Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Valaki akinek van csinál egy backupot a mentésérõl és felrakja neked 1000-ért mondjuk.
Te megveszed, õ meg visszarakja a backupot. Így meg is lehet duplázni az autók számát 😄
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Skylineal?
Amit még tõled vettem<#hehe>#hehe>
Mennyiért 8 milla?
Ne legyen 1000$?
Az jobb ár XD
Jelenleg 120 pont kell még a HC-hez.Csinálom ahogy csak tudom.
Eddig gyûjtöttem a lóvét rá és kiderûlt hogy Tradeban 1db sincs most, hogy hamarosan HC-m is lesz nagyon kéne.
Szóval valaki akinek van fölsen és aránylag nagy összeget szeretne kapni az dobja már fel Tradeba és én megveszem.
Mondom 8 millió!Fontoljátok meg kérlek titeket.
Csabimomo:Szívesen segítek!Az a baj hogy tényleg kár ezekért a gyönyörû autókért.Ott a Murci meg a Merci plusz a Ferrarik és G25-el élvezhetetlenek számomra.Pedig a Maranello nagyon hasít azt tudom.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Két kép kedvcsinálónak;
Indulás elött;
Kis pihenõ a világítótoronynál;

http://www.freetvmaci.info/
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
(/me 3 éves kora óta Merci fan<#ravasz1>#ravasz1>)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Sajnos nem lehet vásárláskor kiválasztani a váltót.
Pedig a Lambo Murciba melvileg hatfokozatu kéziváltó van.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Örülök hogy jólsikerûlt a cruse szép látvány lehetett a sok kis erõgép.
Elértem az Expert színtet maradt hátra a Chamipon.
Kicsit álmos vagyok, de küzdök.<#nyes>#nyes>
-Nem jelentjük, mert ugysem hinnének nekünk.
-Járörözzünk tovább.
-Basszus, én már nem érzem a lábam.
-Akkor szagold at enyémet!
Egyébként jó volt a ma esti krúz, szerintem rákapott egy-két ember a Caterhamra, HC-ben. Csak sajnos, a szerver, szép lassan elfogytunk...
Dante.
Diszpécser itt a Bravo 8 a gyanúsított elöttem halad az autópályán.Jackkel üldözõbe vettük.Te jószagú úristen!!!Ez elrepûlt.
Jack te nem láttál semmit és én sem láttam semmit ezt asszem nem fogjuk jelenteni.
Bravo 8 mi a helyzete?
Jelentem defektet kaptunk.
Jack lõjj a gumiba.
Nah azért én is haladok már Pro gyerekké váltam.
Lógunk a hídról😊 :
Lefelé:
Felfelé:
Még képek a reggeli ugratásról és ....
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Egyáltalán mi a fasznak pont a Continue alátenni a Newgamet?
Most leszedtem.Felraktam de nem kérte a CD kulcsot.Érdekes.
Most már tényleg kezd felbaszni ez a hülyeség.Nem igaz hogy semmit sem fogad el.
Ez a kurva GameSpy szopat?
tod nem rég kezdtem bele
Dante.
Aza Hun Memephis Hun név -vagy hogy is volt- nem jó már?
Beírom a CD-kulcsot stb.
Nem akarok fasz nevet.De gondolom ez egyértelmû.
MeMpHiS_HUN
pw: amit akarsz 😄 de ilyesmi legyen: xx_xx-xx (az xx bármi lehet szám betû amit akarsz)
nick még lehet a: "vazzesemminemjoide" 😄 az tuti jó nekem van 1 yahoos címem aminek ez a user-e xD
4 órája próbálok valamilyen értelmes Acc-ot létrehozni de semmi.
A kurva annyába már hogy hól a Password rosz hól a Nicknevem.
Kitalálok végre valami értelmes nevet erre nemfogadja el mert álítólag már van.
Egy nagy FASZT van nem hiszem el hogy van még egy ilyen srác mint én aki ugyanúgy gondolkodik.
Kurvaéletbe már hogy ilyen fasz módon kell ezt csinálni.
XD a névvel van a gond.
Fogtam éls beírtam:Zazaratmundi.Elsõre elfogadta.
De ez nem jó név.
Memphisbaby-t is próbáltam:invalid
Agymunka bakker
Én egyedül lesíeltem. 😛
Egyszerûen nem hiszem el.
A név már jó.:HUNMemphis(17)
E-mailt is csréltem.
Erre ez a kurva password nem jó.
Mindig invalid.
Olyan faszságokat írok már be hogy sírhatnékom van.
Most akkor számokat írjak be?És ha igen akkor hányjegyût?6 12 24?
Vagy ha szöveget kéne akkor hány karakterest kéne?
Dani:Örülök hogy elõkerûltél öreg barátom!
Öhm te nem sízni voltál?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Dante.
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Mondjuk én nem is mentem a gémspáj oldalára, egyszerûen a játékban odaklikkeltem, beírtam az e-mail címemet, megadtam a jelszót, "oszt jó napot!"