107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Szabi1991
    akkor mikor, hol, mivel lesz tali ? :D

lehetőleg HC-s, és szabályos ;)
  • Roger6
    Szerintem lassan már két layer-re sem fogunk ráférni!
  • trimo #55519
    Jönnék én is.
  • milk41
    magyarul a gépnek akarod eladni?tanulj már meg beszélni mielött beszólsz az "öregeknek"
  • Roger6
    Nekem van kedvem, "D" kategória, Maserati GrandSport-al! Csak legyen jó hosszú a krúz!
  • ChuckyHUN
    Légszi az USA-ITALY CARS club vezetője vegynebe! Már több friendnek is küldtem joinra requestet
  • ThomaszHun
    Ohhh nekem van kedvem mivel főleg E,F kategóriável szeretek a legjobban krúzolni,ugyhogy,ha lesz én megyek!!!!
  • Sleepy Bone
    Nekem lenne, de pls 9 fél 10 környékén kezdjük, mert nem leszek itthon. JUteszembe akinek van kedve hallgathatná a sulim rádióját az fm 107,3-on vagy a coolfm.puskas.hu-n 7-tpl 8-ig leszünk elvileg adásba ;)
    Sry a reklámért ;)))
  • Pepsi Twist
    Wilkommein
  • rikimen
    Üdvözletem(egy új tag)!
  • [HUN]FaTaL
    Kinek lenne kedve egy lassú, D,E,F katos, szabályos krúzolgatásra este?:)
  • daneszbaby
    Oh kösz. =) Látom jól lemaradtam most nemfogok visszaolvasni sorry. =)
  • milk41
    helló-belló!Welcome Back!
  • daneszbaby
    Nah megjöttem skacok! =D
  • Pepsi Twist
    utóbbi
  • ChuckyHUN
    őő srácok motorozni akarok ahhoz ugye fel kell fedeznem az összes autó szalont. Ehhez be is kell menjek vagy elég cska elzuzni mellette?
  • holecsko10
    Hova lett a képem? Nem rég raktam fel
  • Pepsi Twist
    LOL
  • milk41
    jófélekép:)
  • Gaben17
    Chucky

• Roger6
    Ezt te találtad ki? És miért kell szidni az oroszokat, románokat, vagy szlovákokat? Azért mert neked van bajod velük, én még bírhatom őket, ugye? Azt csak mellékesen jegyzem meg, hogy édesapám szlovákiából származik, így bennem is van pár csepp szlovák vér. Esetleg ha gondod van velem, nyugodtan megbeszélhetjük.
  • milk41
    én nem ismerem
  • szabod
    Hé miért szidod a lengyeleket? Azok jó barátaink, attól hogy egy beszólt, akkor inkább az oroszokat, románokat vagy a szlovákokat szidjad!
    Nem ismered a mondást?
    Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát
    Polak, Wêgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki
  • ChuckyHUN
    Van uj modemem, szal ujra rémisztgetek a szigetene háháááá:D
  • CopyKing92
    Ja hüle polákok megszolaltunk magyarul erre irják fuk u u hungary as :D erre meg belénk jöttek én meg be kapocsltam a gyorsító cheatet :D és nekik mentemmint állat és elrepült az eggyik a pibe :D
  • Moodovin
    A tegnap esti D kat. krúz nagyon jóra sikerült, köszönet a tartós részvételért ToMeE, HUNathan66, és Grabowszki - nak. ToMeE-val Ford Islandon
    pihenő
    madártávlatból
  • Lunatic83

• Lunatic83

Már már klubot kéne alapítani ezért... :)
  • Lunatic83

Nem saját kép, csak úgy megtetszett.
    Múltkor amúgy is elmaradt a 430as tali...
  • Ubi91
    Izoláltatok? mert lefagyott a gépem és nem tudtam visszamenni rátok. de azért itt egy kép:

sebaj, mert összetalálkoztam pár magyarral, aztán pagani krúzzá fajult a dolog :D

ezután a DK-i világítótoronyból szágoldottunk el az ÉNY-ihoz.....mostanáig nyomtuk :D

