Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Kellemes idõtöltést.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Andrással
Vantage
Nizmo
Tegnapi krúz
Dante-val, háttérben a pokla készülõben..
Még1 Dante meg én

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
ma nem tudok találkozni veled a szigeten mert elutazok és vasárnap este felé leszek ujra ,de utánna már bármikor tudok menni
megköszönném ha akkor találkozhatnánk
Firo
TDU:Firo05(hun) TDU favorite car:Corvette Z06
lécci segítsetek valami megoldást találni a lefagyásra...
jó játék, játszanék is, de a lefagyás miatt fogom letörölni. eddig nem csinálta.
verseny közben nem csinálja, csak amíg odamegye valahova, egyszer csak megáll, és úgy marad a kép. vagy verseny végén, és amikor kilépek a házból, a test drive feliratos, sõtét kép marad a képernyõn, és nem tudok vele mit kezdeni a reset-en kívûl.
a játékot már ujratelepítettem. nem javult meg.
kíváncsi vagyok, hogy valaki esetleg tapasztalt e már ilyet...
nagyon várom a tanácsokat...
Holnap írok ide is hogy mikor leszek fönt és megbeszélünk egy helyet ahhol találkozhatunk.
Gabó:Sorry de ezzel egy kicsit elkéstem.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
a TDU-ban nem tudtam elköszönni tõletek, ugyhogy akkor itt!
Holnap meg az õszi szünetben többször is fent leszek valoszinüleg, aztán csak hétvégenként.
üdv,
Lamb.
hogyan kerülhetek be?
Holnap akkor elbeszélgetünk és megtárgyaljuk hogy fölveszlek-e.
Kitalálok egy idõpontot és egy helyet vagy fordítva.
Nem tudja valaki a TDU szerver ip-jét, mert akkor talán meg tudnám nézni, hogy mi a baja...
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
ebbe a klubba be lehet még kerülni?
én gurunék veletek rendszeresen, de csak hétvégenként, mert csak akkor érnék rá.
most valakinek nincskedve gurulni egyet?
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Tom Jankins volt a neve.
Az volt vele a probléma hogy csak az látta amit írt akire rá spawnolt.
Az aki meg csak úgy becsatlakozott az kapcsolathibásnak látta.
Hát ennyi.Sorry<#shakehead>#shakehead>
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Csak az nem fér a fejembe hogy mien módon váltak ACE szintû versenyzökké?
Csaltak?
Én úgy tom hogy hibás az online club race.
Dobnak 1 cseppet a grafikán, a földutakat integrálják GPS-be, kiadnak 30 kocsit, esetleg egy két dolog, mint ablaktörlõ, tankolás, digitális müszerek belsõ nézetben is, és ha nagyon ráérnek a klubok közti verseny... Kész is a TDU2!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Pár embertõl mi is megváltunk mivel nyár óta nem láttam õket.
Ezért fölöslegesnek tartottam azt hogy tagok legyenek.
Pacal:Még nem rugtunk ki de (és ezt most nem szidásképpen mondom) én nem tom hogy miért nem érsz rá?
Lajos:Hallotam Danival tárgyaltál a tagsággal ílletõen.
Örömmel látunk a klubban.
Antihero:Arra gondoltam hogy klubon belüli versenyt rendeznék.Rég versenyeztem már HC nélkûl.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s
Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s
Olyan kérdésem lenne, hogy Dodgból csak az az egyetlen nyeszlett viper van egyenlõre vagy csak még nem csináltam meg elég dolgot a játékban ahhoz hogy másikakat is lássak?!
Gondolok itt pl. Dodge Challenger R/T '71 vagy Dodge Charger Super Bee Hemi '71 izomautókra...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A Kamehemeha klub megvált néhány tagjától vasárnap este. Azoktól, akik semmijen aktivítást nem mutattak, neveket nem írok, de egynémelyikük, itt a fórumon aktív...
Sajnos, úgy tünik, a kihívást vissza kell vonnom, (sorry Memphis!) mivel versenyezni tulajdonképp senki nem akart. A klub pedig szerintem arról, és nem csak a krúzolásról szól. Kicsit csalódott vagyok, jó móka lett volna! A klub tagjait kérem, hogy priviben juttassanak el hozzám egy mélcímet, amit naponta olvasnak, mivel ezután a klubtalikat mélben, és nem itt a fórumon szervezem.
Este, 18:00kor pedig lessz egy kis krúz, (klubtól indukunk, járgány mind1!Én, valószinüleg golfal megyek.)ha minimum 6-an leszünk. Ha nem, nem...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Hibaüzi: Failed to connect testdrive server, please check your network status. (fejbõl mondom nem szószerint)