107666
-
Olvasgattam itt a topikot és lenne egy kérdésem.
Az 1.66A patch akkor most kell, vagy nem? (láttam mindkettőre érvet). -
amugy nem tudtok vmi jó kis knight rider-es kitt módot a firebird-re? :D -
Amúgy ha töröl egy file-t az nem okoz nagyobb bajt a game-nek, mint, hogy mountolt image-t használok és a játék file-ai érintetlenek? -
Jajj vazz, ebben mi volt a wrz? Kérdeztem vmit és csak megemlítettem, hogy azt használok.
-
Látom, Te sem tudsz olvasni....
A Warez kérdések a topikban tiltottak! Ott az off, spam topik linkje... Használd.
Egyébként, bár ezt nem halottam még, de warez hibának tünik. Egyszerü, ne netezz, ha ezzel játszol....
A radialeng pedig töröl, egy a játék által rosszul kezelt fájl-t. -
Ott leszek szerintem! -
Hi!
A banner alatti radialeng mit csinál pontosan a játékkal?
Nekem befagy a játék, amikor ki akarok lépni a házból és ment a game.
Ez csak akkor van, ha fel vagyok netre kapcsolódva (pl. töltök vmit)
Igen wrz, de mountolt image nem crak.exe.
-
HUNPalika #52082 Talán majd a TDU2-ben... -
nekem a murcielago yobban tetszik,ez ez már kb űrhajó xD -
remélem a következő Mischief-ben tesztelik már :D -
De jó nektek, olvasgatom a hsz-okat, találkozó ekkor, találkozó akkor. :) De szívesen mennék én is rájuk, csak úgy tűnik, hogy a netem 15 k-s feltöltése nem elég játékra, ugyanis a TDU-ban, ha pl 2-3 ember van velem egy layer-be, akkor már elkezd laggolni a játék.
De tegnap kipróbáltam online a GRID demót, ahol is, 9 versenytársam volt, és egyáltalán nem volt semmi lagg sem verseny alatt. Ráadásul abba még a kocsik törnek is, de jó, azt biztos a gépem számolja, mármint a töréseket, mert azért ha az is sávszélen menne, akkor már bizony ott is erős lagg volna.
Szóval csak annyit akartam, hogy lehetséges lenne vajon a TDU-ban is, hogy játszhassak rendesen ezzel az ócska netemmel, ha pl jobb volna a játék net kódja, vagy nem tudom, lehet, hogy a szerver (is) hibás ebben. -
én nem ájultam el tőle, Miura, Diablo, Countach, ezek nekem nálam messze szebbek -
off, este tali?! mind1 milyen autó, mind1 milyen kategória, egy kikötés:
CSAK spyder, roadster, stb lehet, vagyis csak és kizárólag nyitott tetős autóval lehet jönni !
Helyszín:
a térkép jobb alsó részén, közvetlenül a víz mellett, a "British Parts"-nál Kaiona Beach-en, vagyis az angol autók tuning műhelyénél,
térkép
Időpont: 22:00
-
Reventón -
Bocs az OFF-ért de azért reménykedem hogy viszontlátjuk ezt a veszedelmet a TDU-ban! 1.6 millió $ az új ára! Nagyon Brutális szerintem!
Lamborghini Reventon
-
bár már 1531x kilett tárgyalva gondolom, de hogyan tudok egy nem fényezhező autót fényezhetővé tenni? konkrétan az F40-et szeretném lefesteni más színűre ^.^ meg ez a felni csere-bere is érdekelne. köszi -
raga #52073 Aki még nem ment multiverseny annak:
A versenybe belépés után:
Online Prefs.
Azon belül:
Private session
utána beírni a jelszót : esghu
Confirm
Utána custom match azon belül: non ranked match
Találkozás kint, ne lépjetek be addig amig nem gyűlűnk össze, akkor én belépek és megcsinálom a versenyt, amit a non ranked-en belül látni fogtok.
(remélem érthető volt :) )
-
Vettem főnök, ott leszek most viszon alvás jóéjt nektek !
-
raga #52071 Holnap este 9kor klubverseny (nem csak klubtagok jöhetnek).
Találkozás itt:
B-kat. os autóval kezdünk.
Jelszavas verseny lesz, jelszo: esghu
-
lol ilyenen 1x én is voltam csak sokkal kisebb volt :D megyek 130al pályán aztán 1 360modena meg 1 lambo murci dudálnak meg villognak hogy engedjem el őket :D na most én inkább le padlóztam és 240nél megelégelték hogy tötymörgök és kivágtak a leállósávba és úgy le előztek mintha álltam volna...
