107666
-
Én meg strandolós időszakom élem, és azért nem játszom .. :D -
én a szar gép miatt és kormány hiány miatt nem játszok -
Hát pl egyik ok a vizsgaidőszak, legalábbis én ezért nem nagyon játszok már egy hónapja... -
Hello hello!
Az tény, hogy kihaltak a Magyar játékosok.Részben.Giborral ma találkoztam de mivel melóból írok ezért nem tudtam vele maradni gémelni.
Én nem nagyon értem mi lehet az oka.Paff ez van.Én azért még szeretem a játékot és a GT-t.Gyűjtöm is a KM-et bele szépen.
Asszem, hogy jönnék a találkozóra.Keresek valami új oldtimert.He he "új" "old"timert.
-
Gibor #54536 Sziasztok újra! úgy látom megjavult a gépem és játszható lett a game... szóval innentől lehetséges hogy rámis lehet számítani :D -
HI!
Úgy néz ki, újra vagyok a játékban. Ugyan nem értem az okát, de majdnem 2 napja megy a net. (szerelőt nem láttam) Hol kopogjam le? Tegye fel a kezét akinek fából van a feje! -Úgy, alulról felfelé, 3x. köszi haver...
Szóval. Ma este 7. Hun Kamehameha klub, oldtimer verdákkal. Típus mellékes, de minimum 30 éves típus legyen! HC, nem HC mindegy, Cél nincs, max 200, -220 körüli laza krúz, váltott vezetővel.
A sávszél legyen veletek addig is! -
csoli31 #54534 Szevasztok!! Kihaltak a Magyarok a játékból ami nem voltam ithon? Edig égen földön egy földivel találkoztam, aki a barát listámon van.Újra ithon -
sziasztok
nincs valamelyik clubba tagfelvétel? mert már nyomom egy ideje csak jó lenne már valami társaság is :) -
:O Jó tudni. .) -
Yasura nincs szükség, csak all options on a daemonban:) Nekem sincs yasum. -
+ YASU, abból pl az 1.3.7070-es verzió megteszi. -
Mini Image a gamecopyworld.com-ról + Daemon Tools én is azt használom:) -
arra van valami jó megoldása valakinek hogyan tudnám kímélni az eredeti lemezt?mert már elég karcos szegény -
Vannak pálmafák!
Amúgy a játékban nehezen bizonyítható mivel ez a része nincs teljesen kidolgozva ráadásul a nap is össze-vissza megy.
De lehet hogy nem Waikiki mert az asszem inkább déli tájolású a kép pedig kétség kívül nyugatra néz. Persze lehet olyan partszakasz :D Sztem az! :D -
Bizonyítsd egy játékban készített képpel! 
Neem, igazából ha tényleg tudná valaki bizonyítani, akkor beájulnék, bár most perpillanat azt sem tudom, hogy a játékban egyáltalán vannak-e különböző pálmafák. :P -
Ez a Waikiki strand lesz. Mivel Honolulu és strand és amúgy is a világ egyik leghíresebb és legszebb strandja. ;) -
Na kíváncsi vagyok melyik elvetemült mondja meg, hogy ez a helyszín hol található meg a játékban. 
Amúgy meg de letámadtátok miki13-at, de jogosan. Viszont minden helyzetet intelligensen, higgadtan kell kezelni, vegyetek példát Dante hsz-áról, nekem tetszett. :) -
Mégis vagyok, mert szerencsére hoztam kábelt a laptophoz, és van net a hotelba, tdu-zni nemfogok de a fórumon jelen leszek. Amúgy én eltudtam adni az Audi RS4-et 3 milláért, szóval nem értem hogy nektek mi lehet a probléma. -
segítek:
1.nyisd ki a dobozt (nincs?)
2.menny a spam topicba ^^
3.menny el a boltba és vedd meg:) -
OMG!nem tudsz olvasni vagy mi a f..z van???ITT VAN EBBEN A KI..SZOTT SZÖVEGDOBOZBAN HOGY HA NEM ERDETI AZ A REDVÁS JÁTÉK AKKOR TAKARODJ A SPAM TOPIKBA!!!paztmeg -
Ejnye benye! Azért ilyet kérni.
