107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Lambo fan
    inkább csak a felbontást kéne valahogy levennem , tuti jo lenne aztán
  • Lambo fan
    aham tuti az van amit mondasz mert a régi monitor 1440x900-ba ment és ez nem tudja ezt a felbontást!!
  • gduck
    Az NVIDIA drivert próbáltad újratelepíteni? Ugyanis nekem mostanában azt játsza a TDU, hogy újabb driver telepítése után újra be kell állítanom a felbontást a játékban :)

Hátha neked is bejön ;)
  • Lambo fan
    már csak azért se mert akkor a carpackomnak annyi... nincs má meg az installja :(
  • Lambo fan
    egy ujra telepités biztosan segitene, de nem akarok ujratelepiteni :(

• Lambo fan
    igen, rendesen feltelepitettem!
  • daneszbaby
    Jah boccs aki megteheti
  • Nathan66
    az 576bannincs TDU. haha... pfff
  • gduck
    Lehet hogy a TDU-ban beállított felbontás/freki értéket nem szereti a monitor? Ugye ez az az eset, amikor a játék fut, csak nem látsz semmit :( A TDU-t kellene más felbontásban futtatni, csak nem tudom hol tárolja a beállított felbontást!

UI: ugye az új monitort rendesen "telepítetted" ? Azaz a windowsban csak azokat a felbontásokat és frekiket tudod kiválasztani, amiket valóban tud a monitor?
  • milk41
    csak három fájl van abban a mappában:D

birds.bnk,papers.bnk,roadpatch.bnk:D azthiszem nem lesz nehéz eldönteni melyiket fogom átnevezni
  • [HUN]FaTaL
    OFFLINEban sem lehet kivenni az 1.66A patch óta, ugyanazt írja ki mintha online lennél, disconnected from server. A madarakat kivenni pedig az EURO/BNK/Details/ mappából a birds.bnk (asszem) fájllal lehet kivenni. Az újságpapírnak már nem tudom mi a fájlneve:D
  • milk41
    8/

ez fura,sztem frissíts drivert/ha a legújjab driver van most fönn neked akkor töröld le azt és tedd fel újra
  • Lambo fan
    2 magos 3 GHz proci, GeForce 8800 GTX, 2 GB DDR2 stb.
  • Lambo fan
    még a TDU főmenüjéig se jutok el :(
  • milk41
    mien géped van?
  • Lambo fan
    sziasztok!

meghalt a TDU-m!!!
    Régi LCD monitorom cseréltem le egy 26 colos HD 1080p felbontású monitorra. A TDU elindul, intró betölt, és utána villogó fekete ablak,alig tudok visszajönni a WinXP alá. Amióta lecseréltem a monitort, ez jön elő a TDU-nál. Biztos nem bírja az ekkora 1920x1200 felbontást vagy mi? Valaki hozzáértő tudna javasolni valamit? Élet halál kérdés!
    Köszi
    Üdv
    Ádám
  • milk41
    álmaim tdu2-je:mindenkinek külön háza van,nem lehet egy embernek ugyanaz a ház,a garázsból nekünk kell kijönnünk/bemenni,munkával keresnénk a pénzt(ami max 1percig tartana),ruhát is pénzért vennénk,nem lenne kihívásos verseny,jobb AI,több fajta autó(több veterán,régebbi autó(golf 1.2;renault laguna),több concept autó),jobb tuningolási lehetőség(pl motort úgy építhetnénk fell mint a street legal racing redline-ban),jobb zene,a kormány fordulását mi magunk is beállíthatnák(tehát nem csak 40°-ba vagy mennyibe,hanem mondjuk 900°-ba is elfordulna),a műszerfalak működjenek,jobb HC rendszer,tankolás(dízelt a dízel autóknak,benzin a benzin autóknak),autómosó,gumi nyomását lehessen beállítani

ezt muszály volt leírnom,sry ha vkit untattam ezzel:D
  • gduck
    Ez azt jelenti, hogy nem fejezik be a játékot! Ez se lesz megcsinálva, az autómosót se engedélyezik és még ki tudja mi maradt félkész állapotban :(
  • milk41
    "gkatali" 2589 25892.94 296.79 9951.23 0.663 0.012 0.748 434919435

ma 22:30 veterán tali!hegyi szakasszal kezdünk!bookmark fölül!
  • milk41
    ok!
  • Synit HUN
    Igen!
  • heady
    megyek egy miurával, oks?:D
  • ATi0021
    Tessék egy közlemény az Atari hivatalos TDU fórumáról:

PC technical limitations
    "To successfully see other club members and complete in club races on the PC, members need to be part of the same local area network (LAN).