-
Nagyon szépen köszönöm
-
Neked is az elsők között szólunk, ha "szervezett bűnözés" lesz.
-
Spontán volt a dolog, tök véletlenül mindenki fent volt.
-
Basszameg, lemaradtam mért nem tudtam én erről ? 
Legközelebb dobjatok meg egy privivel "buli" előtt .. köszönöm
-
Jó kis krúz jött össze ma estére.
Végre a három klubalapító megint együtt nyomulhatott egy keveset.
RAGA!
Neked utólag is jó éjt, mert eltúntél, így elköszönni nem tudtam.
De ezt itt most pótolom.
A holnapi versenyre nem biztos hogy tudok jönni, de szeretnék!!!
Sziasztok.
-
Fasza videó:) F355, F50, Diablo :( Elviselném a játékban őket:D -
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1139611852&no=6619]#6619[/URL]-ben leírtam ;)
UI: Ezek a képek kerültek be anno a GameStarba is! BEBEEEE
-
Egy kis OFF
Ferrari Vs. Lamborghini
A LEgjobb vidi szvsz^^
ON -
hali!
hátha valaki tud mondani vmi okosat... Anno amikor megjelent a játék, MOMO Racing kormányom volt, azzal toltam egy ideig, és teljesen elégedett voltam a FFB színvonalával. Közben volt egy uninstall meg egy kormánycsere G25-re. Most újra felraktam, hogy kipróbáljam az új kormánnyal, de valahogy nem az igazi. Pontatlan, "lötyögős" a kormányzás, és mintha csak a FFB effektek egy része működne, gyakorlatilag csak az ütközéseknél van valami, sem a járdán, sem a rázókövön, sem fékezésnél nem nagyon ficánkol.
Minden más játékkal jó a kormány (GTR2, Race07, rFactor, M3 Challenge), szóval nem azzal van gond. Ha valakinek van tippje, előre is thx! ;) -
Csoli nincs itt, de ezt Te is tudod szerintem :P Fundyka meg lusta ..
-
Emlékeztetőül:D
cicai(HUN)
arvszab
csoli31
eisen81[HUN]
Fundy[HUN]
Met-HUN
Mogyee
Pecc<HUN>
Reyes_HUN
tinky713hun
Toyota(HUN)
Victor
vagamoHUN
[HUN]DriftR
[HuN]GPoWeR
[HUN]Nemtom
-
HUNStreetRacers Figyelem!!!:)
Vasárnap Club talit rendezünk. Időpontot még nem tudok mondani, de megbeszéljük a pontos részleteket majd közösen a HUNStreetracers oldalán.
A lényeg, hogy ezen csak Club-tagok vehetnek részt!
HUNStreetRacers -
Digitman #52057 Elcsesztem, a virágágyás az út JOBB oldalán van.
-
Digitman #52056 A legegyszerűbb, ha valamelyik keresőbe (Google) beírod, a youtube és airport szavakat és megnézed a videókat. Elmondani nem igazán lehet.
A Honolulu reptérre az út baloldalán lévő virágágyást célba véve, a Dilingham reptérre egy bokron keresztül ugrathatsz át. Ezeket keresd a videón. -
arena #52055 hellosztok, Hogyan lehet megmosatni a kocsit ? megtaláltam az autómosót , de nem él a szolgáltatás :S UI. 1.66A Patch van fent, kicseréltem azt a 2 fájl amit irtak nekem üzibe , de igyse megy :S sőt még az autómosó is eltünt -
Geee #52054 Hogy lehet bejutni a reptérre? -
sztem nézd meg hogy a többiek hogy csinálják,én általában a hétvége fél10-10-kor szoktam krúzt szervervezni.az őszintét megvalva nem mennék egy újonc találkozójára -
Geee #52052 Hi all skacok.
Nemrég vettem meg a gamét aki estleg találokozott volna velem-KillerGeeNewYork a nevem---szóval szeretnék dumálni ts-en szertnék versenyeket rendezni(úgy hallottam kocsira is lehet)-szeretnék közösséghez tartozni---DE.... nem igazán vok tisztába vele , hogy kell ezeket.Szóval ha vkinek beszélőkéje vam . várom a pm-et--or akár ide is---ELÖRE is BIG THX -
OK köszönöm -
MV Agusta.Olasz motorboltba van az északi városnál.