N%C3%A9vtelen-1.png
  • Dante73
    +néztem a klubok közti versenyt. Nem emléxem mit írt eddig, (1x néztem csak) de most azt írja, hogy az elindításhoz egy ember nem elég. Minimum 2 kell... Holnap, valamelyik klubtaggal megnézzük, jelentkezőket várok!
    Más.
    Vettem egy RUF-ot! A hangja valamio szörnyű! Az addig oké, hogy csak hátrafordulva hangos, és nem zavar. Viszont, másnál is csinál úgy, mintha egy régi rádiót tekergetnék, és túl gyorsan tekerném át a csatornákon? Magyarán be-be zörög! Valami szőrnyű. Kicsit segít, ha az ablakot leengedem, de nem az igazi. Az 5.1-es fülesemet meg ezért nem teszem sztereóra, nem azért vettem, különben is, úgy az igazi, ha "térben" hall az ember...
    Viszont maga a gép állat. Arra emlékeztet, mikor kipróbáltam egy régi 500-as SEL mercit. Megyek, nyomom a gázt, (késő éjjel, a kocsi automata) gondolom, megyek kb 130-140 körül, egyszercsak látom, hogy nagyon jön egy busz... Mintha tolatna a sávomban... Rálépek a fékre, még mindig, kicsit keményebben, semmi... Na ba+ hogy állok meg? Lenézek az órára, 170... Még mindig. Pedig már nyomtam a féket egy ideje, mint az őrült... mehettem 220-al, kb, és észre sem vettem. Na ez pont ezt az érzést adja vissza. HATALMAS!!! Csak a hangja lenne jobb...