107666
-
gematta #48117 hali
volt itt az sgn egy beta driver nvidiához
meg tudnátok adni aa oldal cimét -
creative kártyákkal minddel szar (x-fivel is) -
klikk a What's this?-re -
Digitman #48114 Mármint a vásárlásnál? Mert ott a bankkártya hátulján (ahol alá van írva) van egy 3 jegyű szám. Azt kell megadni. -
A car Pack-nél ez pontosan mi????::
-Verification code -
Jólhergelt!
Igazság szerint, a kártyacserét hanyagolom 1-2 hónapig, mivel csak ennél "hibás" a hang. Ezért meg 10-15 ropit nem adok ki, pláne, hogy egyrészt most vettem pakkot, másrészt nem összeraktam, hanem rakattam a gépet, tehát nem nyúlhatok bele. Mielött megyek nyaralni, beviszem szervízbe, oszt akkor. Nincs kedvem 2-3 napig gép nélkül lenni, pláne most, hogy van pakkom...
Más. Talira bárki jöhet, akinek kedve van. HC - nem HC, verda, tagság mindegy. Egy kérésem van. Ne száguldozzunk a talin. Hosszú egyenesben el lehet engedni a járgányt, de egyébként tartsuk a max 220-250-es tempót. Az mindenkinek, minden géppel megy. Így nem marad le senki. -
peachman #48111 Sejthetitek mi lett a vége! 
-
baszki nem tudom miért írtam linuxot:DD szal linux=xbox -
a pack kétszer annyiba kerül linuxon és az online játék itthonról hivatalosan nem megy, valamint azért is fizetniük kell úgyhogy elmondanám hogy mi PCsek még így is nagyon jól jártunk -
realtekkel és creativeal csinálja -
igen több ember kell ezért nem tudtma én sem kipróbálni -
Valaki leirná nekem hogyan kell a pack ot felteni ugy ha nem vettem meg 
Simán feletepitem valami Cd-kóddal csak nem veszek autót?
Csak látni szeretném az autókat?
Nem pedig ezt akarom látni.
Elöre is köszi az infót
-
gagyenkov #48105 Szevasz Ferke! Elöször is nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, amit felajánlottál
De tegnap a bratyom másik kártyájával sikerült megvenni
Mégegyszer köszönöm szépen! Találkozunk a szigeten most már az új verdákkal is
-
bummheccsát neked reflexből 
sztem még azt se tudod, mi az, hogy konzol :D
inkább azután mondj ilyen baromságokat, hogy ismered az illetékes dolgot, amiről habogsz, mert így csak lejáratod magad. -
Neked is sok eszed van!
Honnan veszik ezt az emberek???
Csak elárulnám neked hogy boxra még a net elérésen felül is kell fizetni az online játékért, a játékok min. 50%-al drágábbak és a pack is majdnem 2x annyiba van nekik. -
Lassan érdemesebb lessz konzolt venni.... sajna :( Xboxra bezzeg ingyen van a carpack.... -
Külsős is jöhet, vagy privát buli ? Én NON HC-ban mennék .. remélem nem gond ..
-
Klassz !
-
daneszbaby #48099 -
Grifidos #48098 Saturn Curve-t sem lehet tunningolni, festés csere is csak a luxury paint-nál. Versenyezni nem jó a verda mert eléggé lomha, remek drifteni és kruzra. Kicsit szánalmasnak tünik eleinte, de minél többet megy vele az ember annál jobban bejön. :)
Ja és bugos a belső visszapillantója, eléggé pixelhalom ami látszik benne. -
-
HUNsnoop #48096 hejho!
lehet téma volt és van de a torrent oldalakon kirakták a karpakkot. gondoltam szolok .de nints kedvem olvasgatni...pás -
De jó, hogy éjjel kell megtudnom, hogy kijött valami addon. :)
Akkor ebben azok a dolgok vannak egyben, amiket kisebb egységcsomagokban csepegtettek konzolra?
