Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A videókártyád nem támogatja a pixel shader 2.0-át.Nekem is ez volt a gond és egy új kártya oldotta meg.
a segítségeteket kérném
olyan gondom van hogy ha elakarom indítani a játékot akkor fekete lesz a képernyõ és visszadob az asztalra probáltam márt átállítani a kompatibis-t windows 2000-re de nem jo ugyanaz a baj
légyszi segítsetek<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Elõre is köszi
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
link
(a Readme-ben benne van hova kell másolni a bnk fájlt, persze backupoljátok az eredetit)
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ha ez még pár napig így megy, akkor úgyveszem, hogy át vert az Atari, mivel nekem a játék dobozán, amiért pénzt adtam ki, ezt ígérték: "Masszív Online Szabad Versenyzés"
Hát menjenek a ....-ba!
Remélem, akad, akinek segítettem.
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Na jólvan tényleg....<#ravasz1>#ravasz1><#ravasz1>#ravasz1> XD
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Türelem, türelem, türelem.Jah arról még nem regéltem mikor mindenáron TDUzni akarsz és nem indúl mert offos a szeró.Vagy mikor játék közben kikapcs és mehetsz kártyázni.Türelem.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
!!!WAREZZAL!!! nem.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Szerintem enny.A gépe jó.
Töredezettségmentesítve van, (minden szerda éjszaka) win augusztusi, proci, ram, vga, több, mint elég, viszont csak onlány csinálja, ha nálad is, akkor lehet net szakadozás, akármi, akármég infogrames is...
(atari után, új szitokszó; infogrames)
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
púúúúú