107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Carlos
    Olvasgattam itt a topikot és lenne egy kérdésem.
    Az 1.66A patch akkor most kell, vagy nem? (láttam mindkettőre érvet).
  • Zomil
    amugy nem tudtok vmi jó kis knight rider-es kitt módot a firebird-re? :D
  • Mikiller
    Amúgy ha töröl egy file-t az nem okoz nagyobb bajt a game-nek, mint, hogy mountolt image-t használok és a játék file-ai érintetlenek?
  • Mikiller
    Jajj vazz, ebben mi volt a wrz? Kérdeztem vmit és csak megemlítettem, hogy azt használok.
  • Dante73
    Látom, Te sem tudsz olvasni....
    A Warez kérdések a topikban tiltottak! Ott az off, spam topik linkje... Használd.
    Egyébként, bár ezt nem halottam még, de warez hibának tünik. Egyszerü, ne netezz, ha ezzel játszol....
    A radialeng pedig töröl, egy a játék által rosszul kezelt fájl-t.
  • Szasza20
    Ott leszek szerintem!
  • Mikiller
    Hi!
    A banner alatti radialeng mit csinál pontosan a játékkal?
    Nekem befagy a játék, amikor ki akarok lépni a házból és ment a game.
    Ez csak akkor van, ha fel vagyok netre kapcsolódva (pl. töltök vmit)
    Igen wrz, de mountolt image nem crak.exe.
  • HUNPalika
    Talán majd a TDU2-ben...
  • Gaben17
    nekem a murcielago yobban tetszik,ez ez már kb űrhajó xD
  • SimaSuna #52080
    remélem a következő Mischief-ben tesztelik már :D
  • fery02
    De jó nektek, olvasgatom a hsz-okat, találkozó ekkor, találkozó akkor. :) De szívesen mennék én is rájuk, csak úgy tűnik, hogy a netem 15 k-s feltöltése nem elég játékra, ugyanis a TDU-ban, ha pl 2-3 ember van velem egy layer-be, akkor már elkezd laggolni a játék.
    De tegnap kipróbáltam online a GRID demót, ahol is, 9 versenytársam volt, és egyáltalán nem volt semmi lagg sem verseny alatt. Ráadásul abba még a kocsik törnek is, de jó, azt biztos a gépem számolja, mármint a töréseket, mert azért ha az is sávszélen menne, akkor már bizony ott is erős lagg volna.
    Szóval csak annyit akartam, hogy lehetséges lenne vajon a TDU-ban is, hogy játszhassak rendesen ezzel az ócska netemmel, ha pl jobb volna a játék net kódja, vagy nem tudom, lehet, hogy a szerver (is) hibás ebben.
  • DJ Skyline
    én nem ájultam el tőle, Miura, Diablo, Countach, ezek nekem nálam messze szebbek
  • Lunatic83

off, este tali?! mind1 milyen autó, mind1 milyen kategória, egy kikötés:
    CSAK spyder, roadster, stb lehet, vagyis csak és kizárólag nyitott tetős autóval lehet jönni !
    Helyszín:
    a térkép jobb alsó részén, közvetlenül a víz mellett, a "British Parts"-nál Kaiona Beach-en, vagyis az angol autók tuning műhelyénél,
    térkép

Időpont: 22:00

• Lunatic83
    Reventón
  • Szasza20
    Bocs az OFF-ért de azért reménykedem hogy viszontlátjuk ezt a veszedelmet a TDU-ban! 1.6 millió $ az új ára! Nagyon Brutális szerintem!

Lamborghini Reventon

• DJ Skyline
    bár már 1531x kilett tárgyalva gondolom, de hogyan tudok egy nem fényezhező autót fényezhetővé tenni? konkrétan az F40-et szeretném lefesteni más színűre ^.^ meg ez a felni csere-bere is érdekelne. köszi
  • raga
    Aki még nem ment multiverseny annak:
    A versenybe belépés után:
    Online Prefs.
    Azon belül:
    Private session
    utána beírni a jelszót : esghu
    Confirm
    Utána custom match azon belül: non ranked match

Találkozás kint, ne lépjetek be addig amig nem gyűlűnk össze, akkor én belépek és megcsinálom a versenyt, amit a non ranked-en belül látni fogtok.
    (remélem érthető volt :) )

• V43 1105
    Vettem főnök, ott leszek most viszon alvás jóéjt nektek !
  • raga
    Holnap este 9kor klubverseny (nem csak klubtagok jöhetnek).
    Találkozás itt:

B-kat. os autóval kezdünk.
    Jelszavas verseny lesz, jelszo: esghu

• Pepsi Twist
    lol ilyenen 1x én is voltam csak sokkal kisebb volt :D megyek 130al pályán aztán 1 360modena meg 1 lambo murci dudálnak meg villognak hogy engedjem el őket :D na most én inkább le padlóztam és 240nél megelégelték hogy tötymörgök és kivágtak a leállósávba és úgy le előztek mintha álltam volna...

