107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Nohab
    Benne vagyok, bár a vesztesek nyugalmával indulok :D
  • trogerzsiger
    Bocsesz hogy eltüntem, csak kivágott a gép egy hibaözivel, utána tdu lefagyott :@ szal már nem mentem vissza.. De mit szólnátok egy mafia cruisehoz? Az sg Tdu kupát támogatom én is!
  • Davetim
    Én is jelentkezek
  • DJ Skyline
    elnézést, véletlenül rányomtam a mehet gombra :| korán van még
    szóval. lecseréltem egy kisebb felnire, de mint írtam a játékban sokkal nagyobb mint az autó. kell még valamire figyelni azon kívül hogy legyen kisebb?
  • DJ Skyline
    aki cserélt már felnit az elmondaná hogyan kell?
    igazából tudom, de a végeredmény az, hogy a felni 90x nagyobb mint az autó. azt írta a turorial írója, hogy a felni legyen kisebb mint az eredeti. (file méretben)
  • V43 1105

• raga
    Milán nem volt rosz! :)
    Itt van róla a videó, még meleg!
  • raga
    Srácok bocs, szóval nem én voltam, olvastam az alfaamore fórumban, és onnan ollóztam.
  • link14
    egy maradandó élménybe volt részed akkor
  • HUNsnoop
    ritka pillanatok egyike. meg kell betsülni ... :)
  • raga
    Egy kicsit OFF, DE EGY IGAZI KRÚZ LEÍRÁSA : (ALFA156 2.0 TS VS Boxster)

