Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
pcg sokmindent írt már,azt is,h.a Crysis demó nem DX10es...<#falbav>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

HUNMemphis
Nem probléma.
Kellemes idõtöltést.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

Memphis !
ma nem tudok találkozni veled a szigeten mert elutazok és vasárnap este felé leszek ujra ,de utánna már bármikor tudok menni
megköszönném ha akkor találkozhatnánk
Firo

TDU:Firo05(hun) TDU favorite car:Corvette Z06

radialeng 1.4 Ezt a progit töltsd le és utána jó lesz. Nekem is ez segített.
c0llect0r
Épp a pcg-s profilomat frissítgetem a mianap ,amikor a kedvenc game-k között megláttam a tdu2-õt...pár pillanat múlva már megis találtam az adatlapját..hm....ezek szerint biztos hogy jövõ tavasszal lessz tdu2....(tudom ,késõn jövök rá de ezt nézzétek)

helo!!

lécci segítsetek valami megoldást találni a lefagyásra...
jó játék, játszanék is, de a lefagyás miatt fogom letörölni. eddig nem csinálta.

verseny közben nem csinálja, csak amíg odamegye valahova, egyszer csak megáll, és úgy marad a kép. vagy verseny végén, és amikor kilépek a házból, a test drive feliratos, sõtét kép marad a képernyõn, és nem tudok vele mit kezdeni a reset-en kívûl.
a játékot már ujratelepítettem. nem javult meg.
kíváncsi vagyok, hogy valaki esetleg tapasztalt e már ilyet...

nagyon várom a tanácsokat...

HUNMemphis
Igen csináltam helyet azok számára akik tényleg játszanak úgy mint TE.
Holnap írok ide is hogy mikor leszek fönt és megbeszélünk egy helyet ahhol találkozhatunk.
Gabó:Sorry de ezzel egy kicsit elkéstem.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

tdu Toyota
jön valaki most driftleni? várom a választ

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Lambo fan
memphis!
a TDU-ban nem tudtam elköszönni tõletek, ugyhogy akkor itt!
Holnap meg az õszi szünetben többször is fent leszek valoszinüleg, aztán csak hétvégenként.
üdv,
Lamb.

Memphis a klubbodbanan van még hely?
hogyan kerülhetek be?

HUNMemphis
Én is hétvégén érek rá.
Holnap akkor elbeszélgetünk és megtárgyaljuk hogy fölveszlek-e.
Kitalálok egy idõpontot és egy helyet vagy fordítva.

Sleepy Bone
Tört verzió van feltéve, csak eredeti keyel, mert nincs meg a cd, viszont nincs crackelve, hanem gabi89 miniimage-t használom +yasu és így neki is müxik... Azt mondod, hogy reinstallal próbálkozzak, vagy töröljem ki a profilokat?

Nem tudja valaki a TDU szerver ip-jét, mert akkor talán meg tudnám nézni, hogy mi a baja...

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

Ugyan azzal a CD-vel kezdtél offline profilt?Mert ha igen akkor azért nemjo.

Sleepy Bone
Nekem csak simán nem akar csatizni rendesen... Tényleg nem volt még senkivel ilyen? :'(:'( Mit lehet csinálni? tök jó van egy eredeti játékom (kb a 2. egész életembe) és nem mûködik... ien nincs

oks amugy én is

Lambo fan
most és nem tom hol, mondjuk a versenypálya bejáratnál mert azt tudom hol van (kezdõ vok még)

lambo fan én jövök szivesen hol? mikor?

Lambo fan
hello,
ebbe a klubba be lehet még kerülni?
én gurunék veletek rendszeresen, de csak hétvégenként, mert csak akkor érnék rá.

most valakinek nincskedve gurulni egyet?

Sérült mentéssel lehetsz ACE, vagy egy router mögötti 4 géppel (2-2 különbözõ klubbéli játékossal) állítólag mûködik, másképp nem.

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

HUNMemphis
Volt egy online ismerõsöm aki routert használt.
Tom Jankins volt a neve.
Az volt vele a probléma hogy csak az látta amit írt akire rá spawnolt.
Az aki meg csak úgy becsatlakozott az kapcsolathibásnak látta.
Hát ennyi.Sorry<#shakehead>

kissadamvikt
én játszom csak nem neten 😄

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Sleepy Bone
Fiúk, senki nem játszik router mögül? PLS help 😊

HUNMemphis
Na ez az!
Csak az nem fér a fejembe hogy mien módon váltak ACE szintû versenyzökké?
Csaltak?
Én úgy tom hogy hibás az online club race.

