Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kukee
Vagy valami ilyesmi...

kukee
Re hoffi.
A videókártyád nem támogatja a pixel shader 2.0-át.Nekem is ez volt a gond és egy új kártya oldotta meg.

Hoffi
hy
a segítségeteket kérném
olyan gondom van hogy ha elakarom indítani a játékot akkor fekete lesz a képernyõ és visszadob az asztalra probáltam márt átállítani a kompatibis-t windows 2000-re de nem jo ugyanaz a baj
légyszi segítsetek<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>
Elõre is köszi

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Akit érdekel, le lehet tölteni néhány autónak egyedi motorhangot. most próbáltam ki õket online, az F430 nagyon jó, a Gallardo-é egy kicsit furcsa, az RS4-nek pedig végre van hangja.
link
(a Readme-ben benne van hova kell másolni a bnk fájlt, persze backupoljátok az eredetit)

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Nem a te üzenetedre akartam válaszolni, elrontottam, de a lényeg ugyanaz: mûködik az online.

Norbi1990
Az addig okés hogy feltucc menni én is fletudok de az a gáz hogy csak egyedül vagy a szigeten és az olyan szar.Még a helyezéseket se tudod megnézni hanyadik vagy.
Csak ma kapartam elõ újra a játékot, és kicsit visszaolvastam itt a fórumon, hogy online fronton mi a helyzet vele. Szóval csak a kommentekbõl ítéltem meg, hogy nem valami fényes a helyzet, de még nem próbáltam meg felcsatlakozni. De majd megpróbálom, remélem mûködni fog, ha elsõre nemis, akkor próbálkozom tovább...

Nekem most és tegnap is elsõre ment, csak próbálkozni kell, vagy a tûzfaladdal van gond.

Kit--Kat
Nekem régebben volt, hogy csak 17.-re csatlakozott.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Dante73
Olyan sose volt....
Egyébként megy, max nem elsõre, v másoikra.

http://www.freetvmaci.info/

Pedig most kapartam elõ a játékot a polcról, szegény kicsit poros volt, és lehet az is marad, ha online nem lehet most játszani... Pedig dejó is volt annak idején még, mikor normálisan ment a szerver... Fenébe<#shakehead>

w77d
ma sem tudok fölmenni a szerverre 😞
ha ez még pár napig így megy, akkor úgyveszem, hogy át vert az Atari, mivel nekem a játék dobozán, amiért pénzt adtam ki, ezt ígérték: "Masszív Online Szabad Versenyzés"
Hát menjenek a ....-ba!

trogerzsiger
Azt nem tehetik meg! sztem! több 10 ezeren ynomják ezt a játékot naponta! Szal, lincselés lenne ha ez megtörténne... sztem 😄

Dante73
Két eset van, ha megáll a kocsi, (magától) buktad. Ha nem áll meg, nem szabad leokézni egy pár percig, és semmi gond.... Mehetsz tovább, online maradsz!
Remélem, akad, akinek segítettem.

Dante.

Én is ettõl parázok..

bertino
pedig kurvára nem kéne, mert még egy film terve hátravan, amiben több játék szerepet kap, köztük TDU is és marhára nem kéne, hogy ne tudjam felvenni a betrvezett jeleneteket.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
én lassan abba parázok, hogy totál behal a szerver.

RAZOR27
Elhiszom, jólvan <#ravasz1>
Na jólvan tényleg....<#ravasz1><#ravasz1> XD

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

w77d
de ez ellen miért nem tesznek valamit? én megvettem az eredetit, online játékot ígértek, hát legyen online játék!

Norbi1990
Onnan tudtam hogy no cd cackel próbálkoztam és azt írta ki. XD
HUNMemphis
Türelem.Én mint rendszeres játékos sokszor láttam már ezt.Hmm akkor jöhet a másik gém pölö COD4 vagy bármi más.Türelem kell és tudom néha nehéz megállni azt hogy ne szidjuk az ATARIT vagy a másik jópofa huncut céget.
Türelem, türelem, türelem.Jah arról még nem regéltem mikor mindenáron TDUzni akarsz és nem indúl mert offos a szeró.Vagy mikor játék közben kikapcs és mehetsz kártyázni.Türelem.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Énis!😊

w77d
hát, egyre több játékkal vagyok így 😊

RAZOR27
Megtérültél padavan.....

w77d
tegnapelõtt vettem meg a játékot 😊 meg volt warezban is, de online is akartam nyomulni 😞

RAZOR27
akis szakértõ <#ravasz1>

Norbi1990
De akkor azt írná ki hogy szedje le a patchet.
de ööhm nemazé mert nem eredeti a gém?😮 hehe mert akkor elvileg nemis fog mennni! NEKEM EZT MONDTÁK 😛
Sokszor látni fogod még azt a hibaüzenetet mostanába..

w77d
erre voltam kíváncsi! értem mi van oda írva, csak tudjátok egy ilyen hibaüzenet ezernyi dolog miatt lehet!

Hát ja egyre többször sajna,pedig mekkora játék lenne.

Norbi1990
Mostanába nem nagyon lehet csatlakozni me állandóan baszakszik a server.
Amugy röviden tömören : Nem sikerült kapcsolódni a TDU szerverhez próbáld újra.

Lehet nem tud angolul😄

bertino
ööö... talán oda van írva... ?

w77d
ha csatlakozni akarok ezt írja ki:

mi ez?

HUNMemphis
"Nem tudnék valahogy online játszani."Öhm ez most kérdés volt?Mert ha igen akkor csak és kizárólag !!!EREDETI!!! játékkal lehet online autózni.
!!!WAREZZAL!!! nem.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Mind1! Nem tudnék valahogy online játszani. Hagy ne mondjam milyen verzióm van.
HUNMemphis
Igaz.De a gépével nem lehet gáz.Tehát marad a lagg.

Dave000
Csak nálam nem megy a server? Hihetetlen hogy egy ilyen jó játékot, ami tele van lehetõségekkel így hagynak elveszni a süllyesztõben...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

RAZOR27
A lagg és a szaggatás között azért van némi különbség.

HUNMemphis
Egyszerû a válasz.Ez egy online gém.Lagg egyszerû sima lagg.Amikor egy másik játékos csatlakozik az én öhm dimenziómhoz akkor 1 mpre betõlti.
Szerintem enny.A gépe jó.

Dante73
Ujabban nálam is meg-megáll 1-1 mp-re, nemtudom miért.
Töredezettségmentesítve van, (minden szerda éjszaka) win augusztusi, proci, ram, vga, több, mint elég, viszont csak onlány csinálja, ha nálad is, akkor lehet net szakadozás, akármi, akármég infogrames is...
(atari után, új szitokszó; infogrames)

Dante.

RAZOR27
radial?

n3whous3
Tuti nem. 1 giga is bõven elég (nekem pedig 1-rõl lett 2-re bõvítve nemrég és semmit nem számított)

púúúúú

RAM...?

n3whous3
LOAL, akkor vegyél le a grafikából... Ha meg AZ SEM oldja meg... Hát akkor így jártál 😊

púúúúú

Vicces lesz amit most fogok mondani de a gép 1 hetes. 😄
n3whous3
Na akkor win reinstall vagy töredezettség mentesítés 😄 Több tippem nincs

púúúúú

8600GTS. Sztem elégnek kellene lennie hozzá.