majd később ujabb 20 dollárért :D
mondjuk ennyi szünet után lehetett volna több autó is ne mhiszem hogy olyan sokáig tart a lemodellezése az autoknak... a hangal látszik hogy sokat ne mpiszmogtak mert ugyanolyan fos mint az alap hangok :( -
aha, én meg még vagy másik 1000et ;)
amúgy viccet félretéve...
én egy Ural teherautót szeretnék látni a játékba, vagy egy Kamaz-t ;)
milyen móka lenne már egy 4/12 ellen... 60 km/h vs 400km/h :P -
örülj neki én be sem jutok... -
Nem vagyok nagy motoros fun, de ez az új kawa nem olyan rossz! -
franc, végre benn voltam, erre kifagytam :S -
aha nemrossz hír ez most! Remélem megy, mondjuk tényleg jó lenne már egy kis server stabilitás és akkor kiderülne, max utalok :D -
Én ezt a járgányt hiányolom a carpackból.
Porsche Carrera GT
-
XD -
jah -
inkább mondtad volna neki hogy fogja a társait és vitte volna őket nye pázsálusztá! ^^ sto eto ennyi maradt meg az orosz nyelvből bennem. meg kak tyib jázá vut :D -
Na ez egy jó hír.Mert akkor így hátha menni fog tört packal...
Ha meg nem akkor megveszem.Csak lenne már stabil a szerver. -
nem az van hogy nagyon ritkán sikerül bejutni? Épp amikor valaki lejön és a helyére bemész?