107666
-
amugy, ha kihivja valaki és ö entert nyom még akkor sincs gond, mert neki kell az utvonalat kiválasztani, és akkor még simán vissza lehet menni a térképröl :) -
az első tipp, még ne állj föl a gép mellöl vagy két napig ;)
az elején menj el annyi versenyre amennyire csak tudsz! ami nagyon könnyű azt vidd végig vagy 100x, így lesz egy kis pénzed, azon vehetsz jobb autót, tuningolhatod őket, és mehetsz a nehezebb versenyekre...
ezenkívül vannak olyan küldetések ahol mindig különböző autót kell hazavinned, DE tilos ütközni, útról letérni, mert akkor pontot von le, s így nem kapod meg a maximális jutalmat + bónusz pénzt , ezekből össz. 30 db van... ha mindet hazavitted kapsz egy különleges nem megvásárolható autót, azt eladod 9,9 milkáért.... az elején ezeket kötelező eladni!
a km-eket is gyűjtened kell, és látogass el minden autó szalonhoz, ezek után már elérhetővé válnak a motorok, azokkal könnyen lehet nyerni...
ebből vehetsz 1-2 db-ot és vágd ki a piacra 1 milka körüli áron... a motor 3. tuninggal kb. 30E , tehát megéri...
az elején ne foglalkozz az online versenyzőkkel, mert egy alapból lenyomnak, mert kivel álljon ki egy *** orosz egy K.seggel, egy amatőr TTvel! :) szóval soha ne nyomj entert ha felkérnek versenyre, bár alapból csak 1000et buksz, de akkor is, az idő pénz, s ilyen hülyeségekkel ne foglalkozz ;)
kezdésnek kb. ennyi, a többire majd rájössz
+ egy kis előre leba**ás...
mivel új vagy, még ne akarj egyből klubhoz tartozni, találkozókat szervezni...
amúgy üdv a szigeten -
Na Gaben, szabályos krúz iránti elvonási tünetek?
-
krúúúúz lesz? -
Kajari82 #52411 Hali,tegnap kezdtem játszani,és nem tudok felálni a gép mellől.Nagyon bejön a game,csak az a gond,hogy a single részt csinálom csak,alig találok olyat aki versenyezne csak úgy.Meg nem is nagyon értem mi van ha megnyomom az f-et.Pár tipp?Köszi
-
Raga!
Privát ment! -
link14 #52409 nincs mit -
bootsector #52408 Köszi!!!! Már meg is vettem!
-
köszi! -
bootsector #52406 Nosza! Hadd vegyem meg! Tedd fel trade-re légyszi! -
benne vok -
lesz ma vmi krúz? esetleg vmi szabályos nem padlógázos? -
link14 #52403 Nekem van eladó jó pénzért én ugy se használom meg amugy is 2 van -
kár h nem vagyok se barátságos, se ember ;) -
Ott van hogy new hát vak vagy?:D -
nem patcholtad aközben miküzben ment a játék? -
bootsector #52399 Emberek! Nincs valakinek eladó Ford Mustang GTR-Concept? Hülye fejjel eladtam, és nem találok eladót sem. Az ár nem számít. -
Úgy kezdtem hogy a játékkal kapcsolatban mindent letöröltem .
Vagyis a CD Key-t is.
Tudom ,elég lett volna ha áttírom de így gondoltam helyesnek hogy tiszta lappal induljak.
Csak az Offline mentésemet hagytam meg ami 99%-os,bár egyértelmü hogy nemvihetem átt az online játékba.
Időközbe kipróbáltam aaz offline-t azzal semmi gond. -
trimo #52397 A carpackot azért írtam, mert abban ugye elvileg benne van a patch.
Azt meg nem néztem, hogy 1.66 ott van, bocsi. -
Gondolom CD Keyt átirtad :] -
Szia!
Az első képen láthatod hogy már fent van az 1.66 patch.
Egyébbként még az se kell hozzá hogy maga a játék elinduljon.
A sima 1.45-el is el kellene indulnia.
Carpacknak meg ne haragudj, de ehhez semmi köze.
A játék megjelenésének első napjátol játszok ezzel a game-el,szóval már nem vagyok kezdő benne.
Most viszont hogy megvettem, nemtudom elindítani az online miatt.
De azért köszi hogy válaszoltál.
-
link14 #52394 kilépni a klubházba tudsz és ha kiléptél mekersed ahol klubot akarsz alapitani belépsz és ott lesz hogy mennyibe kerül meg ilyenek -
trimo #52393 Le kell töltened a patchet, vagy megvenni a carpackot. :) -
Sziasztok !
A segítségeteket szeretném kérni.
Egyszerüen nem boldogulok a járék elindításával.
Feltelepítettem ,megadtam neki a kódot ,beírtam a nick nevet,email címet bepipáltam a GameSpy Id-t jelszót adtam neki.
aztán mikor OK-zom akkor ez van.
Ha azt mondom neki hogy yes akkor lefagy nem csinál semmit ha azt hogy no akkor bejön ez a profile ablak.
Ha itt a névre kattintok minden kezdődik elölröl.
Mit csinálok rosszul ?
Légyszi segítsen valaki.
-
mivel senki se válaszotlam 200 hsz után a kérdésemre újból felteszem.
Ha bemegyek egy klubba ott hol tudok csinálni magamnak klubbot?
Hogyan tudok kilépni egy leendő klubból? -
barátságos embereket várunk club vs club-ra most a ford szigeten!
laccceee és pernus
club:budapest XVI
sms06706135968 -
Válaszd ki, hogy ne legyen nagy nyeremény, vagy az "ritka" kocsiknak adod fel a versenyt, és nem fognak jönni. -
GPS van, a szövegek nem kompatibilisek a car packel. -
stevedark #52387 Kosszi a radiora rajottem magam,mar csak a magyaritast kerdem?
-
1. igen: C:\Documents and Settings\*név*\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\*név*\radio\mp3
így nézzen ki
-
stevedark #52385 Hy Everyboy!!
két kérdésem a következő:1.radioba be lehet-e tenni sajat mp3-t?
2.keszult a jatekhoz magyaritas?
valaszokat elorre is koszonom
-
laccceee, pernus
club:budapest XVI
sms06706135968 -
laccceee, pernus
club:budapest XVI -
Télleg, én meg azt hittem, hogy azzal kilép a Windows-ba. XD Kösz! -
XD Tudom, hogy az a Windows-ra van állítva. -
Pontosan! És ugyanez igaz a sima versenyek ranglistáira is! Programozás-technikailag egyszerű megoldás lenne! -
a W betűre üss rá menet közben..... -
jaja W XD -
Lenne egy noob kérdésem: Menet közben le lehet húzni az ablakot?
-
Ugye, a szerver "tudja" a megtett távolságot, és az erre felhasznált időt. Csak nekem tünik ebből egyszerünek az átlagsebesség kiszámolása, majd gyanús érték esetén a ban? Úgy kirugnám az ijen csítereket a pitlibe. 24, 48, 168 órára, majd ÖRÖKRE! Anyja valagával, vagy a pöcsével játszon az ilyen! Én, akárhány, akármilyen technikás versenyt tettem fel, mindig egy ilyen kis csíter pöcs nyerte meg. Emiatt vagyok 91%-on. Elkezdeni sincsen kedvem az online versenyeket...