Áááááahh, de jót nyomtunk egy Boxsterrel! ;-) /most értem haza/
    Az egész úgy kezdődött, hogy Esztergomból hazafelé /a szlov. oldalon/ kb. félúton elmentem egy bal oldalon álló, menetre kész /világított/ Porsche mellet. A falu után egy kis cikázás után már a hátsó lökösömet "nyaldosta". Nekem már éppen kezdett elmenni az életkedvem, olyan zsibbadt voltam a 40 - 90 -es sebességektől /egész nap mindent betartottam!! :-//, tehát eléggé üdítőleg hatott rám ez a "kihívás". Egy darabig jött utánam kb. 1 méterre /:-)/, aztán döntésre akarta vinni a dolgot - komoly hangorkánnal elhúzott. Bevallom én csak erre vártam a hosszú adrenalin ínséges idő után. Előtte tankoltam, reggel fejezték be az első + hátsó futómű gatyába rázását, ezt is le kellett már tesztelni...:-) Szóval elszabadult a pokol, sebeség korlátozás ide, büntetések oda, leszállt a "vörös köd" ééééés padló, 7000, padló 7000, padló...:-D Eléggé meglepődtem, hogy a kezdeti előnyéből nem sok maradt, gondolom, ő sem erre számított.
    Kereszteződés /országúti/, na gondoltam, eddig tartott a meglepi, de nem igazán így lett, megint nyomtunk egy keményet, itt is eleinte nem túl határozottan kezdett távolodni, de utána meg már fékeznem kellett, nehogy "rámásszak", aztán 160 körül "megállapodott". Gondoltam, elég volt neki mára, nekem meg kevésnek tűnt a 160 /tök egyenes út/, ezért "tovább léptem". Most ő várt erre.:-) Gondolom, kíváncsi lehetett hátul a feliratra, hogy milyen motorral is "kekeckedek"...:-)) Megnézte és elkezdte tolni, aztán gondolom, már elég nagy lehetett a huzat "náluk", mert kb. 220-nál elkezdett lemaradni. Megint azt hittem, hogy ennyi volt, de megint tévedtem. Újabb falu, na itt "megmutatta", olyan VW gruppe-osan. Elsiklott mellettem /szó szerint - a lehető legközelebb/, aztán kb. 120 - 130-al faluban hussss, már ott sem volt... /Pedig erre igazán nem lett volna szükség - szerintem :-)/ A falu után már "nagyobb léptekkel" mentem és egyszer csak megint előttem volt. Jött a kanyargós szakasz. Lehetett látni, hogy ő is nagy élvezettel szeli az íveket és nem jelentenek neki gondot, de nem ismerte ezt a szakaszt, mert elég gyakran feleslegesen fékezgetett, addig, amíg megint ki kellett kerülnöm, természetesen csak a saját érdekében, hogy ne fussak rá.;-) Na, itt egy újabb teszt alá vett, megint elkezdte nyomni. A további kanyarokat én is nagyon élveztem az új futóművel, ő sem tágított 5 - 10 m-nél távolabbra. Újabb kereszteződés /az utolsó/, kanyarodás a főútra. Ő is balra jött. Na, gondoltam, szép volt, jó volt, de itt most nagy égés lesz...:-/ Azért még öszeszedtem magam, megpróbálom a lehetetlent. 1 - 2 - 3... Talán ott szúrta el, hogy túl nagy gázzal indult a kanyarban a hátsókerekessel, mert egy jó kis csikorgós csúszással indított, le is maradt pár méterre, aztán korrigálta és megint végig nyomta a "csomagtartómban". A városban vissza vettem 60 - 40, stb. Igazi úriember lehetett , mert itt már nem "mutatta meg", szépen jött utánam egy jó darabon, aztán két apró villantással letért, természetesen én is üdvözöltem, mert ritka jó kis futam volt...;-)
  • Nohab
    Ez volt az első talirendezésem, elnézhető :D
  • HUNPalika
    Azért nem ártana legközelebb egy pontos helymeghatározás. Én is véletlenül találtam rátok. Amúgy jó kis menet volt Köszi.
  • HUNPalika
    Igen, gyors voltam.
  • Nohab
    Bocsi, hogy nem volt pontos helymeghatározás, de végülis megtaláltatok. Egy árva egyéb helyről jött ember nem láttunk arra. Remek találkahely. Köszi a krúzt!
  • [HUN]FaTaL
    Na megyek vissza, srácok bocsi de nem RS4el hanem DB9 coupé:D
  • mrmilan
    Na Raga testvér, egy véletlen összefutásból a szigeten, ismét egy ATOMNAGY krúz lett!
    Mocskosul jót mentünk.
    Ez a Countach egy Isten.
    Jó kis 80's konstrukció, hamisítatlan olasz, az egyik nemes korszakból.
    Nem beszélve arról, hogy a modern technika, gondolok itt a te Enzod-ra, remekül kiegészítette.
    Ütős kis 300km volt ez.
    A két szigetkör már nem jött össze, de másfél megvolt asszem.
    Volt egy-két húzós előzés, de az egyik sikertelen esetnél meg is haltam kicsit :)
    Szóval Öcsém, jól megkergettük a lovakat.
  • Lunatic83
    a T-Online enyhén felbaxta az agyam, ma 300km/h alatt nem láttok engem, na csá, a szigeten! ;)
  • JuanG
    Fatal, Nohab: kösz!!!
  • [HUN]FaTaL
    Martin:D
  • Lunatic83
  • drot
    töröltem a radialt és most megy thx na szval vki vhol taálkozni és autókázni?:D
  • HUNPalika
    Ja, és egy Aston Martimmal mennék.
  • bootsector
    Jaja, egy pontos helymeghatározást...
  • [HUN]FaTaL
    Töröld a radialt.
  • HUNPalika
    De mégis hol van az a hely?
  • drot
    váá próbáltam bemeni netre minden jó bemegyek házban kocsit választok és amikor kimennék free rideba írja h loading és saving és itt lefagy nem reagál semmire nemtom mi a baja :S eddig még ilyet nem csinált egybkent nem akar vki krúzolni?
  • Nohab
    Okok, csak gyertek :)
  • bootsector
    Ascari KZ1. Ne menjünk túl gyorsan...
  • Nohab
    Mehetünk akármivel, tudok vele lassan menni. :)
  • HUNPalika
    Nekem is tetszik, jó ötlet.
  • trogerzsiger
    ja gyors autóval? akkor megyek nemtommivel még :-)
  • Nohab
    Enyém a Mclaren F1 GTR.
  • Nohab
    1. Bemész a házba
    2. Info fülre katt
    3. Ott a "Game progress"-re
    4. Itt láthatod, hogy a következő szintig mennyi pontot kell még összegíűjtened a továbblépéshez.
    5.Majd a fenti kicsi nyilakkal válthatod a kategóriákat, ahol megnézheted, hogy megcsináld ezeket a kis "küldetéseket". Pl.: Vegyél meg 3 Ferrarit és kapsz 60 pontot.
  • HUNPalika
    Na megvolt az első drive-in versenyem:

A büntit a célvonal után sikerült összeszedni.
  • [HUN]FaTaL
    Fedezd fel az utakat mert nem mindig mutatja a térkép a küldit. A következő szint elérésével is kapsz új küldikt. Menj be a házba, info és ott megtod nézni hogy miket kell teljesíteni hogy %-ot ugorj (legyen 10 autód, 2 házad, 15 házad, 3 ferrarid, 3 aston martin, 10 ben sherman ruha, 10 ecko united ruha stb.)
  • Dante73
    Osszuk meg a díjazást. A dijak rendben, egyik kifizetését vállalom.
    Amúgy ez a hsz-em a nevezési lapom. Remélem, nem gyors, hanem technikás versenyek lesznek. Az sem gond, ha jó hosszúak. Mondjuk óra, másfél óra maximummal. Kezdetnek egy kört a szigeten? sürü forgalommal? HC mód, da off?
  • trogerzsiger
    oks! Jaguar xlsel ki jön?
  • JuanG
    köszi, már megvan :))...csak most továbblépni nem tudok :(
  • Nohab
    Akkor van egy golpálya az autópálya mellett, Honolulutól nem messze. A közelbe van még egy classic bolt. Legutoljára több kilométere lévő emberekkel csatolt ott össze.