Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://9gag.com/gag/5135249
Akkor rohanok az 576-ba ,direkt nem vettem meg az én trágya pc-mre
(Intel celerron 2,66Ghz ,1csiga Ram ,gf5600 (128mb ram+sm2.0) ,akkor nálam is futna nem?
http://9gag.com/gag/5135249
(abban az esetben off-topic)
De egyéként procilimites lessz (legkisseb felbontás ,legtrágyább graf ,de szaggatni attól még fog)
Amd Sempron 3200+(1,8GHz)+Ati Radeon 9200(128mb RAM(+1GB RAM
Ezen elmenne a Test DRive Unlimited?
Mert csak akkor szedem le!
írjatok köce csácsá
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Ma nálunk is klubtali lesz pontban 18:00kor.
Én egy Nissan Skylinennal jelenek meg és örûlnék neki ha ti sem valami extravagáns vassal érkeznétek.
Öltöny a mai nap nem szükséges.
Ma tényleg csak cruse és fotózás ill. ha van rá indittatás akkor nyomhatunk egy Skyline versenyt persze HC nélkûl.
Dante:Arra gondoltam hogy lövök pár képet és elküldenék neked egyet kettõt.
Hátha találsz olyat ami tetszik és beteszed háttérnek.
NFS PS Demo ma jelenik meg?
Gamekapocsról le lehet majd tõlteni?
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Na, ha elkészül, ott megtalálható lessz, minden klubtali idõpontja, ami a King Kammehameha hungary klub esetében minden kedd, péntek, vasárnap 18:00 a klub elött.
Tehát, az ünneptõl függetlenül, ma 18:00- kor klubtali, aminek azért gondolkodom az elhalasztásán, mert ma NFS demo, ugye, amit majd kipróbálok én is, aztán jól letörlöm, és szidom az EA-t, hogy nem képes egy jó játokot sem megcsinálni, ismét rókabõr, amitõl rókázni kell....
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Dantéére vagy az enyémre?
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Hol lesz ma a klubbtali? És így fórumon keresztül elnézést kérek Tibi-tõl, csak megszakadt a netem, és nem tudtam csatlakozni 😞
TDU: Andras[hungary] TDU Car: Pontiac Firebird [G] TDU Bike: Ducati 999R [Am]
http://goo.gl/gd6Zi5
Elnézést kérek tõletek amiért nem tudok menni.
Mivel halottaknapja van, ezért a szüleim kitalálták hogy menjünk el a temetõbe és ma intézzük el.<#sir>#sir>
Holnap clubtalálkozó lesz 6 órakkor.
Valaki tudna nekem küldeni NFS Most Wantedes csalásokat?
A Nissan 350Zt szeretném idõ elött megvenni.
Mégegyszer elnézést hogy most szóltam de már indulunk is.
Érezzétek jól magatokat.<#rolleyes>#rolleyes>
TDU:Firo05(hun) TDU favorite car:Corvette Z06
Tudom nem a legjobb képek amatõr vagyok. 😛
De nemgond ez igy egyedi is tõle. 😄
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
Na mindegy ,csak megszerettem volna kérdezni ,hogy hol van ez a cache (vagy mi?) fájl?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
XD
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
Énis ma kértem egy ujat de még nem csinállták meg 😞
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
miért fagy be a játék Hardcore modban mikor online ki akarok lépni a házbol? Az esetek 90 százalékában megfagy a Test Drive fekete ablaknál... 1.66-os verziom van fent. Ha csak simán Countinue-ra megyek és nem Hardcore-ra a játék fõmenüjében akkor nem nagyon tapasztaltam még ezt a problémát. Légyszi segitsetek, tegnap még nem volt ez a probléma, ma jött elõ 😞
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
Hawaii több szigetbõl áll. Tehát én elképzelhetõnek tartom hogy kiegészítõ lemez lesz a TDU2. Szerintem Oahu szigete mellé még betesznek párat(pl: Maui, Kauai, Big Island ...) és az újításokat(idõjárás, off-road stb). A grafikos motor kicsit javul esetleg kap egy DX10 támogatást és kész a TDU2. Ennyi idõ alatt szerintem nem lehet valami egetverõen nagy játékot csinálni.
még 5 hónap van márciusig és semmi kép vagy videó.....
hisz még ezt sem tudtam megszokni, bár remélem ott már lesz Murciélago LP640 meg Diablo is, jah és a Countach-ot se hagyják ki 😊