-
Ez nem valaki miatt van, ez egyszerűen így lett kitalálva. -
akkor az atari miatt van ez? -
szarkazmus ON:
Persze, sőt elküldöm neked postán az eredit CD-t dobozzal együtt, emailben meg a full Megapcakot, kóddal, exe-vel meg minden, jah és még küldök neked egy kis pénzt is sose lehet tudni mikor fog kelleni...
szarkazmus OFF
Ne nézz már hülyének minket... -
Felesleges megadnunk, ott van a dobozában. Ha elveszett, vidd vissza, oda, ahol vetted, és kérj másikat. -
miki13 #54515 A test drive Unlimited hez megtudnátok adni a kodot amit be kel ütni a játék elején?
Elöre kösz!4 -
Semmi köze a gamespyhoz ők csak a szervert üzemeltetik. -
A gamespy miatt nem tudjuk eladni a pack kocsikat és a 100%-os mentést is végig vinni? -
Nemleszek hétvégén a betegségem miatt, meg megyek a szülőkkel hajduszoboszló, majd győrbe, addig is jó tdu-zást mindenkinek, jövőhét hétfőn jövök! Sziasztok. -
Régen se tudtad eladni, az addon kocsikat nem lehet tradere tenni. -
Én nem értem hogy miért nem lehet eladni az 1.66a pach kocsikat. Hiszen csak kettő kocsit tartalmaz és régen eltudtam adni most meg olyan mint a mega pac-kos kocsik kék el van ki írva a kocsik neve és csak a gépem veszi meg nem adhatom el. Ez miért van? -
csak neten....
nem is fogod.... -
Dominic901 #54508 A mega pack-ot meglehet boltban is venni vagy csak neten?
mert boltban mág nem láttam -
Neoncsoves #54507 nekem nincs gond a Diginetemmel... eddig -
Ez szopi :/ Nővéremék is szídják a diginetet, nekik meg a munkájukhoz elengedhetetlen. -
Mint írtam, nem szim, csak eltolja abba az irányba a hc. Magyarul, közelebb kerül a valósághoz, nem lessz valóságos. Próbálgattam, 50-130 közt egész türhető a realizmus, a fölött valóságban többnyire egyenesen haladok, max enyhe íven, bukkanókat kerülöm, így fogalmam sincs, hogy viselkedne a verdám, ha raliznék vele, esetleg bepróbálnék egy hajtűkanyart 200-nál.... Itt is elszállsz, valóságban is. Ezzel ki is merül a hasonlóság, azt leszámítva, hogy csekély tapasztalattal, rááll az ember agya a dologra, és le tudja "számolni" mi is jön, ami pl a gridben már nem olyan egyszerü. Tehát van logikus fizika a TDU-ban.
Erről ennyit szerintem.
Kérdezted a net problémám. Tényleg vicces.
Bizonyos weboldalakat, webhelyeket megnyit, másokat nem. Logika nélkül. Viszont, pár perc múlva már nem hajlandó megnyitni azt az oldalt, amit az elöbb igen. Viszont amit eddig nem nyitott meg, azt most megnyitja. Semmi logoka a dologban, teljes az öszeviszaság. Kipróbáltam a gépbe épitett mindkét hálókarit, ujraraktam a rendszert, elöbb XP, majd vissza Vista, semmi változás. Kipróbáltam másik géppel. Ugyanaz. Közben volt szervízben a gép... Nálam nincsen hiba, ügyfélszolgálat felveszi a hibalapot, szerelő nem jön, távolról megnézi, és azt mondja rendben van.... (Anyád) Ezt egyébként fejálomás csere óta csinálja, elötte más volt a hiba. Hétfőn Fogyasztóvédelem, addig ellenreklám, ahogy a net bírja.... -
Én meg egy Subaru Imprezát (hátha én is tudok akkorát repülni vele! =;) -
Hát jah én pl követelek egy 599 Fiorano-t meg egy Californi GT-t, nah meg persze egy F50-t is...és akkor még csak a mostani kedvenc gyártómtól szemezgettem:D -
Komolyan azon vitatkoztok, hogy milyen sebességnél, milyen messzire repül egy autó?
Márpedig az autók tudnak repülni!(lsd. Knight Rider) =:) Szerintem a játék hangulatát nagyon eltalálták, több autó (ingyen!!) még elférne benne. De nincs is annál jobb, mikor hazaérek és lazulásképp megyek egy kört a szigeten, kötetlenül. -
most csak itt arról volt szó hogy lehet akkorát repülni...