• Lunatic83
    igazad van, sorry, nem tudok fogalmazni, látod mit tesz velem egy TDU nélküli nap?
  • Dante73
    Tudom, nem (csak) nekem szól, de válaszolok.
    Mi "öregek" sem a TUDÁSSAL jöttünk a világra. Kitapasztaltuk a dolgokat. Hogy ezt érdemes átadni, az biztos. És semmi kifogásom egy kibővitett, szájbarágós FAQ ellen. De azért ne állíts már be úgy minket, mint gonosz manókat, légyszives! A játéknak igenis, fontos része a tapasztalat megszerzése, de sajnos mostanság sokan túl türelmetlenek hozzá. De oké, ezért van a fórum, ott utána lehet nézni. Csak nagyon sokan, arra sem veszik a fáradtságot, hogy legalább 1 oldalt visszaolvassanak. Mit egy oldalt, 2 hozzászólást. Na olyankor megy a lámázás. Joggal. Vagy ott a fellirat, ami a szövegmezőben olvasható, a patch, játék, megapack beszerzési infói, mégis, ezen az oldalon legalább 3-5 felesleges, eleve megválaszolt kérdés merült fel... Amihez csak olvasni kell(ene) tudni.
    Jó ötletnek tartom a FAQ bővítését, de ezután is ugyan az lesz mint eddig.
  • Lunatic83
    oké, előre is köszönöm
  • milk41
    én csinálom,jól jönne a segitség:)
    holnap(ma),majd beszélgetünk erről.jelenleg kibax.t álmos vok
  • Roger6
    Így lefekvés előtt még bemutatnám ToMeE parkolási technikáját, amikor kevés a hely :-D

• Lunatic83
    ki csinálja az új FAQ-t? nem a kinézetet, mert az le***om(( az nem érdekes, fehér háttér+ fekete szöveg és csókolom....)))
    a tartalmat?? mert ha engedi, akkor segítenék kicsit normálisabb információval feltölteni, nem úgy mint a jelenlegi FAq-t...(sorry, de ez az igazság- jóformán semmi nincs benne)

hál'istennek töretlen a játék sikere, egyre többen vagyunk, De ez sajnos magában hordozza azt a tényt h mindig van pár új játékos aki SEMMIT nem tud a játékról, mit h miért hogyan...stb...
    és sajnos azt kell mondjam nem mindig "vagyunk" segítőkészek....
    az "olvass faq-t bazzmeg".... "nézz már vissza 10.000 hsz-t" , én valahogy nem érzem megfelelő segítségnek...

nemtudják h kell nekikezdeni a játéknak, mire való a Lock, hol van a Ford island ( és még vagy 10.000 másik ismertebb hely) , a bookmark használata, mit kéne tenni ha leszakad/ kiesik a taliról...
    miért van a kocsikon FÉKLÁMPA, mire való a GPs, hogy kell kijelölni célpontot... és még sorolhatnám...
    melyik autó mire, melyik versenyre való...

tudom egy láma pöcs vagyok, de hát ez van...
    de ha így megy tovább lesz egy réteg aki mindent tud és már 1000 éve játszik... és lesznek a lámák....
    várom a koczka hozzászólásokat, fikázást és társait...

sorry, de ma nem tudtam a véretek szívni a szigeten, ilyenkor rám jön az 5 perc és ilyenekkel kezdek el agyalni...
    de holnap már "hazaköltözök" , s megpróbálok valamit alkotni, ami nem "csigahajtás" , de nem is "csak" száguldás...

máltai szeretetszolgálat rulezz!!!! :P
  • Roger6
    Szóval este 21:00-kor kezdtem, éd most fél egykor hagytam abba a krúzolást. Hát nem volt gyenge, ennyit már régen röhögtem autós baleseteken! :-D Külön köszönet Moodovin (HUN)-nak, aki szintén egész este nyomta, sőt, ő még mindig ott van! Majd holnap folyt. köv (illetve ma)!
  • orszagtom
    részvét
  • trogerzsiger
    mi ott voltunk, volt ott két polák, belénk kötöttek.. utána már sejtitek mi volt :/
  • WalkBen
    köszi a segítséget !!! én másra gondoltam :) :D

hát akkor lehet hogy összejön eredeti game + megapack :P bejó lenne o.O