Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Faxa!
Ferke:Valami rémlik és köszönöm az elismerõ szavakat.
Jelenleg itt tökölök az Új Acc.-al mert a password már jó de a név mindig invalid.
Ilyeneket írtam.:Memphis(Hun),HUNMemphis,Memphisboy,Memphis(hungary),Memphis(hungarian)
Egyszerûen kétségbe vagyok esve,hogy nem tudom miért nem fogadja el a nevem.
Valakinek van ötlete,hogy miért lehet ez?Esküszöm a családom életére, hogy TDU-s pályafutásom alatt 1x sen találkoztam Memphis nevû emberrel.
Vagy valamit kéne csinálno ma GameSpyyel?
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
jó pihenést kösszi mindenkinek akivel taliztam ma
Nem tudom mi a bajod azokkal a krúzokkal, amikor te vezetsz minket?! <#nemtudom>#nemtudom> Én tökre élvezem! Piros lámpa, szabályos sávváltás ligtos tempó... KIRÁLY!!!
Gagyival szoktam Hc módban ugratni a golf pályán, egyébként billel, még váltani se nagyon tudok... <#guluszem1>#guluszem1>
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
És Memphis, nem Te vagy az. Valaki más, a neve nem is M-el kezdõdik. Mégcsak nemis L-el. (jól leszûkitettem, mi?)
Én is ezért igyekszem kijkelölni a verdákat a talikra. Hogy mindenki ugyanannyival tudjon menni. Persze a HC problem etõl még megmarad sajnos. Dehát, ez van, ezt kell szeretni.
http://www.freetvmaci.info/
Nah van carpack?Valami változás?Javítás?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
"Megváltozott a világ.......érzem földben.........érzem a vízben...........érzem a levegõben."
Most tettem fel a TDU-t és most kurvára ráhasalok a versenyekre HC-ért.
Amúgy egész szépek a képek.Jók a elhelyezések nem egysíkú.
Igazából semmi b ajom a mostani társasággal mert egytõl egyig kedves emberek de a régieket visszasírom.<#sir>#sir>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
ez is arról tanuskodik, a legelsõ ilyen találkozáskor készített kép:
és mindannyian innen SGrõl <#eljen>#eljen>
TDU 2 nick: SpeedHUN
Az az igazság, hogy van egy határ amíg, hogy is mondjam nekem semmi bajom sincs a Non-HC-kel.
Igazából az a gond mikor ott van alatta d az Enzo vagy egy Pagani esetleg az új SLR-ed.
Általában így néz ki egy lapos cruse.:Megy elõl valaki senki sem elõz csak követik birkák módjára.Aztán valaki kicsit oda lép(Nah akkor nyomjuk meeeeg)Erre a többi is odalép hogy ne hadjál már itt.
Elérik a 320-at és mindezt a kanyargós tengerparton a szerpentínen.
Aki HC-ben van az se akar lemarad vagy kimaradni az igalomból tehát igyekszik nyomni õ is a gázt.
Jön a kanyar + az emelkedõ pff elszáll.A többi megy tovább nem várják meg egymást.
Egszer volt egy nagyon jól megszervezett találkozó még a régi Clubbunk csinálta Danival.
Megbeszéltük, hogy max 260km/h de az is egyenesbe vagy elõzéskor.
Annyi volt az uticél, hogy körbe a szigeten és kész.
Lehetett elõzni dudálással és kresznek megfelelõen menni arányleg jó tempóban.
Akkor nagyon jó volt a csapat és én hiszem hogy most itt az új emberekkel is kialakítható ez a kapocs.
Tisztelem a többi sofört mert úgy illik.De csak egy adott határig.Ha azt a határt átlépi akkor...............
Játszunk békességben odafigyelve egymásra.<#love12>#love12>
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
max ha lové kell akkor nyomom simán :P
TDU 2 nick: SpeedHUN
Más! A tegnap esti versenysorozat állat volt! Remélem, hogy ma is sikerül valamit összehozni!
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
mára szervezel valami jó kis találkát?
Ezért is utálom, mikor C-s, D-s verdával megyek, Hc-ben, és az enzo-s vérpistike levillog. Mit gondol, hülye vagyok, hogy kiálok ellene? Nincs esélyem se, persze, ha már B-s verdával vagyok, más a helyzet. Ha más nem, a visszavágó startjánál kilököm... De ez ritka, általában gyõzök elsõre is... Hiába kisebb a kanyarsebességem. Ugyanis nagyon sokan nem tudnak "vezetni" <#ravasz1>#ravasz1>
De ez mellékes is. Aki szereti használja, aki nem szereti, ne használja. ÉN IMÁDOM!
Dante.
apró bentvoltam a reptér de sehol senki
TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
na és persze az is benne van az utálatomban h nekem nem megy. ha a gázpedálom nem tolná már maxon amikor még tsak feléig nyomtam le, lehet ez is változna
agreassziv stilushoz kell ám a lóerõ. rám azt mondták h antiszociálisan vezetek.LOL körforgalom a kedvencem...
Egyébként normális emberek nyugodtan együtt kocsikázhatnak HC-sekkel, csak egy kicsit oda kell figyelni egymásra.
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
És sztem abbahagyhatod az okoskodást. Csak te vagy ezen a véleményen.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Egyébként, mivel Arcade a game, eszünkben sincs realítást elvárni tõle. Viszont, ha megfigyeled az utak "minõségét", hát az is siralmas, ha a valóságban is ilyen, akkor rengeteg baleset lehet o'ahu-n. Mivel a map, maga elméletileg hajaz a valóságra...
Dante.
Gyorshajtót elkap a rendõr, elõveszi a jegyzetfüzetet:
- Neve?
- Mastapha Toktolobot Dzleiseshade.
- No -, így a rendõr, míg elteszi a tollat -, aztán nehogy még egyszer gyorshajtáson kapjam!