Only members of the same club need to be part of the same LAN, so to complete in a inter-club race the requirement is for there to be two LANs, each with at least two members."

Ha jól értemezem akkor ahhoz, hogy teljesíteni tudjuk a klubok közötti versenyt és megkapjuk érte a 100%-ot, csak LAN keresztül versennyel lehet megcsinálni. És az Atari nem fogja megcsinálni az online klubok közötti versenyt? Ha tévedek javítsatok ki. De ha igazam van akkor ez elég nagy szemétség tőlük. Pedig már az első patchnél ígérték ennek a javítását. Forrás: Atari forum - 9. komment
  • milk41
    ma 22:30 veterán tali!hegyi szakasszal kezdünk!majd adok bookmarkot!
  • Nohab
    Mára is kéne valamit, nem?
  • link14
    fekete felni van hozzá az ablakot pedig majd be sötétitjük ha kell irj privit
  • link14
    én visszem a Chargert!!!! ha nem gond
  • Nohab
    Ha az autók végsebességét akarjátok megnézni, csináljatok egy versenyt egy hosszú egyenes szakaszra és ne rakjatok bele forgalmat.
  • Lunatic83

és még kicsit se unom a motorozást :)
    Kawa rulezz!
  • Béla9248
    Azt már próbáltam de semmi!
  • krisz696
    Ha érdekel titeket, készítettem egy listát a játékokban szereplő autókról, amiben a lentebb tárgyalt adatok is megtalálhatók. Bár még erősen hiányos, kb. 70%, de már minden autó és motor alap jellemzői megtalálhatóak benne. Még van hozzá egy-két ötletem, csak lusta vagyok megint körbejárni az összes autó és motorkereskedést.
  • mrmilan
    Azt hiszem a reális, azaz a valóságos végsebességet taglalta 320km/h-ra, ha jól emlékezem.
    3-as tuninggal elképzelhető a 320, de akkor is irreális egy ilyen műkincstől.
  • mrmilan
    Tuning nélkül 252 km/h-t ad meg a játék asszem.
  • Dante73
    Erőssen közelítek a 2000. km-hez a 308 al, és bár 3-as tuning van rajt, de azért ennél gyorsabb! (játékban)
    290 simán, 300-310 szélárnyékban megvan. Jó tudom, tuningolt, de akkoris, kicsit GYORSABB mint kellene...
  • mrmilan
    FERRARI 308 GTS /neten kerestem meg az adatokat/:

Motor elhelyezése Középütt
    Lökettérfogat 2927 ccm
    Motor típusa V8
    Max teljesítmény 241.7 LE (178 kW) 7000 fordulat/perc
    Max forgatónyomaték 265.00 Nm 5000 fordulat/perc
    Kompresszió 9.2:1
    Szelepek belső átmérője x mélysége 81.0 x 71.0 mm
    Üzemanyag rendszer Porlasztó
    Motor kenés Száraz olajteknő
    Hűtőrendszer Folyadékhűtés
    Váltó Kézi, 5 sebességes

Végsebesség 251.0 km/h!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    0-96.54 km 6.7 másodperc

Tehát a TDU-ban szereplő menetteljesítmények teljesen hitelesek.
    Csak azért van annyi felkiáltójel a végsebesség mellett, mert a múltkor valamelyikőtök azt írta, hogy tutuira tudja,hogy 320 KMH (LOL) volt a 308 GTS végsebessége, és hogy ezt elbaszták a TDU-ban
    Tehát nem lett elrontva, teljesen hiteles menetteljesítmények lettek "ráprogramozva".
  • Pepsi Twist
    az sem rossz :D
  • Pepsi Twist
    de komolyan valami vállalkozó szellemű emberke megpróbálhatná... az most kit érdekel hogy offline... meg lehet azt csinálni hogy szélárnyék legyen mindig :D
  • mrmilan
    Egy föld nagyságú bolygó (az egyenlítőn egy 40.000km-es krúz), LEASZFALTOZVA.
  • milk41
    az állati lenne:D am a forgalmat csak offlineba lehet kiszedni,onlineba nem mert felsem enged a szerverre
  • Pepsi Twist
    bár lehetne valami olyan hackot csinálni hogy offlineba az egész mapot lecserélni 1 nagy beton pályára :D Beton koripálya :D