• V43 1105
    Nagyon szépen köszönöm
  • mrmilan
    Neked is az elsők között szólunk, ha "szervezett bűnözés" lesz.
  • mrmilan
    Spontán volt a dolog, tök véletlenül mindenki fent volt.
  • V43 1105
    Basszameg, lemaradtam mért nem tudtam én erről ?

Legközelebb dobjatok meg egy privivel "buli" előtt .. köszönöm
  • mrmilan
    Jó kis krúz jött össze ma estére.
    Végre a három klubalapító megint együtt nyomulhatott egy keveset.
    RAGA!
    Neked utólag is jó éjt, mert eltúntél, így elköszönni nem tudtam.
    De ezt itt most pótolom.
    A holnapi versenyre nem biztos hogy tudok jönni, de szeretnék!!!
    Sziasztok.
  • [HUN]FaTaL
    Fasza videó:) F355, F50, Diablo :( Elviselném a játékban őket:D
  • gduck
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1139611852&no=6619]#6619[/URL]-ben leírtam ;)

UI: Ezek a képek kerültek be anno a GameStarba is! BEBEEEE
  • cicai
    Egy kis OFF

Ferrari Vs. Lamborghini
    A LEgjobb vidi szvsz^^

ON
  • Yeltzin
    hali!

hátha valaki tud mondani vmi okosat... Anno amikor megjelent a játék, MOMO Racing kormányom volt, azzal toltam egy ideig, és teljesen elégedett voltam a FFB színvonalával. Közben volt egy uninstall meg egy kormánycsere G25-re. Most újra felraktam, hogy kipróbáljam az új kormánnyal, de valahogy nem az igazi. Pontatlan, "lötyögős" a kormányzás, és mintha csak a FFB effektek egy része működne, gyakorlatilag csak az ütközéseknél van valami, sem a járdán, sem a rázókövön, sem fékezésnél nem nagyon ficánkol.

Minden más játékkal jó a kormány (GTR2, Race07, rFactor, M3 Challenge), szóval nem azzal van gond. Ha valakinek van tippje, előre is thx! ;)
  • V43 1105
    Csoli nincs itt, de ezt Te is tudod szerintem :P Fundyka meg lusta ..
  • cicai
    Emlékeztetőül:D

cicai(HUN)
    arvszab
    csoli31
    eisen81[HUN]
    Fundy[HUN]
    Met-HUN
    Mogyee
    Pecc<HUN>
    Reyes_HUN
    tinky713hun
    Toyota(HUN)
    Victor
    vagamoHUN
    [HUN]DriftR
    [HuN]GPoWeR
    [HUN]Nemtom
  • cicai
    HUNStreetRacers Figyelem!!!:)

Vasárnap Club talit rendezünk. Időpontot még nem tudok mondani, de megbeszéljük a pontos részleteket majd közösen a HUNStreetracers oldalán.
    A lényeg, hogy ezen csak Club-tagok vehetnek részt!
    HUNStreetRacers
  • Digitman
    Elcsesztem, a virágágyás az út JOBB oldalán van.
  • Digitman
    A legegyszerűbb, ha valamelyik keresőbe (Google) beírod, a youtube és airport szavakat és megnézed a videókat. Elmondani nem igazán lehet.
    A Honolulu reptérre az út baloldalán lévő virágágyást célba véve, a Dilingham reptérre egy bokron keresztül ugrathatsz át. Ezeket keresd a videón.
  • arena
    hellosztok, Hogyan lehet megmosatni a kocsit ? megtaláltam az autómosót , de nem él a szolgáltatás :S UI. 1.66A Patch van fent, kicseréltem azt a 2 fájl amit irtak nekem üzibe , de igyse megy :S sőt még az autómosó is eltünt
  • Geee
    Hogy lehet bejutni a reptérre?
  • milk41
    sztem nézd meg hogy a többiek hogy csinálják,én általában a hétvége fél10-10-kor szoktam krúzt szervervezni.az őszintét megvalva nem mennék egy újonc találkozójára
  • Geee
    Hi all skacok.
    Nemrég vettem meg a gamét aki estleg találokozott volna velem-KillerGeeNewYork a nevem---szóval szeretnék dumálni ts-en szertnék versenyeket rendezni(úgy hallottam kocsira is lehet)-szeretnék közösséghez tartozni---DE.... nem igazán vok tisztába vele , hogy kell ezeket.Szóval ha vkinek beszélőkéje vam . várom a pm-et--or akár ide is---ELÖRE is BIG THX
  • skate00
    OK köszönöm
  • Norbi1990
    MV Agusta.Olasz motorboltba van az északi városnál.