107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • trogerzsiger
    Asus gamer vmi.. alapból tömörít.
  • Adam II
    Nemrég vettem egy LogiTech Formula EX kormányt és ma kipróbáltam a Test Driveal.
    Tudtok tippeket adni ,hogy állítsam be mert elég gáz. Tudom ég és föld de Race 07ben nem lehet könnyen forgatni a kormányt mert van ellenállása míg Test Driveban olyan lögyögős ha meg gyórsítok már 120nál legkisebb kormánymozdulatra életrekelti a kormányt ide-oda rángatva a kocsit. Komolyan mondom billentyűzettel jobb volt játszani.
  • fernandez93
    Vki pls linkeje már be hogy hol szedhetem le a magyar gps hangokat mert már h 1000hsz-t vissza olvastam de nem találtam...pedig vmeik nap láttam még:D
  • [HUN]FaTaL
    lol:D én megvárom az EU packot de már megvan a pénz úgyhogy venném megfele:DD
  • Chris189
    hát az , forduljanak fel el is ment a kedvem a játéktól , játszok vegas2-őt meg overclokedot...
  • gabi89
    Remélem még ezen a héten lesz Eu-s pack és akkor végre megveheti az aki akarja köztük én is.
    Szánalom ez az Atari
  • Chris189
    hát az nagyon jó.... :S
  • [HUN]FaTaL
    Amint rányomsz a BUYra ezt írja ki:

We're Sorry.

One of the products you selected has been excluded from purchase in your country.

Please use your browser's "Back" button, and select a different product.

(Error Number: 30053012 - 0)
  • Chris189
    basszus... egyszerűen hihetetlen , felrobbanok
  • Digitman
    Semmit, az csak az USA-ra vonatkozik, általában a legvégén van egy olyan sor, hogy Amerikán kívül. Azt kell választani. Egyébként, ha most ezt olvasod amit írtál és a TDU carpackot akarod megvenni, akkor csak a netböngésződ cache-jéből veszi az adatokat, mivel NEM lehet MOST megvenni.
  • [HUN]FaTaL
    már nem megy az oldal.. nem fogod tudni megvenni mert kiírja hogy csak amerikából lehet úgyhogy az EU verzióig ne is próbálkozz
  • Chris189
    értem , akkor megpróbálom még a délután folyamán. Gondolom veszteni nem vesztek semmit sem...

van egy ilyen sor vásárláskor ... State or Province*: itt mit válasszak??? kétbetűs rövidítések vannak ott

bocs a lámaságomért :-(
  • fernandez93
    Honnan tom leszedni a Magyar GPS hangot a test drive-hoz?
  • Digitman
    Nem lehet megvásárolni sem az EU-s változatot sem az amerikait. Visszavonták az egész világon a vásárlást. Várj és olvasd a fórumot. Amint lehet vásárolni, szerintem fél órán belül itt is olvashatod.
  • Digitman
    A www.bankkartya.hu weboldalon a bankkártya adatbázisból. Ott leírják lehet-e vele neten vásárolni. Valamelyik Visa Electron kártyával lehet vásárolni, valamelyikkel nem. Bankja válogatja, én például az enyémmel nem tudtam. :(
  • [HUN]FaTaL
    Még mindig semmi info sincs hogy mikor lesz EU verzió? Legalább valami mondhatnának azon kívül hogy soon mert az lehet 2022 sziktóber 6.-a is...
  • Chris189
    akkor megnyugodtam . :-)

itt megvásárolhatom??

