107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Szabi1991
    van 3 kerekes autó is ? :O
  • Tinky
    Az én favoritom az Enzó.
    De ahogy Dante is mondta lambo is megoldás.
    A Lambo az stabilabb szerintem Enzonál, De Enzo az jobban megy.
    Már csak az a kérdés neked meik Fekszik jobban :D
  • Dante73
    Sokat segítene a kategória, és a verseny neve. De azthiszem amire gondolsz, ott a 4 kerekes Lambo Gallardo(?) a megoldás.
  • ChuckyHUN
    Hogy tudnék kocsikat egyik garázsból a másiokba vinni? most vettem egy kérót, denem tudom benépesíteni :S
  • mardal
    Hy.
    Tudtok nekem abban segíteni hogy melyik autóval érdemes azt az time küldetsét megcsinálni ami a hegyekből indul és kráterben lévő házhoz kell eljutni,mert mindig beérek csak annyira sokat levon a pontból hogy sok lesz a bünti és csak második helyre elég.Végigpróbáltam már szinte minden gépet,ez az egy küldetés választ el attól hogy meglegyen minden:(
  • Denes888
    52 legolcsóban újjonan.
  • Pepsi Twist
    norm helyen újonnan van G25 45k-ért
  • Tinky
    "A közel 60ezer forintos árcímke nagyon sokakat elrettenthet a vásárlástól, és valószínűleg csak a műfaj szerelmesei fognak beruházni egy ilyen szerkezetre. A MOMO kormányból következtetve, ami már közel 2 éve 30ezer forint körül stagnál, nem valószínű, hogy egyhamar a G25 olcsóbbá válik."
    Csöppet huzos :D
  • arena
    köszi
  • bertino
    sokáig használtad...
  • hangacsi
    Tartsd lenyomva az entert!
  • arena
    szevasztok , bocs a hülye kérdésemmel, de youtube videókon látom ,hogy belehet kapcsolni a fényszórókat az autókon. Mely billentyű funkcióval tudom ezt megtenni? Gondolom szükséges hozzá az 1.66 patch . kösz előre mindenkinek
  • Denes888
    Hy!
    Eladő az 5 hónapja vásárolt Lgitech G25 kormányom. Érdeklődni PMben. 7hónap gar van még rá a Lordnál.
  • Szasza20
    Megyek!
  • Lunatic83

pedig már alig birok ülni... hívogat a pihe puha ágy, mégis itt baxom a rezet;)
  • Dante73
    Jaja, Luna a Bubo Cupro Penis...
    Egyébként, gondolom, nem véletlen választotta ezt a ninck-et...
  • Lunatic83
    most a versenypályán vagyok, gyere oda!
  • Lunatic83
    fent vagyok

pont most száguldoztam az autópályán oda vissza, ahol múltkor az mc12vel, csak most egy lamborghinivel, nagyon állat volt;)
  • Szasza20
    Hát én is csak egy fénykép erejéig voltam fent , mert nekem meg épp közbejött valami! Hát nagyon örültem :S Pedig pont összejött a csapat! Itt van pár kép róla:
    Luna te fent vagy még? Te szoktál ilyen éjszakai bagoly lenni :)

• Lunatic83
    engem is csak most dobott le , eddig nem volt vele gondom....
    biztos megunta a képemet a szerver...;)
  • Tinky
    Sajnálom is....
  • HUNPalika
    Én este 9-től eddig fent voltam. Viszont volt olyan, hogy mindenki eltűnt körülöttem.
  • HUNPalika
    Sajnálhatod... jó volt.
  • Tinky
    Sajna ledobot a Game NCL -el :P igy kimaradtam a Ford GT kruz bol
    Azért Jóvolt a kruz, Köszi srácok.

• Moodovin
    Hi, ez nálam is előfordult, sokmindent nem tudsz csinálni, én is jól meglepődtem azt továbbáltam. :)
  • gduck
    Végre nekem is lenne egy kis időm, erre szar a GameSpy :( Fél órája próbálgatom és nem engged be! Nem csak a TDU, a Crysis se :( A GameSPY központilag "vacakol"
  • mrmilan
    Szintén zenész.
  • [HUN]FaTaL
    Csodás, megint nem enged fel. (Login Failed, aztán meg Gamespy Friends Service unavailable). Miért kell basztatni állandóan a qrva szervert???
  • Lunatic83
    most a versenypályán vagyunk, 6an... gyertek!
  • Imrusssss
    Valaki meg tudná nekem venni a car pekket Xd De tényleg és postán utalnám a casht
  • gabesz012
    Sry, én még installálok. :( Nem baj, itt a 4 napos hétvége, majd vmelyik este lesz normális krúz. :) Jó éjt!
  • Szabi1991
    én ott vártam, de sehol senki...

jó8..
  • gabesz012
    Nem megyek (egyelőre), ugyanis reinstall lesz. :S Kidobott hibaüzivel, és azóta nem hajlnadó elindulni; hiába restartoltam. :(
  • Szasza20
    Luna, itt vagyunk HUNPailka-val , próbáltam rád csatlakozni de nem ment!
  • Attila889
    Szasztok.Szeretnék jelentkezni egy klubba...hol van üres hely? :D
  • mardal
    Hello.
    Az extra küldetéseken belül akkor jön elő mind ha megtalálom őket a térképen?
  • drot
    na szval akkor holban krúúúz?én mék
  • Fitti83
    Privátba megbeszéljük mikor teszed fel és mennyiért, akkor szerintem nem. Mert már csináltam ilyet. Meg lehet oldani, ha te is akarod.
  • gabesz012
    Akkor az #50581-ben leírtak szerint. :) Más is jöjjön azé'. Ja és előre közlöm, nem nagyon tudok csetelni közben, mert kormánnyal tolom, a bill meg messze van, és sötét is van... :D
  • Szabi1991
    csak ha én felteszem ezer dolcsiért, max 1 perc és elkel, azt ha nem te veszed meg akkor én szívom -.-"