Dante73
Jaja, sajnos így lessz, hacsak, a TDU2 nem maga a pecs+carpack lessz...
Dobnak 1 cseppet a grafikán, a földutakat integrálják GPS-be, kiadnak 30 kocsit, esetleg egy két dolog, mint ablaktörlõ, tankolás, digitális müszerek belsõ nézetben is, és ha nagyon ráérnek a klubok közti verseny... Kész is a TDU2!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

HUNMemphis
Dante:Igazad van már kicsit uncsi a krúz.
Pár embertõl mi is megváltunk mivel nyár óta nem láttam õket.
Ezért fölöslegesnek tartottam azt hogy tagok legyenek.
Pacal:Még nem rugtunk ki de (és ezt most nem szidásképpen mondom) én nem tom hogy miért nem érsz rá?
Lajos:Hallotam Danival tárgyaltál a tagsággal ílletõen.
Örömmel látunk a klubban.
Antihero:Arra gondoltam hogy klubon belüli versenyt rendeznék.Rég versenyeztem már HC nélkûl.

Pacal17
Memphis ugye még nem rugál ki a klubból?

c0llect0r
Én inkébb abban reménykedek ,hogy azért nincs kárpekk meg patch ,mert vagy tdu2 ,vagy valami mega tdu carpack/peccs lessz....

HTS s3rg1nh00
figyelj,az atari a béta óta ígérgeti a bugok javítását,és eddig nem történt semmi,akkor szerinted carpack lesz?a faszt,majd ha bejelentik az autólistát a 2-höz akkor mondják,h."túl sok munka lett volna vele,de a 2-be már befért,csak meg kell venned"...

hát egy lista szerint lesz.

Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s

HTS s3rg1nh00
nem is lesz
(konzolon esetleg van,de csak pénzért)

az lehet de nem szeretem a mai sport autókat...gumi füstölõs izomautókat inkább 😉

Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s

viper a legjobb
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Dodgból csak az az egyetlen nyeszlett viper van egyenlõre vagy csak még nem csináltam meg elég dolgot a játékban ahhoz hogy másikakat is lássak?!
Gondolok itt pl. Dodge Challenger R/T '71 vagy Dodge Charger Super Bee Hemi '71 izomautókra...

Dante a klubbodba hogyan kerülhetnék be?

Roger6
Ha lenne netem, én biztos mennék. De hát nincs.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

AntiHero
én versenyzek szivesen😊 Unom már a cruizt 😞

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Dante73
Hali!

A Kamehemeha klub megvált néhány tagjától vasárnap este. Azoktól, akik semmijen aktivítást nem mutattak, neveket nem írok, de egynémelyikük, itt a fórumon aktív...
Sajnos, úgy tünik, a kihívást vissza kell vonnom, (sorry Memphis!) mivel versenyezni tulajdonképp senki nem akart. A klub pedig szerintem arról, és nem csak a krúzolásról szól. Kicsit csalódott vagyok, jó móka lett volna! A klub tagjait kérem, hogy priviben juttassanak el hozzám egy mélcímet, amit naponta olvasnak, mivel ezután a klubtalikat mélben, és nem itt a fórumon szervezem.
Este, 18:00kor pedig lessz egy kis krúz, (klubtól indukunk, járgány mind1!Én, valószinüleg golfal megyek.)ha minimum 6-an leszünk. Ha nem, nem...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Lambo fan
az a baj evvel a játékkal is hogy lehet tuningolni az autokat és mindenki feltuningolja. én meg annak vagyok hive hogy legyen full eredeti és igy nem olyan jo menni mások ellen mert mindenki gyorsabb. Valaki kiállna ellenem a versenypályán egy full gyári gyorsasági mocival? pl kawa zx10r vagy mv agusta tamburini?

Roger6
Gondolom egy pár ember ilyenkor dolgozik...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Lambo fan
nincs kedve valakinek gurulni egyet velem???? egy magyart se látok fent. és hogy hogy ilyen kevesen vannak fent onlineba??

Nekem is megy

mivan itt?

Denes888
Nekem megy.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Sleepy Bone
De nekem 2 napja ezt írja, úgyh nem a szerverrel van a baj 😊

Pepsi Twist
erre? valahogy nem csatlakozik...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Cobra.
XP tûzfalon csak az indító exe file-t kel lengedélyezni (a játék elsõ indításakor rá is kérdez). Router okozhat gondot még, vagy ha nem hagyományos internetelérésed van (adsl vagy kábel), illetve a legnagyobb esélye annak van, hogy nem megy a TDU szerver (ha többször próbálkoztál, nagyobb idõintervallumokban, akkor az elsõ kettõ valamelyike a gond).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Pepsi Twist
Lambo fannak is ezt írja... sztem az egész TDU atari szerver nem megy 😊

Sleepy Bone
MEgpróbáltam betenni DMZ-be a gépemet, de így sem hajlandó felcsatizni,pedig a windows sp2 tûzfalon is átlát... Nem tudtok valami megoldást,esetleg valami beállítási trükköt a játékban, vagy, hogy milyen portokat kell forwardolni, windows tûzfal-ban rejlik-e a hiba, esetleg a cd key hibája a dolognak?

Hibaüzi: Failed to connect testdrive server, please check your network status. (fejbõl mondom nem szószerint)

Pepsi Twist
Nektek se megy a játék?