107666
-
Köszi.
1: ? -
Vlala #52168 2. Szerintem nem, mindenki így kezdte.
3. A krúzolás egyszerű vezetgetés, autós túra (to cruise - vezetgetni) -
Lámert kérdezek, előre is bocs.
Hogy tudok csatlakozni az sg-s magyarokhoz?
Gáz-e, hogy csak lámer vagyok (legjobb kocsim egy Lotus Espirit asszem).
Mi az a krúzolás? -
zoolee #52166 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ az a 71 es challenger KELLLL!!! -
Hát követtelek egy darabig a térképen, amíg le nem dobott! Mostmár nem megyek vissza,sorry! Köszönöm a krúzt! De azért az MC12es találkozót ne felejsd el! holnap ;) Jó éjt mindenkinek!
Pár kép a mai kis krúzról:
-
én is kifagytam, visszamentem, de a magyarok száma a szigeten 0.00
sorry -
Gaben kifagyot a game.
Már nem megyek vissza jócakát.
És kösz a kruzt srácok!!! (luna, Gaben, Sanci) -
Sajnálom, nem engedett fel a szeró : ( -
Nekem nem fagy, nem tudom mi lehet. Nem tudom mit csinál ez a radial de elég sok játék csinál ilyen fájlt csak egyiksem dumpol bele a tdun kívül. Láttam ilyet: Cs1.6, Cs source, DiRT, Grid demó. -
raga #52160 A versenyről távolmaradó klubtagok kapnap 1 szóbeli figyelmeztetést! :)
Persze az igazoltan távolmaradók nem.
Azt gondoltam kevés lesz a 8hely, aztán csak 4en voltunk.
De így is jó volt, köszi a résztvevőknek.
Köv. csütörtökön 9kor folyt.köv.
Hétfőn 9kor Klubtali krúzügyben.
-
Digitman #52159 Raga, Pupi, Speed köszi a versenyeket. Nagyon jót mentünk, jó kis pályákat választott Raga. Kár, hogy a többi klubtag + sg-s nem jött. Remélem a jövő héten megemberelitek magatokat és csütörtökön találkozunk.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek.
Jó éjt srácok. -
Na jó a verseny, raga, limi, teddy!! legyen máskor is! -
nem kell sietned, megvárlak... -
22:15 fele csatlakozok! -
No, egy kis észrevétel...
Feltettem az 1.66a patchet és a játék fagyogat. A Radialeng-et ha elindítom, az esetek 99%-ban 215K fölötti értéken törlöm a file-t.
A patch-nek nem ezt a hibát kellett volna kijavítania?
(micsinál ez a file amúgy amit törölni kell? Miért dumpol bele a játék?)
Köszi a válaszokat! -
mind1 milyen autó, mind1 milyen kategória, egy kikötés:
CSAK spyder, roadster, stb lehet, vagyis csak és kizárólag nyitott tetős autóval lehet jönni !
Helyszín:
a térkép jobb alsó részén, közvetlenül a víz mellett, a "British Parts"-nál Kaiona Beach-en, vagyis az angol autók tuning műhelyénél,
Időpont: 22:00 -
szerintem 300 fölött már a leszorítóerő van fölényben, a tömeg már nem nagyon számít... -
azért,mert egy 2 tonnás vadállat az SL merci
(btw,a Brabus S V12 S is 2 tonna,csak a limitert eltávolítva 340-ig megy-azért csak addig,mert égen-földön nincs gumi,ami többet bír egy ilyen nehéz autó alatt...) -
Én egy teddy beart találtam de.. eltünt. -
link14 #52150 én se találom és be se dob titeket pedig 10 perce ugrélok rátok -
jleszuó beirva, de nem találom a versenyt. -
raga #52148 várunk 10 percet. -
Nem enged fel a szeró :( -
raga #52146 Versenyre gyülekező. 9kor jelszo: esghu -
ŐŐ izé volt ilyen ciber izé pályázat, ahol lehet pályázni ötletekkel pc játék kategóriában, próbát megér nem?^^ -
EZT neked Victor:D -
A merci azért 250 mert a porschekat és a sportautókat kivéve az összes német autó 250nél blokkol a valóságban is. A legnagyobb opel és az audik sem mennek többet. -
ja, csodálom h nem csítereztél:D -
nekem már 0.03 is...lényeg hogy valaki belédszáguldjon vagy előröl vagy hátulról -
Na ezt döntsétek meg:D
-
wfefe #52139 Köszi, így megy. Viszont a lista így sem él :( -
Digitman #52138 Próbáld meg úgy, hogy bejelentkezel a fórumra. Ha nem vagy bejelentkezve, nem működik a link! -
wfefe #52137 neketek sem müködik a játékosok listája meg az off topic link? nekem azt írja hogy az oldal nem található :( -
Mondjuk gondolom nem végsebesség alapján határozták meg a kategóriákat. Azt nem sok helyen tudod tartósan kihasználni, de egy jól fékező és kanyarodó autó mindenhol nyerő lehet. -
Az tény, hogy a kategóriák bután vannak megcsinálva. Lásd F575 vs F430, az előbbit a GT bajnokságra fejlesztették az 550 alapján, utóbbi utcai autó, ami az 575 közelébe sem ér, GT-ben is egy kategóriával lejjebb szerepel, TDU-ban viszont fordított a helyzet. Ez van... -
theodor #52134 sry a Scaglietti-re gondoltam -
ATi0021 #52133 Igaz csináltam pár motoros videót, de ettől még nem igazán vagyok motoros. De ma mégis megvettem a MegaPacos motort és gondoltam letesztelem Lunatic versenyén. És jelentem bevált. Sikerült új rekordot felállítanom.
Íme 2 kép:
-
theodor #52132 mondható bugnak sztem. tették volna le D be oszt cs -
theodor #52131 az ok:) csak a Lamborhini Gallardo is C kat.(340kmh) és az meg úgymegy, h ihaj. Csak érdekesnek tartom. Jó ok, h cabrio is ráadásul de attól még mehetne 300al az is hogy ha már C kat. -
Erről beszélek, ez nem véletlen és nem is hiba. A legtöbb gyártó, ha nem supercarról van szó, 250-nél húzza meg a határt, mert ahhoz még viszonylag elérhető pénzekért tudják adni a technológiát. A Ferrarinál meg nem a lóerőkért fizetsz (hisz azt relatíve könnyű produkálni), hanem az anyagokért és a speciális gyártósorért amiknek köszönhetően 320-nál sem halsz meg, és még le is tudsz fékezni, ha jön a kanyar :)
Szerintem egy "utcai" autót eleve szélcsatornában sem tesztelnek 250 fölött, így megjósolhatatlan, mi történik ha mégis átléped a határt.