Shop
  • bertino
    próbálkozni lehet.
  • [HUN]FaTaL
    lehet vele legalábbis a bankkártya.hu szerint a Junior Max (Visa Electron) lehet interneten vásárolni én is avval fogom megvenni amint megjelenik az EU verzió
  • [HUN]FaTaL
    VT van boxon asszem, nekem mindegy csak legyen diablo:D
  • gduck
    Akkor sry, úgy látszik már változtattak rajta (régebben még nem lehetett, de most hogy nézem valóban rajta van a 3 jegyű biztonsági kód a hátán :D ) ;)
  • Chris189
    akkor csak lehet vele :)

amit küldtem link ott megvehetem?
  • Chris189
    :S és honnan tudom meg pontosan jó-e ? nem fogadja el vásárláskor?
  • bertino
    akkor nekem miért sikerült azzal vásárolni ? :)
  • gduck
    A Visa electron nem lesz jó, azzal nem tudsz neten vásárolni (legjobb tudásom szerint)
  • Chris189
    http://store.atari.com/dr/v2/ec_MAIN.Entry?CID=0&SID=41045&SP=10034&CUR=840

itt ?
  • Lunatic83
    oké, várunk , mint bárki mást! :)
  • bertino
    semmi nem történik, mivel nem lehet jelenleg megvásárolni, hacsak ki nem rakták ujra.
  • Chris189
    nekem olyanba tudtok segíteni hogyan is megy ez a pakk vásárlás ? visa electro kari áll rendelkezésemre , kitöltöm a mezőket és megvásárolom utána mitörténik? hogyan tudom letölteni a packot és honnan lesz serialom?
    előre is köszönöm a válaszokat.
  • jofer
    Szerintem az EU-s pack annyival lesz extrább, hogy tartalmazni fogja az orosz és a lengyel nyelvet is... szerintem! A menüt csak annyiban módosította, hogy bekerült plusz két sor! Ez pedig a fentebb leírt két nyelvet tartalmazta!
  • DJ BP
    ,,Lengyelországból származó információk szerint egyelőre még nem tudni, hogy mikor és milyen platformon lát napvilágot a TDU2, de PC, PS3 és X360 valószínűsíthető. Ha minden igaz, az első részből megismert autók mellett sokak álma teljesül, hiszen végre terepre is merészkedhetünk az off-road járművek kínálatának köszönhetően (pl.: Hummer, VW Touareg, Audi Q7, buggie-k és enduro-k is lesznek). A játéktér 1500 négyzetkilométerre növekszik és mintegy 2400 kilométernyi, nem teljes egészében aszfaltozott úthálózat áll rendelkezésünkre. Ebből mintegy 800 km rallypálya. Minderre pedig a napciklusok váltakozása, a dinamikus időjárás (eső, köd, vihar,stb.) és számos online versenymod teszi majd fel. "

Természetesen újabb bugokkal is megismerkedhetünk majd a végleges verzióban. És változatlan formában élvezhetjük az online versenyzést, ahogyan azt megszokhatták a játékosok. Továbbá egyes autók vásárlása igazán realisztikus lesz, az összeget az Eden Studios számlájára utalhatjuk közvetlenül, de nem maradhat el a hitelkártyás vásárlás sem.
  • gduck
    Sztem nem lesz külön verzió, mert a pack nem csak az angol nyelvi fájlokat módosította, hanem a többit is! Az autók biztos nem fognak különbözni, az exe-t nem módosítja a pack! De ha akarjátok megnézem pontosan milyen fájlokat csomagol ki a pack... Szal nem látom azt, hogy miben különbözhetne egy EU pack???
  • cicai
    off spam topic
  • cicai
    Sztetek lehet arra számítani h az EU-s változat olcsóbb lesz, mint az US?
  • bevizzoli125
    megmondanátok hogy honnan suzedthetem le a carpack-ot? mert már 20 oldalt átnéztem de nem találtam semmit please irjátok le
  • Szabi1991
    B*ssza meg az Atari !!

ezt kiírhatod -.-"
  • fernandez93
    Nem ártana :D
  • gduck
    Tavaly április óta ez az infó kering a TDU2 körül :D Remélem lesz is belőle valami ;)
  • fernandez93
    yah,yah, h egy picit a jácchatóság is több legyen:)
  • bucsher
    remélem, európában fog játszódni! meg lesznek gyalogosok, meg ablaktörlő, meg fogyni fog a benya, meg ... :))