Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
thank you for helping us help you help us all
végre elindult a game nagyon jó de nem tudjátok hogy motorokat lehet-e letölteni?
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
ASRock P4i65G, Intel Pentium 4HT 3.0 GHz, 2x512MB Kingmax 400Mhz, Inno3D GeForce 7600 GS 256MB, Creative SB X-Fi XtremeMusic, Logitech Z-5500, Logitech G25... Online Name: HUNBali86
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
De, azért jopofák, kiv leszek a többire is.
Hamár más ujdonság nincs, és a szigeten is lassan már minden részet felderítettem, ez van.. ezzel kell beérnünk...
néhány értékesebb kép, mostanából, és a múltból..
Memphis, a Miurásat Neked ajánlom..<#eljen>#eljen>
Astonom inside
Vantage
Unlimited
JB cimbiékkel
régebben, jóbarátokkal
simply Miura
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
lehet, hogy azért mert routerröl megy a net? (bár ennek nem igen kéne zavarnia)
Az alap hogy találkozól velünk!<#nyes>#nyes>
Különben sajnálattal tapasztaltam hogy a TVR-nek nem csinálták meg a hangját.Na nem gond úgy is baromi jó ahogy van.Kis röfögõs.
Dani:Beszéltem ATIval.De errõl majd MSN-en
Titok XD
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
legalábbis, amíg én toltam inkább az volt a járatos dolog.
ASRock P4i65G, Intel Pentium 4HT 3.0 GHz, 2x512MB Kingmax 400Mhz, Inno3D GeForce 7600 GS 256MB, Creative SB X-Fi XtremeMusic, Logitech Z-5500, Logitech G25... Online Name: HUNBali86
Hehe biztos hogy fogunk találkozni =)
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
majd integetek a kocsiból
Én még új vagyok online témában ugyanis tegnap vettem meg eredetiben a TDU-t. <#nyes>#nyes>Nagyon durva neten sokkal élvezetesebb mint offline-ba...
Remélem akár még veletek is találkozom online-ba...
Üdv mégegyszer...
BNK unpackerrel csinálták gondolom igazi motorhangokból, vagy más játékokból átvéve.
Eddig ennyirõl tudok, de szerintem majd lesznek újak.
Egyébként egy német klubtársam szólt, hogy vannak ilyenek.
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Meg egyáltalán honnan jött ez?Volt igérve?Vagy mi a frász végre dolgoztak a játék érdekében?Bronco ezt hogyan találtad ember?Grat neked 1000x.<#rolleyes>#rolleyes>