107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Carlos
    Köszi.
    1: ?
  • Vlala #52168
    2. Szerintem nem, mindenki így kezdte.
    3. A krúzolás egyszerű vezetgetés, autós túra (to cruise - vezetgetni)
  • Carlos
    Lámert kérdezek, előre is bocs.
    Hogy tudok csatlakozni az sg-s magyarokhoz?
    Gáz-e, hogy csak lámer vagyok (legjobb kocsim egy Lotus Espirit asszem).
    Mi az a krúzolás?
  • zoolee
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ az a 71 es challenger KELLLL!!!
  • Szasza20
    Hát követtelek egy darabig a térképen, amíg le nem dobott! Mostmár nem megyek vissza,sorry! Köszönöm a krúzt! De azért az MC12es találkozót ne felejsd el! holnap ;) Jó éjt mindenkinek!
    Pár kép a mai kis krúzról:

• Lunatic83
    én is kifagytam, visszamentem, de a magyarok száma a szigeten 0.00
    sorry
  • Tinky
    Gaben kifagyot a game.
    Már nem megyek vissza jócakát.
    És kösz a kruzt srácok!!! (luna, Gaben, Sanci)
  • V43 1105
    Sajnálom, nem engedett fel a szeró : (
  • [HUN]FaTaL
    Nekem nem fagy, nem tudom mi lehet. Nem tudom mit csinál ez a radial de elég sok játék csinál ilyen fájlt csak egyiksem dumpol bele a tdun kívül. Láttam ilyet: Cs1.6, Cs source, DiRT, Grid demó.
  • raga
    A versenyről távolmaradó klubtagok kapnap 1 szóbeli figyelmeztetést! :)
    Persze az igazoltan távolmaradók nem.
    Azt gondoltam kevés lesz a 8hely, aztán csak 4en voltunk.
    De így is jó volt, köszi a résztvevőknek.
    Köv. csütörtökön 9kor folyt.köv.
    Hétfőn 9kor Klubtali krúzügyben.

• Digitman
    Raga, Pupi, Speed köszi a versenyeket. Nagyon jót mentünk, jó kis pályákat választott Raga. Kár, hogy a többi klubtag + sg-s nem jött. Remélem a jövő héten megemberelitek magatokat és csütörtökön találkozunk.

Mégegyszer köszönöm mindenkinek.

Jó éjt srácok.
  • trogerzsiger
    Na jó a verseny, raga, limi, teddy!! legyen máskor is!
  • Lunatic83
    nem kell sietned, megvárlak...
  • Szasza20
    22:15 fele csatlakozok!
  • Carlos
    No, egy kis észrevétel...
    Feltettem az 1.66a patchet és a játék fagyogat. A Radialeng-et ha elindítom, az esetek 99%-ban 215K fölötti értéken törlöm a file-t.
    A patch-nek nem ezt a hibát kellett volna kijavítania?
    (micsinál ez a file amúgy amit törölni kell? Miért dumpol bele a játék?)

Köszi a válaszokat!
  • Lunatic83

mind1 milyen autó, mind1 milyen kategória, egy kikötés:
    CSAK spyder, roadster, stb lehet, vagyis csak és kizárólag nyitott tetős autóval lehet jönni !
    Helyszín:
    a térkép jobb alsó részén, közvetlenül a víz mellett, a "British Parts"-nál Kaiona Beach-en, vagyis az angol autók tuning műhelyénél,
    Időpont: 22:00
  • Yeltzin
    szerintem 300 fölött már a leszorítóerő van fölényben, a tömeg már nem nagyon számít...
  • HTS s3rg1nh00
    azért,mert egy 2 tonnás vadállat az SL merci
    (btw,a Brabus S V12 S is 2 tonna,csak a limitert eltávolítva 340-ig megy-azért csak addig,mert égen-földön nincs gumi,ami többet bír egy ilyen nehéz autó alatt...)
  • trogerzsiger
    Én egy teddy beart találtam de.. eltünt.
  • link14
    én se találom és be se dob titeket pedig 10 perce ugrélok rátok
  • trogerzsiger
    jleszuó beirva, de nem találom a versenyt.
  • raga
    várunk 10 percet.
  • V43 1105
    Nem enged fel a szeró :(
  • raga
    Versenyre gyülekező. 9kor jelszo: esghu
  • trogerzsiger
    ŐŐ izé volt ilyen ciber izé pályázat, ahol lehet pályázni ötletekkel pc játék kategóriában, próbát megér nem?^^
  • cicai
    EZT neked Victor:D
  • [HUN]FaTaL
    A merci azért 250 mert a porschekat és a sportautókat kivéve az összes német autó 250nél blokkol a valóságban is. A legnagyobb opel és az audik sem mennek többet.
  • cicai
    ja, csodálom h nem csítereztél:D
  • milk41
    nekem már 0.03 is...lényeg hogy valaki belédszáguldjon vagy előröl vagy hátulról
  • cicai
    Na ezt döntsétek meg:D
  • wfefe
    Köszi, így megy. Viszont a lista így sem él :(
  • Digitman
    Próbáld meg úgy, hogy bejelentkezel a fórumra. Ha nem vagy bejelentkezve, nem működik a link!
  • wfefe
    neketek sem müködik a játékosok listája meg az off topic link? nekem azt írja hogy az oldal nem található :(
  • Yeltzin
    Mondjuk gondolom nem végsebesség alapján határozták meg a kategóriákat. Azt nem sok helyen tudod tartósan kihasználni, de egy jól fékező és kanyarodó autó mindenhol nyerő lehet.
  • Yeltzin
    Az tény, hogy a kategóriák bután vannak megcsinálva. Lásd F575 vs F430, az előbbit a GT bajnokságra fejlesztették az 550 alapján, utóbbi utcai autó, ami az 575 közelébe sem ér, GT-ben is egy kategóriával lejjebb szerepel, TDU-ban viszont fordított a helyzet. Ez van...
  • theodor
    sry a Scaglietti-re gondoltam
  • ATi0021
    Igaz csináltam pár motoros videót, de ettől még nem igazán vagyok motoros. De ma mégis megvettem a MegaPacos motort és gondoltam letesztelem Lunatic versenyén. És jelentem bevált. Sikerült új rekordot felállítanom.
    Íme 2 kép:

• theodor
    mondható bugnak sztem. tették volna le D be oszt cs
  • theodor
    az ok:) csak a Lamborhini Gallardo is C kat.(340kmh) és az meg úgymegy, h ihaj. Csak érdekesnek tartom. Jó ok, h cabrio is ráadásul de attól még mehetne 300al az is hogy ha már C kat.
  • Yeltzin
    Erről beszélek, ez nem véletlen és nem is hiba. A legtöbb gyártó, ha nem supercarról van szó, 250-nél húzza meg a határt, mert ahhoz még viszonylag elérhető pénzekért tudják adni a technológiát. A Ferrarinál meg nem a lóerőkért fizetsz (hisz azt relatíve könnyű produkálni), hanem az anyagokért és a speciális gyártósorért amiknek köszönhetően 320-nál sem halsz meg, és még le is tudsz fékezni, ha jön a kanyar :)

Szerintem egy "utcai" autót eleve szélcsatornában sem tesztelnek 250 fölött, így megjósolhatatlan, mi történik ha mégis átléped a határt.