Na majd holnap kipróbálom, úgyis már 3 hónapja nem vettem elő a játékot. -
Igaz carpack-om még nincs,de jövök. -
Azthiszem, én írtam oda utsónak... (legalábbis, mikor utoljára néztem.)
Holnap 5 óra elött pár percel? Ha neked jó, akkor az inter menüponton belül találkozunk. (holnapra +nézem pontosan)
Utánna, 5kor egy klubtali? Tali a klub kertjében, lasabb járgányokkal. Asszem, én a 308-asommal megyek, aki tud, kárpekkes verdával jöjjön, de egyébként bármivel lehet jönni. Célt majd kigondolom addig!
Dante. -
Lassan én is visszatérek.
Játék elejéről lépésenként azért felépülget... -
Dante én holnap ráérek csak mond hogy mikor igaz este olyan 7től 10ig nem, mert akkor rFactoros futamon vagyok.
Amugy ha kell TS a klubnak szóljá azt adom a hozzáférést, valamint a fórum is ott áll már a klubnak, már csak irni kéne bele :-) -
Még csak az sem, alaplapi realtek hd audió-t ír. Állitólag nem rossz, de asszem, be kell szereznem egy normálisabbat, bár nincsen rossz hangja. De nem hinném, hogy azzal van gond. Ha valaki tud ruf-okhoz normális hangot, sikítson, nekemn is! -
creative hangkártyád van? :D -
+néztem a klubok közti versenyt. Nem emléxem mit írt eddig, (1x néztem csak) de most azt írja, hogy az elindításhoz egy ember nem elég. Minimum 2 kell... Holnap, valamelyik klubtaggal megnézzük, jelentkezőket várok!
Más.
Vettem egy RUF-ot! A hangja valamio szörnyű! Az addig oké, hogy csak hátrafordulva hangos, és nem zavar. Viszont, másnál is csinál úgy, mintha egy régi rádiót tekergetnék, és túl gyorsan tekerném át a csatornákon? Magyarán be-be zörög! Valami szőrnyű. Kicsit segít, ha az ablakot leengedem, de nem az igazi. Az 5.1-es fülesemet meg ezért nem teszem sztereóra, nem azért vettem, különben is, úgy az igazi, ha "térben" hall az ember...
Viszont maga a gép állat. Arra emlékeztet, mikor kipróbáltam egy régi 500-as SEL mercit. Megyek, nyomom a gázt, (késő éjjel, a kocsi automata) gondolom, megyek kb 130-140 körül, egyszercsak látom, hogy nagyon jön egy busz... Mintha tolatna a sávomban... Rálépek a fékre, még mindig, kicsit keményebben, semmi... Na ba+ hogy állok meg? Lenézek az órára, 170... Még mindig. Pedig már nyomtam a féket egy ideje, mint az őrült... mehettem 220-al, kb, és észre sem vettem. Na ez pont ezt az érzést adja vissza. HATALMAS!!! Csak a hangja lenne jobb... -
majd átmegyek már berénybe jól nyakonhúzni ^^ -
nem írom. azt is mondtam hogy leszarta a veréb a kocsidat és le se mostad szaros kocsival jöttél kruzolni. mi lesz legközelebb ganajos potkocsit kötsz az autora? 

-
Carpack-ot akarok nagyon megkéne venni.Beszerzek egy normális bankkártyát amivel meglehet venni mert ez már nem birom :D -

Te mondod ..
-
csak irigykedsz hogy nekem van mellszőröm neked meg nincs...
és szarul vezetsz! :D -
Eisen81, ismét bebizonyitotta, hogy egy idióta ..
-
link14 #48081 lehet tuningolni
az f40-t nem lehet se a cient se vala melyik srt6-ot meg még pár autot a holden meg még sorolhatnám -
Én még fenn vagyok -
tdu central
ataricommunity -
Van még fent valaki mert szívesen kocsikáznák valakivel egy 10-15perc múlva...