Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyat fogok venni 😛
bocs az offért
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
Nem értettem, mit akarsz a füstös képnél, de most már tiszta..<#kacsint>#kacsint>
Én is fotóztam.
1. Fullhouse
2. Tanácsházánál
3. Tóparton
4. Én ott segítem Memphist, ahol tudom
5. Relax
6. Dranesz a mennybõl tekint le reánk..
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
http://9gag.com/gag/5135249
Legalább annyi hogy velünk kruzolsz fotózkodsz satöbbi.
Mondjuk versenyben egy kormányos ellen hát nem tom embertõl függ.
7500Ft asszem?Ennyit meg engedhet magának az ember 1x.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
\"If in doubt, flat out!\"
Remélem elnézitek nekem hogy csak fekete fehérek de úgy éreztem hogy egy fehér luxus kocsit fekete-fehérbe kell bemutatni.
Lássuk hát õket.:

Hát ennyi született köszönöm Tibinek és Bélának a részvételt.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ui.: Szerintetek milyen VGA-t érdemes venni?
Szívenkbül szoltál, Pajtás
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
Én mint gyakori jelenség mind a játékban mind itt is csak annyit mondanék hogy:Rengeteg olyan kocsi van amit szeretne az ember vezetni pláne G25-el.Nemrég vettem az Ascarit.A mai napi g imádom és sok autót is nem csak õt.
Most a barátaimmal tõltöm az idõt és ide-oda megyünk a szigeten versenyzünk baromkodunk driftelünk topspeedezünk és beszélgetünk.
Úgymond egy másik életet élünk amikor belépünk a játékba.
Szép a grafikája a hangok is jók.Mit mondjak még?
7.500Ft-t megér.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Ne ipszilon legyen pliz.
Még 10 perc és jönnek a képek kis türelmet. 😉
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Remélem hogy majd tetszenek. Mindegyik Fekete fehér nem azért mert EMOs vagyok, csak Fehér és feket kocsival tóltuk Tibivel.Egyértelmü hogy ezt választottam.
Na,jóéjt urak, holnap ünnep, ma meg tüntetnek ezerrel pff.
Remélem valami majd változik mert ez katasztrófa.